ss13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το konboot το δοκίμασες; Σε βάζει σε λογαριασμό διαχειριστή χωρίς να σπάσει κανένα pass. Εκεί μετά κάνεις ότι θέλεις. Έβγαλα άκρη τελικά με αυτό http://www.pcunlocker.com/ το είδα το Konboot αλλά είχα ήδη βρει λύση στο πρόβλημα
Alexlooker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Κανατε support σε καποιον, που πολυ πιθανο εχει στα χερια του Ξενο υπολογιστη.
spyros007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εξισου πιθανο ειναι να ειναι δικός του οπως επίσης και το να βρεχει αυριο...........
ss13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κανατε support σε καποιον, που πολυ πιθανο εχει στα χερια του Ξενο υπολογιστη. Απλά μου το δώσανε , είχαν ξεχάσει το Password , ήταν δικός τους ο υπολογιστής , αλλά και να ήταν κλεμμένο εγώ τι να κάνω ;
Galnazar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πατηστε στο youtube hirens boot reset password ρε παιδια να δειτε κανα βιντεακι πως γινεται ελεος πια! google and youtube are your friends Φιλικα παντα!
Alexlooker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εδώ χτύπησε -8! ναι αλλα μενεις Σουηδια, αλλη ποιοτητα ζωης.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι να ήμουν Σουηδία. Δε θα αγχωνόμουν για το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα