ksexilas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλημερα Εχω windows αλλα εχω καποια αρχεια απο 1 φιλο που ειναι απο mac. Ειναι παρουσιασεις δεν ξερω καν τι ειναι(επεκταση) και δεν μπορω να δω 1 και δεν τα αναγμωριζει το λειτουργικο μου. Προφανωσ θα ειναι κατι αντιστοιχω με pdf ή media player. Πωσ μπορω να τα ανοιξω με το windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ρώτα τον φίλο σου σε τι πρόγραμμα έφτιαξε τα αρχεία. Παρουσιάσεις φτιάχνονται και σε Microsoft PowerPoint (μέρος του Microsoft Office for Mac) αλλά και σε Keynote (μέρος του Apple iWork). Εάν δεν έχουν κατάληξη, το πιο απλό είναι να τους προσθέσεις εσύ (με δεξί κλικ > rename πάνω στο αρχείο). Οι συνήθεις καταλήξεις για παρουσιάσεις είναι .ppt ή/και .pps. Μετά, διπλό κλικ και θα σου ανοίξουν σε PowerPoint (εάν το έχεις εγκαταστήσει στα Windows). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ειναι αμερικη και θα ερθει σε 5-6 μηνες δεν εχω τηλ. Υπαρχει κανενα προγραμμα να το κανει και να τρεχει στα χπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ειναι αμερικη και θα ερθει σε 5-6 μηνες δεν εχω τηλ.Υπαρχει κανενα προγραμμα να το κανει και να τρεχει στα χπ ? Πρόσθεσε εσύ (μέσω rename) την κατάληξη .ppt στο αρχείο. Εάν είναι γραμμένο σε PowerPoint θα το ανοίξεις άνετα. Γενικώς δεν υπάρχουν προγράμματα που "μετατρέπουν" αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δεν έχετε καθόλου επικοινωνία για να σου πει με ποιο πρόγραμμα το φτιάχνει; Το ιδανικό θα ήταν να σου στείλει και ένα δείγμα μέσω email και να κάνεις δοκιμές. Βλάκες Αμερικάνοι με τα "χαζό" Mac τους που ταλαιπωρούν τον κόσμο... Τα Windows δεν τα ξέρουν εκεί; paredwse, μην με χτυπήσεις... Πλάκα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δεν εχω επικοινονια. δεν μπορω να του κανω rename επειδι δεν το αναγνωριζουν τα χπ ωστε π.χ. αν ειναι ppt να το ανοιξω με το προγαμμα για προβολη εικωνων. ειναι απλα κατι αρχεια που δεν μπορω να τουσ κανω τιποτα μονο να τα διαγραψω μπορω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν δεν είναι εμπιστευτικά αρχεία μπορείς να μου τα στείλεις (μέσω e-mail) να τα μετατρέψω ή να δω τι μπορεί να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι εμπιστευτικα. Ειναι παρουσιασεις απο 1 εκθεση στο Ηuston USA και εχουν σχεση με το νερο. Επειδη δουλεθω σε 1 Δημοτική Επιχηρηση θελω να τα ανοιξω και να δω τι εχουν τελικα Πωσ να στα στειλω? Μπορω να σου πω το msn μου και να το παρεισ απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι εμπιστευτικα.Ειναι παρουσιασεις απο 1 εκθεση στο Ηuston USA και εχουν σχεση με το νερο. Επειδη δουλεθω σε 1 Δημοτική Επιχηρηση θελω να τα ανοιξω και να δω τι εχουν τελικα Πωσ να στα στειλω? Μπορω να σου πω το msn μου και να το παρεισ απο κει. Σου έστειλα pm με το e-mail που μπορείς να μου τα στείλεις. Πήγαινε στα προσωπικά σου μηνύματα και θα το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σας, Έχω κάποια αρχεία απο mac και θέλω να τα ανοίξω απο υπολογιστή με χp. Μπορεί καποιος να του στείλω 1 cd με τα αρχεία μου και να τα μετατρέψει σε κάποιο αντήστοιχο πρόγραμμα σε ppt ώστε να μπορέσω μετά να το ανοίξω με τα χp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 τι είδους αρχεία είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Είναι από mac και είναι παρουσίαση δεν ξέρω τι προγραμμα ειναι.Αλλά μπορεισ να το ανοιξεις-μετατρέψεισ σε κατι αντίστοιχο με το power point και μετά θα ανοιγει και σε εμενα με χp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 πες μα την κατάληξη των αρχείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 επειδή έχω χπ δεν μπορώ να τα ανοίξω και ψάχνω να δω ποιος εχει mac για να τα στείλω να το ανοιξουν και να το μετατρέψουν σε ppt το αντοίστιχω των mac επειδή τα 2 αυτά προγράμματα έχουν ιδια βάση και ετσι θα μπορέσω μετά να τα ανοίξω απο τα χπ.δεν βλέπω τισ επεκτασεισ τους δεν τα αναγν ωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αν θέλει κάποιος ας μου στείλει τα αρχεία να του τα μετατρέψω σε windows format. 1 λεπτό δουλίτσα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.