Προς το περιεχόμενο

Πως την ειδε η Microsoft ??

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα xp sp2 εδώ και ένα χρόνο το τελευταίο έτος με τα vista να τα εγκαθιστώ να τα απεγκαθηστω έφτασα τα xp να τα έχω ενεργοποίηση κάπου 15 φορές και στην τελευταία φορά μου έδωσε μήνυμα ο οδηγός ενεργοποίησης οτι έχω υπερβεί τις επιτρεπόμενες ενεργοποιήσεις βέβαια τηλεφωνικά έκανα την ενεργοποίηση αλλά σε συζήτηση που είχα με κάτι συναδέλφους στην δουλειά με ενημέρωσαν ότι είναι έτσι έχεις δικαίωμα μόνο μέχρι 15 ενεργοποίησης.

έχετε υπόψη σας κάτι παρόμοιο ?σε κάποιους όρους χρήσης του προϊόντος δεν διάβασα κάτι ανάλογο.

δηλαδή η microsoft πως την έχει δει σου πουλάει κάτι και αυτό ήταν μεχρι ενα σημειο ????

Καταλαβαίνω απόλυτα οτι είναι θέμα κατά τις πειρατείας αλλα σε ποιον σε εμάς που αγοράσαμε κατι νομιμοτατα??

τον προσεχή μήνα άλλαξα 3 μητρικές κάρτες λόγω διαφόρων λόγων στο πλαίσιο 3 φορές τζάμπα ενεργοποίηση .

το ερώτημα ενα γνωρίζει κάποιος απο εδώ και πέρα θα πρέπει να καλώ τηλεφωνικώς μονο για ενεργοποίηση η αυτό ήταν τέλος με αυτό το XP SP2 ?

Ευχαριστώ .

Δημοσ.

τηλεφωνικά ενεργοποιείς όσες φορές θες (από όσο γνωρίζω) άρα δεν υπάρχει πρόβλημα πέραν της ίσως ενοχλητικής διαδικασίας.

Δημοσ.
Στην Microsoft Hellas τηλεφωνας; Ελληνικά μιλάνε ε;

Δινεις τιποτα εξηγήσεις;

Ναι ελληνικά και σε ρωτούν σε πόσους υπολογιστές το εχεις εγκαταστήσει το λογισμικό και για ποιο λόγο

Δημοσ.
μήπως ανέφερες ότι το έχεις εγκαταστήσει σε παραπάνω pc? κάνε ενεργοποίηση μέσω iντερνετ τότε..

Δεν γίνεται μέσω Internet άν έχεις κάνει ορισμένες ενεργοποιήσεις.Μόνο από τηλέφωνο.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...