Προς το περιεχόμενο

Σκληρός Δίσκος ΑΤΑ για laptop

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε που μπορώ να βρώ επιτέλους σκληρό δίσκο ΑΤΑ για το λαπτοπ μου στις 7200 στροφές και χωρητικότητας μεγαλύτερης των 80GB που έχω τώρα, καθώς δεν μου επαρκούν. :rolleyes:

Όπου κι αν κοίταξα δε μπόρεσα να βρω κάτι (θα μου πείτε βέβαια οτί δε κοίταξα καλά και θα έχετε και δίκιο, αλλά αλήθεια λέω ρε παιδιά πραγματικά εψαξα... :cry:).

Ευχαριτώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντησή σου καθώς μερικώς με κάλυψες. :confused:

Και γιατί μερικώς θα μου πεις... Πες το βίτσιο βρε αδερφέ αλλά έχω μία φοβία προς σκληρούς που δεν είναι seagate καθώς την έχω πάθει αρκετές φορές ο κακομοίρης... :cry: Παλαιότερα είχα πετύχει seagate 80GB στις 7200 (ο οποίος δεν με ικανοποιούσε λόγω χωρητικότητας) αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν πια και φυσικά ούτε λόγος για μεγαλύτερης των 80 χωρητικότητας.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θα δω μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις αν τελικά πέσω στις 5400 (καθώς κ τα 100 λίγα μου φαίνονται ακόμα κ για λάπτοπ :o ).

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι παραπάνω σε σχέση με τα desktop που πρέπει να προσέξει κανείς για να εξασφαλίσει ότι ένας δίσκος είναι συμβατός με συγκεκριμένο laptop;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...