ntaryl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καλησπερα Παιδια εχω δημιουργησει μια φορμα(main)η οποια εχει και καποιες ακομα επανω(menu etc ). Ξεχασα να σας πω οτι χρησιμοποιω το activeskin . Οταν ενω εχω ανοιξει την κεντρικη και μερικες αλλες ακομα που συνδεονται σε αυτην την Φορμα και κανω κλικ στην κεντρικη Φορμα να κλεισει αυτη κλεινει και οι συνδεομενες μενουν ανοιχτες . Πως λοιπον μπορω με το που κλεινω την κεντρικη να κλεινει ολο το project Ευχαριστω πολυ
StavrosD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Σε Visual Basic με την εντολή "end" τελειώνει η εφαρμογή
ntaryl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Φιλε μου φυσικα και υπαρχει η εντολη αυτη στο Button(exit) οταν παταω το συγκεκριμενο κλεινει η κεντρικη και οχι οι αλλες! καλο βραδυ
gvarth Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Φιλε μου φυσικα και υπαρχει η εντολη αυτη στο Button(exit)οταν παταω το συγκεκριμενο κλεινει η κεντρικη και οχι οι αλλες! καλο βραδυ Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Οι άλλες φόρμες θα πρέπει να "ξεφορτωθούν" με την εντολή Unload <όνομα φόρμας> πρίν κλείσουν. Αποδεσμεύεται έτσι και η αντίστοιχη μνήμη που δεσμεύεται για τις φόρμες αυτές και αποδίδεται πίσω (στο λειτουργικό σύστημα). Δοκίμασέ το και αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε !
StavrosD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Πως εμφανίζεις τις φόρμες; Συνήθως χρησιμοποιούσα το: dim MyDialog as new kapoiaforma; MyDialog.show(me); Μετά με end σε κάποια φόρμα έκλεινε η εφαρμογή. Κάνω επανεγκατάσταση σήμερα, οπότε μέχρι να τελειώσω και να βάλω και το Visual Studio δεν μπορώ να το δοκιμάσω στην πράξη.
Harkon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 θα σου δώσω πως το κάνω εγώ σε VB 6.0 μιας και δεν αναφέρεις σε τι γλώσσα το χρειάζεσαι. το παρακάτω το τοποθετώ το Form_Unload της main φόρμας μου, η οποία και όταν κλείσει θέλω να τερματίζει το πρόγραμμα. > Dim response response = MsgBox("Μήνυμα επιβεβαίωσης εξόδου", vbYesNo, App.Title) If response = vbNo Then Cancel = 1 'kleisimo pending connection object an iparxei i oti allo 8es na ka8ariseis Call destroyMainConnection Dim frm As Form For Each frm In Forms Unload frm Next
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.