zardel1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Έχω το gps magellan explorist 500 και χρειάζομαι χάρτες για Ελλάδα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς και να μου πει αν μπορώ να τουσ κατεβάσω απο κάπου???? Ευχαριστω και περιμένω προτάσεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Έχω το gps magellan explorist 500 και χρειάζομαι χάρτες για Ελλάδα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς και να μου πει αν μπορώ να τουσ κατεβάσω απο κάπου???? Ευχαριστω και περιμένω προτάσεις Νομίζω ότι εδώ έχει αρκετές προτάσεις: http://www.magellangps.com/products/software.asp
zardel1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 το site ειναι το επίσημο τησ magellan και ειναι με πληρωμή. Μπορούμε να βρούμε κάτι άλλο???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 το site ειναι το επίσημο τησ magellan και ειναι με πληρωμή. Μπορούμε να βρούμε κάτι άλλο??? Ξέρω πολύ καλά ότι είναι το επίσημο της Magellan. Αφού οι χάρτες είναι εμπορικό πρόγραμμα και διατίθενται επί πληρωμή, δεν νομίζω ότι υφίσταται κάτι άλλο. Μήπως θα'πρεπε να διαβάσεις και τους Όρους Χρήσης του forum;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.