Προς το περιεχόμενο

SAPPHIRE RADEON HD3850 512MB AGP

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με pentium 4 3Ghz σιγουρα δεν αξιζει, δεν θα την προλαβαινει την καρτα. Με AMD 4400+ και πανω σε 939 agp καλη μητρικη και γρηγορη μνημη ισως.

Δημοσ.
Με Pentium 4 3Ghz σίγουρα δεν αξιζει, δεν θα την προλαβαίνει την κάρτα. Με AMD 4400+ και πάνω σε 939 agp καλή μητρική και γρήγορη μνημη ισως.

Δε λέω αν θα δουλεύει στα full της ..σίγουρα τη ρίχνει το cpu ...απλά θέλω να ξέρω αν θα δω σημαντική διαφορά από αυτή που έχω τώρα.Εχω και 2χ1gb 400 kingstone

Δημοσ.

Οχι ρε συ Mesqal.Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο;Σιγουρα θα την περιορίσει κάπως αλλά οχι τοσο τραγικά.Θα δει διαφορά.

Δημοσ.

ρε παιδιά σίγουρα αξίζει να δώσει τόσα για agp??ρωτάω γιατί και η κάρτα που έχει τώρα δεν είναι του πετανού.εγώ θα πρότεινα να περιμένεις κανά μήνα μπας και πέσουν λίγο οι τιμές...στα κάτω κάτω δε νομίζω ότι με τη κάρτα που έχεις τώρα είναι κάτι unplayable...το θέμα είναι πόσο bottleneck θα τρώει όταν ήδη η x1950 pro τρώει...

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν p4 northwood στα 2,8 και μία Club3d 6600GT, και 2GB ram (στα 400). αξίζει μια αναβάθμιση σε HD3850 ; θα δώ διαφορά σε γκέιμς; (κυρίως το προ με ενδιαφέρει γιατί εκεί βλέπω τα κολλήματα της αρκούδας!)

Δημοσ.

φίλε δε χρειάζεσαι 3850 για το pro.Και εγώ με την 1950pro στα full το παίζει μια χαρά.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα δω σημαντικές διαφορές απο την 1950pro στο σύστημα μου ή αν ήδη η 1950pro είναι υπερ-κομπλέ και τα περισσότερα κωλύματα που τρώω είναι λόγο cpu.Δηλαδή τι να το κάνω να πάρω δυνατότερη vga αν με την ήδη υπάρχουσα είναι στα full του.Καταλαβαίνετε τι εννοώ?Επίσης δε παίζει θέμα αναβάθμισης μητρηκης ..εχω σκοπό να περιμένω τους επόμενους τετρα-πύρινους για συνολική αναβάθμιση..Οπότε απλά θέλω να έχω ότι καλύτερο για games σε P4.Όχι όμως..λίγο καλύτερο για 200 euro

Δημοσ.

Η κάρτα είναι αρκετά καλή και για τα λεφτά της,αλλά και για τις επιδόσεις που δίνει.Πιστεύω ,απ' όσο την δοκίμασα , να ευχαριστηθεί κάποιος αρκέτα καινούργια παιχνίδια που έχουν βγεί.Σε σύγκριση με την HD2600XT 512MB που έχει 800 gpu και 120 unified shaders που είναι και αυτή πολύ καλή κάρτα (109 ευρουλάκια έχει) είδα μεγάλη διαφόρα,ακόμα και στο Crysis.Ευτυχώς το AGP δεν πεθαίνει....και ελπίζω εταιρίες σαν την SAPPHIRE να συνεχίσει το έργο της

και την υποστήριξη σε παλιότερα μηχανήματα,όπως και η ASROCK(ασχετο μεν αλλά σωτήρια δε).

Δημοσ.

Βασικά είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τις AGP.

Είναι προφανές πλέον πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη υποστήριξη, και αυτή που υπάρχει πληρώνεται αδρά.

Αν μπορούσαμε να την συγκρίνουμε με μία PCIxPress κάρτα σε αυτά τα λεφτά, εννοείται πως δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση.

Από εκεί και πέρα,για τα σχετικά αξιοπρεπή συστήματα, (P4 3.0 και πάνω, με 1G ram και πάνω), που δεν σου πάει η καρδιά να τα πετάξεις νομίζω πως η συγκεκριμένη κυκλοφορία, έστω στα 200ε είναι πνοή ζωής.

Η διαφορά που έχει με την 1950pro είναι σημαντική, ανεξαρτήτου επεξεργαστή, αλλά εγώ δεν θα άλλαζα μία κάρτα που πλήρωσα ~170 για agp για να ξαναπάω σε agp πληρώνοντας πάλι 200ε.

Το bottleneck που μπορεί να τρώει η κάθε κάρτα από το υπόλοιπο σύστημα είναι πολύ σχετικό, και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Όσο πιο δυνατή είναι μία κάρτα, σίγουρα τόσο περισσότερο την ''κόβει'' ένας παλιός επεξεργαστής, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που βασίζονται ελάχιστα στην επεξεργαστική δύναμη της cpu, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις το bottleneck είναι μηδαμινό.

Στον φίλο με την 6600GT, αν δεν σκοπεύει να κάνει σύντομα ολική αναβάθμιση, και δεδομένου πως ''Life Without Pro Sucks'', μπορώ να του πω μόνο καλορύζικη! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...