Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 από safe mode έχεις την διαφορά οτι μπορείς να διαλέξεις guest ( που είναι άχρηστος ) και Administrator σαν χρήστη για να κάνεις log in το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι βάζουν τον Admin σαν 24/7 user οπότε αν έχεις ξεχάσει αυτουνού τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
xatzis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είχα το ίδιο πρόβλημα από δικιά μου βλακεία!! Trinity Rescue Kit 3.2 είναι η λύση!!
xatzis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είχα το ίδιο πρόβλημα από δικιά μου βλακεία!! Trinity Rescue Kit 3.2 είναι η λύση!!
johnykim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Για οσους είπαν οτι δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στους κωδικούς αυτούς,μπορούν να δοκιμάσουν το syskey.Είναι ενα .exe στο system32. Δεν εχω μαθει μεχρι στιγμής καποιον τρόπο που να τον βρίσκεις.
johnykim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Για οσους είπαν οτι δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στους κωδικούς αυτούς,μπορούν να δοκιμάσουν το syskey.Είναι ενα .exe στο system32. Δεν εχω μαθει μεχρι στιγμής καποιον τρόπο που να τον βρίσκεις.
Spyrot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ω,ναι το Ophcrack ειναι ενα προγραμμα Livecd και χρησιμοποιει rainbow tables.Μπορειτε να το bootαρετε απο usb stick. Eπισης απο ασφαλη λειτουργια ειχα ΣΒΗΣΕΙ τους κωδικους για τον admin λογαριασμο του φορντηστηριου μου(που ειχε το counter-strike μεσα)
Spyrot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ω,ναι το Ophcrack ειναι ενα προγραμμα Livecd και χρησιμοποιει rainbow tables.Μπορειτε να το bootαρετε απο usb stick. Eπισης απο ασφαλη λειτουργια ειχα ΣΒΗΣΕΙ τους κωδικους για τον admin λογαριασμο του φορντηστηριου μου(που ειχε το counter-strike μεσα)
Bakxos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλα λειτουργει μονο σε xp ή vista και οχι σε windows 2000
Bakxos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλα λειτουργει μονο σε xp ή vista και οχι σε windows 2000
bikibikoula Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 παιδια και σε εμενα κλειδωθικε το λαπτοπ μου ,κλειδοθικε ο κιριος λογαριασμος και δε εχω αλλον στο λαπτοπ μου δε μπορω τωρα να τον χρεισιμοπεισω γιατι μου ζηταει τον κωδικο που τον εχω ξεχασει εχω ουιντοους 7 παρακαλω βοηθηστε με
kyriakh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι αλλα λειτουργει μονο σε xp ή vista και οχι σε windows 2000 kai για 2000 http://www.hirensbootcd.org/ http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/
ss13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ξέχασε τον κωδικό Administator ένας φίλος μου , μου έφερε το Laptop , δοκίμασα το Ophcrack αλλά δεν μπορεί να τον παρακάμψει , έχετε κάποια πρόταση για να βρω - σπάσω τον κωδικό ;
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το konboot το δοκίμασες; Σε βάζει σε λογαριασμό διαχειριστή χωρίς να σπάσει κανένα pass. Εκεί μετά κάνεις ότι θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα