Προς το περιεχόμενο

Απορία για αγγελια

adventurer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσω του site πριν καμια βδομαδα πηρα ενα CD player auto...

Ο πωλητης ανεφερε τιμη και οτι εχει ολα τα χαρτια του μεσα στην εγγυηση...

Μιλησαμε, βρεθηκαμε, το πηρα και μου ανεφερε οτι τα χαρτια δεν τα ειχε αλλα μπορουσα να παρω οποτε θελω τηλεφωνο να ξαναβρεθουμε να μου τα δωσει.

Ως εδω καλα ολα....

Παιρνω εδω και μια εβδομαδα περιπου χωρις να εχω ιχνος του...

Ειναι Senior member στο site. Υπαρχει καποιος τροπος για tracking του μελους;;;;

Κατανοω την ευθυνη που εχω...δε μου φταιει το insomnia απλα ρωταω αν γινεται με καποιον τροπο να τον βρω για να παρω τα χαρτια...

Ευχαριστω:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μεσω του site πριν καμια βδομαδα πηρα ενα CD player auto...

Ο πωλητης ανεφερε τιμη και οτι εχει ολα τα χαρτια του μεσα στην εγγυηση...

Μιλησαμε, βρεθηκαμε, το πηρα και μου ανεφερε οτι τα χαρτια δεν τα ειχε αλλα μπορουσα να παρω οποτε θελω τηλεφωνο να ξαναβρεθουμε να μου τα δωσει.

Ως εδω καλα ολα....

Παιρνω εδω και μια εβδομαδα περιπου χωρις να εχω ιχνος του...

Ειναι Senior member στο site. Υπαρχει καποιος τροπος για tracking του μελους;;;;

Κατανοω την ευθυνη που εχω...δε μου φταιει το insomnia απλα ρωταω αν γινεται με καποιον τροπο να τον βρω για να παρω τα χαρτια...

Ευχαριστω:-)

Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

To forum έχει μόνο τα στοιχεία που δίνει το κάθε μέλος κατά την εγγραφή του σε αυτό. Ούτε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο.

Σε κάθε περίπτωση, θα συνιστούσα υπομονή και επιμονή. Μπορεί το συγκεκριμένο μέλος να μην μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει εξαφανιστεί ή προσπαθεί να σε αποφύγει.

Δημοσ.

Επ ευκαιρια αυτού να αναφερω και εγω κατι που απεφυγα

2 φορες συμφωνησα νε ατομο (διαφορετικο) τυχαια και οι 2 απο Θεσσαλονικη

Την πρωτη φορα ενω ειχα συμφωνησει εστειλα δ/νση ονομα κλπ και ο τυπος μου ειπε οτι βρηκε αλλον ο οποιος του ειπε οτι θα πληρωσει 10 ευρω παραπανω

Την δευτερη φορα το αλλο παιδι μου εστειλε μαιλ για τα στοιχεια μου και τηλ. Τον πηρα τηλ και μου λεει οκ θα δω το μαιλ με τα στοιχεια σου και θα στειλω τα πραγματα. Εξαφανιστηκε και μετα απο 2-3 μαιλ μου εστειλε το παρακατω μαιλ (copy -paste)

SORRY FILE TA EDOSA

1.Τι γινεται λοιπον με τετοιους πωλητες;

2.To insomnia εγινε site πληστειριασμων οποιος δωσει παραπανω;

Αν ειναι δυνατον να παρω καποια απαντηση

Εχω τα στοιχεια τουλαχιστον του 2ου παιδιου και ισως και τους 1ου

Δημοσ.

Νομίζω πως γι' αυτές τις περιπτώσεις προστέθηκε η δυνατότητα αρνητικής αξιολόγησης του πωλητή στο section των Αγγελιών. Δεν είναι έτσι;

Δημοσ.

Δεν είναι στους σκοπούς μας και δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις αγορές και στις πωλήσεις. Παρέχουμε όμως τη δυνατότητα αξιολόγησης των πωλητών, αλλά δεν μπορούμε (και δε θέλουμε) να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Δείτε τις αγγελίες του insomnia σαν οποιοδήποτε χώρο Αγγελιών μιας εφημερίδας, πιο εξειδικευμένο όμως και με επιπλέον δυνατότητα αξιολόγησης των πωλητών.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Σαν πωλητής δεν μπορώ να αξιολογήσω εγώ πρώτος τον αγοραστή? Διότι από ότι έχω καταλάβει πρέπει πρώτα ο αγοραστής να κάνει εξιολόγηση και μετά αφού έρθει η επιβεβαίωση να κάνει και ο πωλητής στον αγοραστή.

• Super Moderators
Δημοσ.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Σαν πωλητής δεν μπορώ να αξιολογήσω εγώ πρώτος τον αγοραστή? Διότι από ότι έχω καταλάβει πρέπει πρώτα ο αγοραστής να κάνει εξιολόγηση και μετά αφού έρθει η επιβεβαίωση να κάνει και ο πωλητής στον αγοραστή.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

Έχω την εντύπωση ότι ο πωλητής μπορεί να κάνει αξιολόγηση του αγοραστή ανεξαρτήτως εάν ο τελευταίος αξιολογήσει τον πωλητή.

Δημοσ.
Επ ευκαιρια αυτού να αναφερω και εγω κατι που απεφυγα

2 φορες συμφωνησα νε ατομο (διαφορετικο) τυχαια και οι 2 απο Θεσσαλονικη

Την πρωτη φορα ενω ειχα συμφωνησει εστειλα δ/νση ονομα κλπ και ο τυπος μου ειπε οτι βρηκε αλλον ο οποιος του ειπε οτι θα πληρωσει 10 ευρω παραπανω

Την δευτερη φορα το αλλο παιδι μου εστειλε μαιλ για τα στοιχεια μου και τηλ. Τον πηρα τηλ και μου λεει οκ θα δω το μαιλ με τα στοιχεια σου και θα στειλω τα πραγματα. Εξαφανιστηκε και μετα απο 2-3 μαιλ μου εστειλε το παρακατω μαιλ (copy -paste)

SORRY FILE TA EDOSA

1.Τι γινεται λοιπον με τετοιους πωλητες;

2.To insomnia εγινε site πληστειριασμων οποιος δωσει παραπανω;

Αν ειναι δυνατον να παρω καποια απαντηση

Εχω τα στοιχεια τουλαχιστον του 2ου παιδιου και ισως και τους 1ου

για το 2....αντιστοιχο site εχει υποχρεωσει μεσω των forum rules να αναφερουν τιμη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ

Δημοσ.

ναι οντως!!!

αυτο το "περιμενω προσφορες" μου καθεται πολυ στραβα...τοσο, που προσπερναω καθε τετοια αγγελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...