yotopia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καλησπερα....μια ιδέα για να απαλλαγώ απο τα ενοχλητικά pop up's? Ευχαριστώ
Legionnaire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Φαντάζομαι εννοείς τα pop-up όταν βλέπεις σελίδες στο Internet. Διαφορετικά, αν στο άσχετο βλέπεις παράθυρα pop-up στο Desktop ίσως έχεις κολλήσει κάποιο malware/adware. Όσον αφορά τις σελίδες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Firefox σε συνδιασμό με το noScript AddOn αν και νομίζω οτι πλέον και η τελευταία έκδοση του Internet Explorer μπλοκάρει τα αυτόκλητα παράθυρα.
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ...φανταζομαι κι εγώ ότι μιλάς για pop-ups στον Internet Explorer ; Πάντως στο service pack 2 των win,υπάρχει ενσωμάτωση pop up blocker,ακόμα και στον Ιnternet Explorer 6 (εργαλεία , επιλογές internet , εμπιστευτικότητα) . Αν δεν έχεις το service pack 2 , κατέβασε την google toolbar που επίσης έχει pop up blocker ενσωματωμένο . Και δεν είναι άσχημη ιδέα να κατεβάσεις και το ad-aware personal και να κάνεις 1 scan.
xania4ever Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παιδιά στο pc που χρησιμοποιώ στο σχολείο μου έχει πολλούς ιούς δηλαδή σκυλοκολλάει και πετάγονται pop up από το πουθενά,έλα όμως που έχω κάτι εργασίες μέσα και θέλω να τις πάρω.Λέτε θα κολλήσω και εγώ τον ιό αν βάλω φλασάκι σε αυτό το pc?
Legionnaire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ίσως. Τέτοιοι ιοί/worms/κλπ μπορεί να μην μολύνουν αρχεία αλλά συνηθίζουν να εγκαθίστανται στο autorun σε USB συσκευές οπότε δεν "μολύνονται" τα αρχεία σου αλλά το flashaki και κατ' επέκταση και όλοι οι υπολογιστές όπου θα το βάλεις. Καλό θα ήταν να καθαρίσεις το PC στο σχολείο ή, αφού μεταφέρεις τα αρχεία στο flashaki, να χρησιμοποιήσεις κάποιο Antivirus για να το scannareis να δεις αν όλα είναι εντάξει.
sarakinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 1)Κατέβασε το Spybot Search&Destroy (Freeware) 2)Κατά το setup μην παραλήψεις να ελένξεις εάν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή TeaTimer 3)Κάντο update 4)Απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος (Πίνακας Ελένχου-->Σύστημα) 5)Κατέβασε το Ccleaner (Freeware) 6)Προμηθεύσου ένα Antivirus (Προτιμώ το ΝOD και το Avast) 7)Κάνε update το Antivirus 8)Κάνε επανεκίνηση τον Υπολογιστή και μπές ξανά σε ασφαλή λειτουργεία ( Πατώντας το F8 συνεχόμενα ) 9)Κάνε Imunize με το Spybot 10)Scan με το Spybot 11)Fix τα "κακοβουλα" αρχεια που βρέθηκαν με το search 12)Kαθαρισμό registy και αρχείων με το Ccleaner 13)Scan με το Antivirus 14)Επανεκίνηση 15)Update τα Windows 16)Κατέβασε το τελευταίο Firefox 17)Επανέφερε την επαναφορά Συστήματος Σημείωση:Το Spybot μπορεί να σου ζητήσει να κάνει Scan μετά απο την επανεκίνηση,κάντω,ίσως κάποια αρχεία να σβηστούν μόνο τότε. Μην ξαναμπείς στο Internet χωρις Firefox Αυτά από εμένα..ελπίζω να βοήθησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.