blackhill66 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 φιλε susi βοηθα λιγακι κατεβαζω το hirens boot cd 9 το γραφω σενα σιντι και μετα ....δωσε λιγακι τα φωτα σου αμα δεν βαριεσαι σευχαριστω εκ των προτερων
Susi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 boot me cd και επιλεγεις τα password tools, ενα απο αυτα κανει bypass τον υπαρχον κωδικο, και σε αφηνει να μπεις μεσα, ετσι ωστε να μπορεσεις να γραψεις τα αρχεια σου σε ενα dvd, αν δεν το βρισκεις, και μενεις θεσσαλονικη ευχαριστως να βρεθουμε να σου δοσω μια κοπια.
fsbmaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ναι εγω εχω κρυπτογραφησει ενα κομματι του δισκου με 256bit αν και γενικα εχει γινει λιγακι αργο το συστημα μου πιστευω οτι ειμαι αρκετα προστατευμενος . Οσο για τα λειτουργικα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο ...και μην μου πει κανεις οτι με ενα hardware CHIP κρυπτογραφησης δεν θα ηταν καλυτερα τα πραγματα ! θα ηταν τελεια οχι διοτι οταν μιλαμε για ψηφιακο περιβαλλον η ασφαλεια ειναι ενα πραγμα προσωρινο...
Bakxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παιδια φιλος εχει windows 2000 και εχει ξεχασει το password. του ειπα και εγω να μπει σε safe mode και να μπορεσει να αλλαξει το Pass απο εκει αλλα αν και μπαινει με safe mode δεν μπορει να βρει και αν αλλαζει το password. τι τροπος υπαρχει να αλλαξουμε το password? σας ευχαριστω
Bakxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παιδια φιλος εχει windows 2000 και εχει ξεχασει το password. του ειπα και εγω να μπει σε safe mode και να μπορεσει να αλλαξει το Pass απο εκει αλλα αν και μπαινει με safe mode δεν μπορει να βρει και αν αλλαζει το password. τι τροπος υπαρχει να αλλαξουμε το password? σας ευχαριστω
nickarmy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 να δούμε τι απο όλα αυτά θα ποιάσει στο σχολείο ...την δευτερα το ophcrack πως το γ΄ραφουμε στο cd έχει κανένας οδηγό πουθενά?
nickarmy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 να δούμε τι απο όλα αυτά θα ποιάσει στο σχολείο ...την δευτερα το ophcrack πως το γ΄ραφουμε στο cd έχει κανένας οδηγό πουθενά?
mpentenis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 στο σχολειο παιζει να εχετε domain στην αιθουσα για να παρεις τον κωδικο του domain admin θες κατι παραπανω απο ophcrack ακομα και να βρεις τον τοπικο, αν δεν εχεις δικαιωματα να κανεις κατι στο μηχανημα, μολις μπεις σαν χρηστης του domain παλι @@ (με το συμπαθιο) για τον domain admin θες αλλα προγραμματα και φυσικα προσβαση στον ιδιο το server
mpentenis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 στο σχολειο παιζει να εχετε domain στην αιθουσα για να παρεις τον κωδικο του domain admin θες κατι παραπανω απο ophcrack ακομα και να βρεις τον τοπικο, αν δεν εχεις δικαιωματα να κανεις κατι στο μηχανημα, μολις μπεις σαν χρηστης του domain παλι @@ (με το συμπαθιο) για τον domain admin θες αλλα προγραμματα και φυσικα προσβαση στον ιδιο το server
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το ophcrack παίζει 1000% που είπαν τα παιδιά tested σε δύσκολους κωδικούς και του βγάζει γρήγορα λόγο των rainbow tables που χρησιμοποιεί
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το ophcrack παίζει 1000% που είπαν τα παιδιά tested σε δύσκολους κωδικούς και του βγάζει γρήγορα λόγο των rainbow tables που χρησιμοποιεί
Bakxos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι ρε παιδια αλλα αυτο θελει εγκατασταση αλλα ο φιλος δεν μπορει να μπει καθολου μεσα πως θα εγκαταστησει το προγραμμα?
Bakxos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι ρε παιδια αλλα αυτο θελει εγκατασταση αλλα ο φιλος δεν μπορει να μπει καθολου μεσα πως θα εγκαταστησει το προγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα