Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζει usb sticks και φορητους σκληρους

falos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα ενα καινουριο pc με θηκη armor junior που εχει εισοδους για usb, και μητρικη asus p5kc. εκει βαζω τα usb sticks και το φορητο σκληρο και δε τα ανοιγει. οταν τα βαζω τα βρισκει και λεει μετα unknown device. εβαλα το ποντικι και ειδα οτι δουλευουν. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο???

εχω vista business και βαζω ενα σκληρο my book και usb stick

ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως δεν είναι σωστές οι συνδέσεις των USB εισόδων/εξόδων με την μητρική. Μια εξήγηση για το "unknown device" είναι ότι δεν φτάνει το ρεύμα που πηγαίνει στην USB για να λειτουργήσουν αυτές οι συσκευές ενώ π.χ. το ποντίκι που δεν είναι τόσο απαιτητικό, δουλεύει κανονικά.

Αυτές οι θύρες είναι στο μπροστά μέρος; Έχει και πίσω από το κουτί; Έχεις και εκεί πρόβλημα;

Δημοσ.

τωρα δε δουέυει τποτα . ολα τα θεωρει unknown devices. καμια λυση υπαρχει ή πρεπει να το γυρισω πισω?

Δημοσ.

Πήγαινε το πίσω και περιέγραψέ τους το πρόβλημα. Πήγαινε μαζί και κάποια συσκευή με την οποία δεν δουλεύει για να την δοκιμάσουν και αυτοί.

Δημοσ.

τελικα συνεδεσα τισ usb με μια αλλη θυρα στη μητρικη σε σχεση με αυτη που μου την ειχαν συνδεσει αυτοι. με ενα μπλε ανταπτορα κατω κατω στιν μητρικη και δουλεψαν. τι λετε να εφταιγΕ?

Δημοσ.
τελικα συνεδεσα τισ usb με μια αλλη θυρα στη μητρικη σε σχεση με αυτη που μου την ειχαν συνδεσει αυτοι. με ενα μπλε ανταπτορα κατω κατω στιν μητρικη και δουλεψαν. τι λετε να εφταιγΕ?

Μπορείς να κοιτάξεις στο βιβλιαράκι της μητρικής για ποιο λόγο είναι η θύρα στην οποία το usb δε δούλευε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...