Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.iso είναι και το τηγανίζεις σε ένα δισκάκι

Bakxos

το παιδί που άνοιξε το thread λέει

windows xp home greek εχω παιδια

οπότε για XP κάνει σίγουρα.... εγώ εκεί απάντησα τώρα για 2000 πρέπει να κάνει... trial & error αλλιώς λες στον φίλο σου να κόψει το λαιμό του και να τον θυμηθεί ή να κάνει φορμάτ

Δημοσ.

.iso είναι και το τηγανίζεις σε ένα δισκάκι

Bakxos

το παιδί που άνοιξε το thread λέει

windows xp home greek εχω παιδια

οπότε για XP κάνει σίγουρα.... εγώ εκεί απάντησα τώρα για 2000 πρέπει να κάνει... trial & error αλλιώς λες στον φίλο σου να κόψει το λαιμό του και να τον θυμηθεί ή να κάνει φορμάτ

Δημοσ.

Άντε πάλι...... με safe mode δεν αλλάζεις passwords. Αυτό έλειπε...

Σε safe mode το λειτουργικό απλά δεν φορτώνει επιπλέον drivers, τι σχέση έχει με το security αυτό το πράγμα;

Δημοσ.

Σε safe mode το λειτουργικό απλά δεν φορτώνει επιπλέον drivers, τι σχέση έχει με το security αυτό το πράγμα;

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται από safe mode

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται από safe mode

Δημοσ.

από safe mode έχεις την διαφορά οτι μπορείς να διαλέξεις guest ( που είναι άχρηστος ) και Administrator σαν χρήστη για να κάνεις log in το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι βάζουν τον Admin σαν 24/7 user οπότε αν έχεις ξεχάσει αυτουνού τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...