Προς το περιεχόμενο

δειτε να παθετε πλάκα.

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν διαβάζεται αυτό το κατεβατό. Δεν μπορείς να το "καθαρίσεις" από τα άχρηστα και να μας παρουσιάσεις μόνο τη συνομιλία;

Δημοσ.

δηλαδή τώρα περιμένεις πραγματικά να προσπαθήσει να το διαβάσει κάποιος?

δεν θα μπει στον κόπο καν.όπως κ γω.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την προειδοποίηση αλλα πές περίπου τι γίνεται... κάποιο bot που σου τα πρήζει ή τιποτα σοβαρότερο....

Δημοσ.

απο όσο κατάλαβα ειναι ενας ιός απο ερασιτέχνη προγγραμματιστή σε μικρή ηλικία ( 16-17-18) και ειναι και πολυ αλαζόνας.Νομίζει οτι ειναι ο απόλυτος hacker και κανει οτι θελει.Αν ξαναμπει ο ιος του σε εμενα θα του πω να μου τον στειλει με οποιαδήποτε κύρωση θα έχω εγω, για να δούμε αν τελικά αξιζει ...παντως και να σας μπει ο ιος θα στελνει στους φιλους σας μηνύματα και θα τα παρουσιάζει σαν να ειναι δικά σας.Ο ιος αυτος ειναι πολυ χαζος βγαινει με το avg free edition και με οποιοδήποτε ενημερωμένο αντιβιοτικό.

Υ.Σ. τωρα ειναι ευανάγνωστο Paredwse.

• Super Moderators
Δημοσ.
απο όσο κατάλαβα ειναι ενας ιός απο ερασιτέχνη προγγραμματιστή σε μικρή ηλικία ( 16-17-18) και ειναι και πολυ αλαζόνας.Νομίζει οτι ειναι ο απόλυτος hacker και κανει οτι θελει.Αν ξαναμπει ο ιος του σε εμενα θα του πω να μου τον στειλει με οποιαδήποτε κύρωση θα έχω εγω, για να δούμε αν τελικά αξιζει ...παντως και να σας μπει ο ιος θα στελνει στους φιλους σας μηνύματα και θα τα παρουσιάζει σαν να ειναι δικά σας.Ο ιος αυτος ειναι πολυ χαζος βγαινει με το avg free edition και με οποιοδήποτε ενημερωμένο αντιβιοτικό.

Υ.Σ. τωρα ειναι ευανάγνωστο Paredwse.

Τώρα είναι σαφώς πιο ευανάγνωστο - αν και νομίζω ότι το σχετικό περί ιού μέσω MSN Messenger θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Το βασικό είναι βέβαια να μην δεχόμαστε αρχεία από άγνωστά μας πρόσωπα και να ελέγχουμε με προσοχή κάθε αρχείο που λαμβάνουμε (είτε μέσω Messenger είτε μέσω e-mail).

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι εγω δεν δεχτηκα κατι απο το msn τις τελευταίες 48 ώρες.

Το τρομακτικο ειναι οτι ενω το έβλεπες το παράθυρο και δεν επιανες εσυ ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολόγιο ο υπολογιτης εγραφε απο μονο του. Οχι ομως ελαμπουρνεζικα στυλ ασξδβσβφ δηλαδη οτι κολησαν καποια πληκτρα αλλα μηνυματα με νοημοσύνη.

Ναρκομανής δεν ειμαι ουτε φαντασιόπληκτος ουτε ψυχασθενης.

Δημοσ.

βεβαίως και μίλησα με τον hacker απο το msn.Είναι αλαζόνας και νομίζει οτι κανει κατι.Επειδη δηλαδη ξερει καλο προγγραμματισμο νομιζει οτι θα μας κανει οτι θελει ?

αν νομιζεις οτι το κανω για τους ποντους εισαι γελασμενος!Αν εχεις προσέξει για να παρεις πόντο πρέπει το αρχείο να ειναι τουλάχιστον 1mb ενω αυτο εδς ειναι ΜΟΝΟ 552KB. Αν και παλι νομιζεις οτι ειναι ψευτικο αυτο τοτε .... δεν υπαρχουν λογια!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι... Το πρωτόκολλο του msn επιτρέπει διπλό login; Login δηλαδή ενός user ταυτόχρονα από δύο διαφορετικές i.p. διευθύνσεις; Μμμ... Για να δοκιμάσω. Μήπως σας έχει πάρει το password;

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται...και τον κωδικο να του είχαν πάρει αν καποιος πηγαινε να μπει τον έναν θα τον πέταγε βγάζοντας το μήνυμα ....οτι έχει συνδεθέι απο άλλο υπολογιστή..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...