Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα εκτύπωσης διπλής όψης!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνω έναν εκτυπωτή laser με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα εκτύπωσης διπλής όψης (έγχρωμη) σε 16 σελίδες το λεπτό τουλάχιστον.Είναι για καθαρά επαγγελματική χρήση γιατί μέσα σε 4 μήνες πρέπει να εκτυπωθούν απίστευτα πολλές χιλιάδες σελίδες!Ένα από τα βασικά ακόμα που κοιτάζω είναι να μην χρειάζεται να αλλάζεις "τύμπανα" κάθε τόσο και γενικός τα ανταλλακτικά/συντήρηση του να μην είναι τρελά ακριβή.

Ενδεικτικά βρήκα έναν με μια γρήγορη αναζήτηση αλλά ΔΕΝ γράφει για ταχύτητα εκτύπωσης διπλής όψης.Το μοντέλο είναι αυτό: Xerox Phaser 8560DN

link

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978130&product=1030787

Για δείτε και αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978130&product=1030817

Γενικα τι έχετε να προτείνετε για αυτές τις απαιτήσεις;Στο ίντερνετ που έψαξα δεν βρίσκω κάτι για ταχύτητες εκτύπωσης διπλής όψης!!!!Σε κανένα site δεν έλεγαν πόσες σελίδες διπλής όψης το λεπτό μπορούν να εκτυπωθούν!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν ένας εκτυπωτής τυπώνει διπλή όψη κάνει όσο χρόνο κάνει να τυπώσει τις διπλάσιες σελίδες σε μονή όψη, οπότε προφανώς μπορείς πάρα πολυ έυκολα να υπολογίσεις πόσες διπλής όψης ανα λεπτό θα τυπώνουν οι παραπάνω.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό όντως ισχύει θεωρητικά αλλά πρακτικά τι γίνεται;;;Για παράδειγμα ο Xerox που έχω παραθέσει λέει για 36 σελίδες το λεπτό.Διπλής όψης άραγε θα μου βγάζει στην πράξη 16 σελίδες το λεπτό;;;;

Δες αυτό το link στο site της Xerox και διάβασε τα αναλυτικά reviews. Φαίνεται να έχουν γίνει από αξιόπιστους οργανισμούς και περιέχουν πολύ αναλυτικές μετρήσεις που μπορεί να λύσουν τις απορίες σου.

Βασικά οι δύο εκτυπωτές που αναφέρεις έχουν μια μεγάλη διαφορά. Ο πρώτος είναι για Α4 και ο δεύτερος είναι για Α3. Τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα. Όσον αφορά την ταχύτητα όπως ειπωθηκε, αν ένας εκτυπωτής βγάζει 36 σελίδες το λεπτό μονής όψης τότε αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει 18 σελίδες διπλής όψης.

Τωρα όσον αφορά τα μοντέλα που ανέφερες, θα πρέπει να καταλήξεις αν θέλεις εκτυπωτή Α3 ή Α4. Από εμπειρία σου λέω ότι και οι δύο εκτυπωτές είναι πολύ αξιόπιστοι, με πάρα πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης (αν δίνεις βάση στην ποιότητα). Στα αναλώσιμα νομίζω ότι ο 8560 είναι οικονομικότερος γιατί χρησιμοποιεί μία νέα τεχνολογία-πατέντα της XEROX. Τα αναλώσιμά του είναι κάτι μπάρες που μοιαζουν με κεράκια και έιναι αρκετά οικονομικά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι ο 8560 δεν πρέπει να κλείνει ποτέ! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι προστατευμένος από διακοπές ρεύματος-πτώσεις τάσης κλπ. Απλά θα τον αφήνεις να κοιμάται (power mode) όταν δεν τον χρησιμοποιείς.

Ελπίζω να βοήθησα!

δεν ξέρω για τους laser, αλλά ο δικός μου inkjet (canon pixma 4300) εκτυπωτής, όταν τυπώνει διπλή όψη, καθυστερεί αρκετά. Σίγουρα δεν τυπώνει τις μισές σελίδες από ότι σε μονή όψη, αλλά αρκετά λιγότερες.

Βασικά οι δύο εκτυπωτές που αναφέρεις έχουν μια μεγάλη διαφορά. Ο πρώτος είναι για Α4 και ο δεύτερος είναι για Α3. Τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα. Όσον αφορά την ταχύτητα όπως ειπωθηκε, αν ένας εκτυπωτής βγάζει 36 σελίδες το λεπτό μονής όψης τότε αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει 18 σελίδες διπλής όψης.

Τωρα όσον αφορά τα μοντέλα που ανέφερες, θα πρέπει να καταλήξεις αν θέλεις εκτυπωτή Α3 ή Α4. Από εμπειρία σου λέω ότι και οι δύο εκτυπωτές είναι πολύ αξιόπιστοι, με πάρα πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης (αν δίνεις βάση στην ποιότητα). Στα αναλώσιμα νομίζω ότι ο 8560 είναι οικονομικότερος γιατί χρησιμοποιεί μία νέα τεχνολογία-πατέντα της XEROX. Τα αναλώσιμά του είναι κάτι μπάρες που μοιαζουν με κεράκια και έιναι αρκετά οικονομικά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι ο 8560 δεν πρέπει να κλείνει ποτέ! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι προστατευμένος από διακοπές ρεύματος-πτώσεις τάσης κλπ. Απλά θα τον αφήνεις να κοιμάται (power mode) όταν δεν τον χρησιμοποιείς.

Ελπίζω να βοήθησα!

Εμάς δεν μας νοιάζει τόσο η ποιότητα αλλά η ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης.Θέλουμε να μας δίνει σίγουρα 16σελίδες το λεπτό ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ!Λες ότι είναι Α3 εκτυπωτής.Αυτό πιστεύω δεν έχει σχέση αφού μπορεί να εκτυπώνει Α4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...