brd3700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 τελευταια γουσταρω ενα λουτι στο πλαισιο και η τιμη του με κανει να αναρωτιεμαι μηπωσ παιζουν με την νοημοσθνη μας?1000 για μια μπογια και 9 θεσεισ ανεμιστηρων τους οποιουσ δεν δινουν?δηλαδη αυτο το τουμπανο Site: σε τι υστερει στην μπογια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 blame Coolermaster not Πλαίσιο ουσιαστικά είναι ένα Stacker custom painted αυτό που λες... για μένα το Lian Li είναι καλύτερη επιλογή (έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα παλιότερα παρεπιπτόντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brd3700 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 δεν ειχα δει τιμη το ειδα που μου αρεσε και μετα τσεκαρα τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Άσε που αν πιάνει λίγο το χεράκι σου με τις μπογιές μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Εχω δεί το warfare το οποίο το έκανε ένας γνωστός μου σχεδόν ίδιο με των...1000? (Κάτι άλλα subaru και nvidia ξέχνα τα :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Καλά όπως είπε ο Χάρης έχει ξανανοιχτεί νέο thread και παλιότερα (γύρω στον Σεπτέμβρη νομίζω) όταν προτοκυκλοφώρησε το Thousand Euros Babe της Coolermaster ... Καλά, είχε πέσει πολύ κράξιμο Χίλιες φορές καλύτερο το παραπάνω Lian-Li Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.