akpe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 FFS, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Το συγκεκριμένο δεν είναι ιός, δεν το κάνει κάποιος hacker. Απλά κάποιος από τους συμμετέχοντες είχε κάποιο από τα addon του msn που χρησιμοποιούν το !imitate feature (= γράφω κάτι και φαίνεται να το γράφει άλλος). ΔΕΝ είναι ιος. More info: live.msgdiscovery.com (ένα από τα addons με το συγκεκριμένο feature, προσοχή στα adware).
alexiou92 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Το έπαθα και γω μολις τωρα, χωρις να δεχτω κανενα αρχειο Εγραφε μονο του και οι αλλοι με εβριζαν, ενω δεν τα γραφα
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 οχι ρε παιδια τι το φανεροσατε? δεν θα μπορουμε να κανουμε πλακες
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εντολες: !imitate = μιμιση του αλλου !error = ψευτικο σφαλμα !fakeapp = εκκινιση ψευτικης εφαρμωγης εδω και 2,5 χρονια το εχω αυτο το προγραμμα και εχω φαει πολλα delete γιατι επαιζα (
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Πιάνει ο,τι client και να χρησιμοποιεί ο άλλος ή πρέπει να είναι απαραίτητα Live Messenger... ;
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 στα παντα...στην ουσια δεν κανει κατι ο αλλος...αλλαζει σε κλασματα το ονομα το δικο σου με του αλλου και μιμιτε οτι εχει απο το στυλ του αλλου.
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εμ, εδώ είναι το θέμα. Π.χ. εγώ χρησιμοποιώ Pidgin που χρησιμοποιεί την libpurple βιβλιοθήκη για υποστήριξη του MSN πρωτοκόλλου. Μπορεί ο άλλος να αναγκάσει μέσω του add-on αυτού τον client μου να αλλάζει χρώματα και fonts; Θα ψήσω κανέναν φίλο/η Microsoft-όπληκτο να το βάλει, έτσι να δω από περιέργεια αν δουλεύει...
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 κανε με add αν θες για τεστ και μετα delete me...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.