Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από safe mode έχεις την διαφορά οτι μπορείς να διαλέξεις guest ( που είναι άχρηστος ) και Administrator σαν χρήστη για να κάνεις log in το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι βάζουν τον Admin σαν 24/7 user οπότε αν έχεις ξεχάσει αυτουνού τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Δημοσ.

Για οσους είπαν οτι δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στους κωδικούς αυτούς,μπορούν να δοκιμάσουν το syskey.Είναι ενα .exe στο system32.

Δεν εχω μαθει μεχρι στιγμής καποιον τρόπο που να τον βρίσκεις.

Δημοσ.

Για οσους είπαν οτι δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στους κωδικούς αυτούς,μπορούν να δοκιμάσουν το syskey.Είναι ενα .exe στο system32.

Δεν εχω μαθει μεχρι στιγμής καποιον τρόπο που να τον βρίσκεις.

Δημοσ.

ω,ναι το Ophcrack ειναι ενα προγραμμα Livecd και χρησιμοποιει rainbow tables.Μπορειτε να το bootαρετε απο usb stick.

Eπισης απο ασφαλη λειτουργια ειχα ΣΒΗΣΕΙ τους κωδικους για τον admin λογαριασμο του φορντηστηριου μου(που ειχε το counter-strike μεσα):-D

Δημοσ.

ω,ναι το Ophcrack ειναι ενα προγραμμα Livecd και χρησιμοποιει rainbow tables.Μπορειτε να το bootαρετε απο usb stick.

Eπισης απο ασφαλη λειτουργια ειχα ΣΒΗΣΕΙ τους κωδικους για τον admin λογαριασμο του φορντηστηριου μου(που ειχε το counter-strike μεσα):-D

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια και σε εμενα κλειδωθικε το  λαπτοπ μου ,κλειδοθικε ο κιριος λογαριασμος και δε εχω αλλον στο λαπτοπ μου δε μπορω τωρα να τον χρεισιμοπεισω γιατι μου ζηταει τον κωδικο που τον εχω ξεχασει εχω ουιντοους 7 παρακαλω βοηθηστε με 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξέχασε τον κωδικό Administator ένας φίλος μου , μου έφερε το Laptop , δοκίμασα το Ophcrack αλλά δεν μπορεί να τον παρακάμψει , έχετε κάποια πρόταση για να βρω - σπάσω τον κωδικό ; B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...