Προς το περιεχόμενο

Pop Up

yotopia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοείς τα pop-up όταν βλέπεις σελίδες στο Internet. Διαφορετικά, αν στο άσχετο βλέπεις παράθυρα pop-up στο Desktop ίσως έχεις κολλήσει κάποιο malware/adware.

Όσον αφορά τις σελίδες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Firefox σε συνδιασμό με το noScript AddOn αν και νομίζω οτι πλέον και η τελευταία έκδοση του Internet Explorer μπλοκάρει τα αυτόκλητα παράθυρα.

Δημοσ.

...φανταζομαι κι εγώ ότι μιλάς για pop-ups στον Internet Explorer ; Πάντως στο service pack 2 των win,υπάρχει ενσωμάτωση pop up blocker,ακόμα και στον Ιnternet Explorer 6 (εργαλεία , επιλογές internet , εμπιστευτικότητα) . Αν δεν έχεις το service pack 2 , κατέβασε την google toolbar που επίσης έχει pop up blocker ενσωματωμένο . Και δεν είναι άσχημη ιδέα να κατεβάσεις και το ad-aware personal και να κάνεις 1 scan.

Δημοσ.

Παιδιά στο pc που χρησιμοποιώ στο σχολείο μου έχει πολλούς ιούς δηλαδή σκυλοκολλάει και πετάγονται pop up από το πουθενά,έλα όμως που έχω κάτι εργασίες μέσα και θέλω να τις πάρω.Λέτε θα κολλήσω και εγώ τον ιό αν βάλω φλασάκι σε αυτό το pc?

Δημοσ.

Ίσως. Τέτοιοι ιοί/worms/κλπ μπορεί να μην μολύνουν αρχεία αλλά συνηθίζουν να εγκαθίστανται στο autorun σε USB συσκευές οπότε δεν "μολύνονται" τα αρχεία σου αλλά το flashaki και κατ' επέκταση και όλοι οι υπολογιστές όπου θα το βάλεις.

Καλό θα ήταν να καθαρίσεις το PC στο σχολείο ή, αφού μεταφέρεις τα αρχεία στο flashaki, να χρησιμοποιήσεις κάποιο Antivirus για να το scannareis να δεις αν όλα είναι εντάξει.

Δημοσ.

1)Κατέβασε το Spybot Search&Destroy (Freeware)

2)Κατά το setup μην παραλήψεις να ελένξεις εάν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή TeaTimer

3)Κάντο update

4)Απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος (Πίνακας Ελένχου-->Σύστημα)

5)Κατέβασε το Ccleaner (Freeware)

6)Προμηθεύσου ένα Antivirus (Προτιμώ το ΝOD και το Avast)

7)Κάνε update το Antivirus

8)Κάνε επανεκίνηση τον Υπολογιστή και μπές ξανά σε ασφαλή λειτουργεία ( Πατώντας το F8 συνεχόμενα )

9)Κάνε Imunize με το Spybot

10)Scan με το Spybot

11)Fix τα "κακοβουλα" αρχεια που βρέθηκαν με το search

12)Kαθαρισμό registy και αρχείων με το Ccleaner

13)Scan με το Antivirus

14)Επανεκίνηση

15)Update τα Windows

16)Κατέβασε το τελευταίο Firefox

17)Επανέφερε την επαναφορά Συστήματος

Σημείωση:Το Spybot μπορεί να σου ζητήσει να κάνει Scan μετά απο την επανεκίνηση,κάντω,ίσως κάποια αρχεία να σβηστούν μόνο τότε.

Μην ξαναμπείς στο Internet χωρις Firefox :)

Αυτά από εμένα..ελπίζω να βοήθησα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...