falos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 πηρα ενα καινουριο pc με θηκη armor junior που εχει εισοδους για usb, και μητρικη asus p5kc. εκει βαζω τα usb sticks και το φορητο σκληρο και δε τα ανοιγει. οταν τα βαζω τα βρισκει και λεει μετα unknown device. εβαλα το ποντικι και ειδα οτι δουλευουν. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο??? εχω vista business και βαζω ενα σκληρο my book και usb stick ευχαριστω
Legionnaire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μήπως δεν είναι σωστές οι συνδέσεις των USB εισόδων/εξόδων με την μητρική. Μια εξήγηση για το "unknown device" είναι ότι δεν φτάνει το ρεύμα που πηγαίνει στην USB για να λειτουργήσουν αυτές οι συσκευές ενώ π.χ. το ποντίκι που δεν είναι τόσο απαιτητικό, δουλεύει κανονικά. Αυτές οι θύρες είναι στο μπροστά μέρος; Έχει και πίσω από το κουτί; Έχεις και εκεί πρόβλημα;
falos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 τωρα δε δουέυει τποτα . ολα τα θεωρει unknown devices. καμια λυση υπαρχει ή πρεπει να το γυρισω πισω?
Legionnaire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Πήγαινε το πίσω και περιέγραψέ τους το πρόβλημα. Πήγαινε μαζί και κάποια συσκευή με την οποία δεν δουλεύει για να την δοκιμάσουν και αυτοί.
diabibas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κάτι δεν έχουν συνδέσει καλά μέσα στην μητρική για τις προεκτάσεις των USB έξω από το κουτί
falos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 τελικα συνεδεσα τισ usb με μια αλλη θυρα στη μητρικη σε σχεση με αυτη που μου την ειχαν συνδεσει αυτοι. με ενα μπλε ανταπτορα κατω κατω στιν μητρικη και δουλεψαν. τι λετε να εφταιγΕ?
christian-ago Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ίσως οι πρώην θύρες να ήταν προβληματικές ή να μην έπαιρναν ρεύμα από τη μητρική.
alex89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 τελικα συνεδεσα τισ usb με μια αλλη θυρα στη μητρικη σε σχεση με αυτη που μου την ειχαν συνδεσει αυτοι. με ενα μπλε ανταπτορα κατω κατω στιν μητρικη και δουλεψαν. τι λετε να εφταιγΕ? Μπορείς να κοιτάξεις στο βιβλιαράκι της μητρικής για ποιο λόγο είναι η θύρα στην οποία το usb δε δούλευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.