Προς το περιεχόμενο

Toshiba A200-23V Plus

gagvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε σήμερα το μάτι μου σε ένα διαφημιστικό για το Toshiba A200-23V το οποίο φέρνει το πλαίσιο με 4 (!) χρόνια εγγύηση. Αν και ισχυρίζεται ότι το διαθέτει αποκλειστικά, υπάρχει και αλλού (βλέπε scroutz.gr). Στο site της Toshiba δεν το βλέπω. Βρίσκω μόνο προηγούμενα και επόμενα μοντέλα (23U και 23W, 23X).

Εχει Τ7500, FSB 800, PM965 Exp, 2 GB (667), 250 GB (επιτέλους 5400!), ΑΤΙ Radeon HD2600 και τα γνωστά WiFi, Bluetooth, κλπ κλπ. στα 1300.

Το κουφό: Δίνουν μαζί starter kit (βαλίτσα, mouse, USB hub) και docking station (Toshiba dynadock) !!!

Το έχει δει κανείς; Λέτε να αξίζει τον κόπο; Μήπως απλά τους περισσεύει και θέλουν να το ξεφορτωθούν;

Δεν ενδιαφέρομαι για games, αλλά για υπολογιστική ισχύ (MATLAB).

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gagvas θα το δεις και εδώ και αν κατεβάσεις το κατάλογο Ιανουαρίου από το site της Ideal.

Είναι καινούριο μοντέλο. Πολύ καλό. Και η προσφορά από το Πλαίσιο με 4 χρόνια εγγύηση εξαιρετική. Μόνο που από ότι βλεπεις το σέρβις το αναλαμβάνει το ίδιο το Πλαίσιο. Τώρα αν αυτό είναι καλό η κακό δεν ξέρω. Πάντως φαίνεται πως η Toshiba βάζει μυαλό και εγκαταλήπει τους αργούς σκληρούς.

Δημοσ.

Ουπς ! Εχεις δίκιο.

Εχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα εδώ και 2 χρόνια με δίσκο IDE 4200, για αυτό επιμένω ...

Θα περιμένω λίγο πριν το χτυπήσω για να δω κανένα review ...

Δημοσ.

Δεν άλλαξαν κάτι άλλο. Πρόκειται για το ίδιο με τα παλαιότερα μοντέλα, με μόνη διαφοροποίηση το σκληρό.

Το τμήμα marketing της Toshiba κάνει άψογη έρευνα από ότι φαίνεται από τα μοντέλα που παρουσιάζουν τουλάχιστον τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο. Η μόνη παραφωνία ήταν οι απαρχαιομένοι δίσκοι και κατάλαβαν ότι τελικά πρέπει να αλλάξουν τακτική.

Ευτυχώς για τους καταναλωτές γιατί είναι πραγματικά κρίμα να διαθέτεις ένα ποσο των 1000+ ευρώ για ένα άψογο κατά τα άλλα μηνάνημα και να τρως στη "μάπα" το κάρβουνο από το δίσκο.

Δημοσ.

Γιατί παλληκάρι μου μού τα χαλάς; Πάνω που είχα σχεδόν αποφασίσει για το A200-23V, βλέπω σε άλλο thread να κάνεις νύξη στα Dell τα οποία πάντα γλυκοκοίταζα. Μπαίνω σε ένα thread για το XPS 1530 και γλυκαίνομαι ακόμη περισσότερο ...

Η γυναίκα μου είναι στο ΕΑΠ και από όσο γνωρίζω δικαιούται συμμετοχή στο "Δες την ψηφιακα". Αρα μπορώ (μάλλον) να το χρησιμοποιήσω για το Toshiba, όχι όμως για το Dell.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις φοιτητικές εκπτώσεις, ένα Dell με ανάλογα χαρακτηριστικά με το A200-23V δεν πρέπει να έχει συγκλονιστική διαφορά στην τιμή ...

Δημοσ.

Και η Dell συμμετέχει στο "Δες την ψηφιακα" αν δε κάνω λάθος. Για ψάξε το.

Είναι και τα δύο εξαιτερικά για τα χρήματά τους. Εφόσων εμπλέκεις και την Dell στο παιχνίδι τότε αλλάζει το πράγμα.

Αν μπορείς να πάρεις το XPS μέσω του προγράμματος τότε φυσικά και προχώρα το, αλλιώς άφοβα το Toshiba A200-23V.

Δημοσ.

Καλησπέρα,Εγώ επικοινώνησα μέσω email με το τμήμα πωλήσεων της Dell για το αν θα συνεργαστούν φέτος με το "Δες την Ψηφιακά" και η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

"Καλησπέρα, συγκεκριμένα DELL configurations θα ειναι διαθέσιμα μεσω του "Δες την ψηφιακά".

Περισσοτερες πληροφορίες θα ειναι δια΄θέσιμες απο 10/3/08."

Οπότε απ'οτι κατάλαβα θα υπάρχουν μόνο συγκεκριμένα laptop με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν θα μπορείς να φτιάξεις πχ το XPS 1530 όπως εσύ το θές

Ας ελπίσουμε να μη γίνει έτσι..γτ κι εγς είχα βάλει στο μάτι το XPS 1530 αλλα να το φτιάξω όπως το θέλω!!

Τελικά μάλλον κι εγώ στο Α200-23Ω plus καταλείγω..αλλά απ'οτι είδα εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1088831

έχει 4ετή εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι του Πλαισίου.

Δημοσ.

Είναι καλό ή κακό που το service το έχει η Toshiba και όχι το Πλαίσιο ;

Τελικά το ΕΑΠ δεν παίζει με το "δες την ψηφιακά" οπότε η Dell γίνεται πιο δελεαστική.

Ομως, για ένα σύστημα XPS 1530 με παρόμοια χαρακτηριστικά (8400 128MB, δίσκος 200-7200, +1600χ1050, +external modem, -τσάντα, -dynadock, -mouse) πηγαίνει 1360+ΦΠΑ. Βέβαια έχεις το 4y NBD το οποίο (αν το χρειαστείς) σε σώζει ... και βέβαια το όνομα και η ποιότητα της Dell.

Δημοσ.

Συνδέεις το dynadock με το notebook μέσω USB και ρίχνεις (με σταθερές συνδέσεις) πάνω στο dynadock Audio+Video (εξωτερικά speakers+Οθόνη) οπότε γλιτώνεις κάμποσα καλώδια. Σου δίνει επίσης επιπλέον USB εξόδους.

Δυστυχώς δεν παίρνει keyboard+mouse, AC power για να είναι πλήρες docking station.

Βέβαια, έχω την απορία, πώς προλαβαίνει μέσα από μία USB να περάσει όλα αυτά τα σήματα ...

Δημοσ.

Για μένα που δεν έχω καθόλου απαιτήσεις σε games, αλλά μόνο 2D AutoCAD στη χειρότερη των περιπτώσεων, νομίζω ότι είναι μια χαρά ...

Δημοσ.
Για μένα που δεν έχω καθόλου απαιτήσεις σε games, αλλά μόνο 2D AutoCAD στη χειρότερη των περιπτώσεων, νομίζω ότι είναι μια χαρά ...

Τοτε για ποιο λογο να πας να σκασεις τοσα πολλα λεφτα;Υπαρχουν φορητοι πολυ πιο φθηνοι που μπορεις να κανεις τη δουλεια σου.;)

Δημοσ.

Με 250 GB - 5400, T7500, 2GB βρίσκω μόνο της ΗΡ (6880, 6890) τα οποία όμως δεν συγκρίνονται από ποιότητα κατασκευής και εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...