Προς το περιεχόμενο

3870 X2 ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ...

emi78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα link για το WDM Integrated Driver. Αναφέρει μέσα στα release notes οτι μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους conflict και προτείνει πιθανή λύση. Θα το τεστάρω το βράδυ όταν θα περάσω και τους καινούργιους drivers (8.3).

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι τους ήθελα τους 8.3 drivers????

Λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται και έχει ως εξής:

Χθές κατέβασα από το Internet τους 8.3. Απεγκατέστησα λοιπόν τους 8.2 (έχοντας την 3870 Χ2 μέσα στον υπολογιστή) και κάνω επανεκκίνηση για να εγκαταστήσω τους 8.3. Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μπλέ οθόνη και ευτυχώς είχα ακολουθήσει τη συμβουλή συμφορουμίτη και είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη επανεκκίνηση. Η μπλέ οθόνη έγραφε τα εξής:

" A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to execute non-executable memory.

If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any new installed hardware or software. Disables BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced setup options, and then select safe mode.

STOP: 0X000000FC (0XB4116C40, 0X29F95963, 0XB4116B7C, 0X00000001)

Beginning dump of physical memory. Physical memory dump complete. Contact your system administrator or technical support group for further assistance."

Έκανα επανεκκίνηση και μπήκα σε safe mode με F8. Προσπάθησα να περάσω τους 8.3 αλλά δεν μπόρεσα, οπότε έκλεισα τον υπολογιστή, έβγαλα την 3870 Χ2, έβαλα την 1950 ΧΤΧ πέρασα τους 8.3 και ξαναέβγαλα την 1950 για να βάλω την 3870 Χ2. Στην πρώτη επανεκκίνηση μου έβγαλε πάλι μπλέ οθόνη, ενώ στη δεύτερη μου έβγαλε το ενοχλητικό μηνυματάκι σχετικά με το PCI device. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα δηλαδή...

Δηλαδή κάθε φορά που θα αλλάζουν οι drivers (1 φορά κάθε μήνα) θα πρέπει να βάζω την παλιά κάρτα στον υπολογιστή για να τους περάσω;

Δημοσ.

Επέλεξα να μην κατεβάσω τους HDMI drivers από το site της ATI οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο των 8.3 drivers αλλά εγκαθιστούνται ξεχωριστά. Πήγα στο device manager και στο PCI device με το ερωτηματικό και απλά το έκανα disable. Το pc τρέχει μια χαρά.

Παρόλα αυτά αν ξέρει κανείς κάτι όσον αφορά στο προηγούμενο μου ποστ και περισσότερο αν έχει απάντηση στην τελευταία μου ερώτηση παρακαλείται να την γράψει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να την αλλάξω με μια asus 8800 GTX και δεν έχω προβλήματα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...