emi78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Απεγκατέστησα και τους drivers της κάρτας ήχου και τους έβαλα ξανά και το πρόβλημα με το PCI device παραμένει.
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μπας και έχεις καμμία άλλη Pci συσκευή πάνω, κάρτα TV, ή κάτι τέτοιο? Τελικά δουλεύουν όλα? Νεα GPU και νέες μνήμες ? Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχει απομείνει?
emi78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η μόνη PCI που έχω είναι η Creative X-fi extreme music, γι'αυτό απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά τους drivers της μπας και υπάρχει κάποιο conflict με την κάρτα ήχου, αλλά έχω μια χαρά ήχο. Τώρα φοράει τις παλιές μνήμες. Όταν περάσει λίγος καιρός σε σταθερό περιβάλλον θα του φορέσω ξανά τις καινούργιες. Ναι το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι το PCI device που έχω αναφέρει παραπάνω. 4 ώρες ο υπολογιστής είναι ανοιχτός χωρίς πρόβλημα, έτρεξα και το εσωτερικό benchmark του world in conflict για περίπου 15 λεπτά χωρίς πρόβλημα, έκανα και κάποιες επανεκκινήσεις και αυτές χωρίς μπλέ οθόνη, μόνο με το μήνυμα του PCI device.
liopyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Για να σιγουρευτείς πως δεν είναι η κάρτα ήχου, δοκίμασε να την βγάλεις τελείως να δεις αν θα ξαναβγεί το μύνημα.
emi78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό θα το κάνω. Παρεπιπτόντως δεν βλέπω επιλογή για ενεργοποίηση crossfire στον CCC και η μνήμη αναφέρεται σαν 512 ΜΒ αντί για την συνολική 1GB και των δύο gpu. Να υποθέσω οτι το crossfire στην 3870 Χ2 είναι ενεργοποιημένο by default και εμφανίζεται ως επιλογή αν βάλεις και δεύτερη 3870 Χ2;
sTaNLeY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 3870χ2 εχω και εγω. Σε dxdiag μου την εμφανιζει 512 και μενα. (Εγω δεν εχω κανει install το catalyst control center ακομα) Αλλα λογικα ειναι by default η μνημη σε 1Ghz απλα την εμφανιζει ως 512. Οταν βαλω το control center θα σου πω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 guys η μνήμη στο CF/SLI δεν διπλασιάζεται...άρα οκ την λέει 512mb
emi78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εγώ αναφέρομαι στη μνήμη μονής 3870 Χ2, όχι σε δύο 3870 Χ2 σε crossfire, quadfire ή όπως αλλιώς λέγεται. Το κουτί της Sapphire γράφει οτι η κάρτα έχει 1GB μνήμης, προφανώς 512ΜΒ για κάθε μία από τις gpu. Κάνω λάθος;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Oχι, σωστα τα λες. 2 ιδιες καρτες 3870 σε μια ειναι. 1GB εχουν και οι 2 μαζι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι αλλά δεν αθροίζεται η μνήμη όταν έχεις crossfire (όπως είναι η 3870Χ2) ή sli...
emi78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έβγαλα και ξαναέβαλα την κάρτα ήχου, αλλά το μήνυμα του PCI device παραμένει.
emi78 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μπήκα στο event viewer - system και είδα οτι υπάρχουν μια σειρά από errors τα οποία έχουν ημερομηνία 4/3/08 (τελευταία ημέρα που παρουσιάστηκαν μπλέ οθόνες) και τα οποία έχουν όλα την ίδια περιγραφή: "Protection Synchronization Driver detected an internal error, contact the customer support service." Το πρώτο event που διαδέχεται αυτά τα errors, αλλά έχει τον τύπο "Information" έχει την παρακάτω περιγραφή: "The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{9E261889-C2F4-42F2-B730-550A148BEF9F} was disconnected from the network, and the adapter's network configuration has been released. If the network adapter was not disconnected, this may indicate that it has malfunctioned. Please contact your vendor for updated drivers. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."
activex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 αν δεν εχεις αλλο κοληματα προτινω να μην σε πολυβασανιζει το θεμα. απο οτι καταλαβα εχει μερες να κολησει. παρεπιπτωντος το pci device με κιτρινο θαυμαστικο παραπεμπει σε pci συσκευει χωρης driver.(γιαυτο και δεν αναγνωριζετε ως καπια συγκεκριμενει) εκτος απροοπτου βεβεα..
artshadows Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 αν δεν κανω λαθος επειδη εχω την 3870 η pci συσκευη ειναι το hd audio της καρτας κατεβασε τον driver του ηχου τησ καρτας ξεχωριστα
emi78 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αν μπορείς δώσε link artshadows για το hd audio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.