maraki3110 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καλησπερα! ειμαι απο θεσσαλονικη και ειμαι φοιτητρια! Λεω να ψαξω για καμια δουλεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τα μαθηματα μου τρωνε ολη τη μερα οποτε θελω κατι part-time για ΠαρασκευοΣαββατα! Μη μου πειτε για γκαρσονα μονο γιατι με το δισκο δεν εχω καλη σχεση ασε που παιρνουν μονο οσες εχουν ξαναδουλεψει....για πειτε καμια ιδεα....
freedubus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μη μου πειτε για γκαρσονα μονο γιατι με το δισκο δεν εχω καλη σχεση ασε που παιρνουν μονο οσες εχουν ξαναδουλεψει.... Δηλαδή αυτές που ΕΧΟΥΝ ξαναδουλέψει, την πρώτη φορά πώς τις πήραν; :lol: Μπαργούμαν σου κάνει; Η δεν τα πας καλά και με τα μπουκάλια; Μπουφετζού; Η δεν τα πας καλά με τους καφέδες και τα σαντουιτς; Αλλη μια φοιτητο "δουλειά-κλανιά" του σ/κ που παίζει, είναι αυτή που σε στέλνουν στα σουπερμάρκετ και κάθεσαι στα γάλατα και τις οδοντόκρεμες και μοιράζεις κουπόνια, ή μοιράζεις λουκανικάκια με οδοντογλυφίδα στους πελάτες και διάφορα τέτοια. Απ' ότι έχω ακούσει είναι ιδιαίτερα ανιαρή πάντως, καθώς δεν κάνεις και τίποτα το σπουδαίο. Γνώμη μου να βρείς-μάθεις μια δουλειά η οποία ναι μεν να μην έχει αυστηρές απαιτήσεις απο πλευράς ωραρίου και να μπορείς να την παρατήσεις ο,τι ώρα θέλεις (σα φοιτήτρια) αλλά να σου μείνει και κάτι, ώστε στο μέλλον να μπορέσεις να την εξασκήσεις σε περίπτωση ανάγκης (το λεγόμενο μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε). Οι σερβιτοροι/μπαργούμεν/μπουφετζήδες κτλ. , μπορεί να είναι κωλοδουλειές από πολλές πλευρές, αλλά αν τις μάθεις, και βρεθείς στην ανάγκη, δε θα πεινάσεις καθώς αμοίβονται και αρκετά καλά σε σχέση με πωλητές π.χ.
aledjo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλησπερα! ειμαι απο θεσσαλονικη και ειμαι φοιτητρια! Λεω να ψαξω για καμια δουλεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τα μαθηματα μου τρωνε ολη τη μερα οποτε θελω κατι part-time για ΠαρασκευοΣαββατα! Μη μου πειτε για γκαρσονα μονο γιατι με το δισκο δεν εχω καλη σχεση ασε που παιρνουν μονο οσες εχουν ξαναδουλεψει....για πειτε καμια ιδεα.... η πιο κλασικη φοιτητο-δουλεια ειναι σε καφετερια. υπαρχουν και αλλες βεβαια οπως να γραφεις κειμενα, να μοιραζεις φυλλαδια, σε φαστ-φουντ (goodys κτλ).... γνωμη μου ειναι (επειδη ασχολουμαι με καφετεριες), να πας γκαρσονα! ειναι πολλα τα πλεονεκτηματα.... ειτε με τα λεφτα, ειτε με το κοσμο κ.α. πηγενε δοκιμασε, δεν εχεις τιποτα να χασεις. για το δισκο μην ανηχυσεις, κανεις δε τον κατειχε απο τη πρωτη μερα, η αρχη ειναι δυσκολη μετα τον παιζεις στα δακτυλα σου. οσο γι'αυτο που λες οτι παιρνουν μονο οσες εχουν ξαναδουλεψει, δεν ισχυει παντα. συνηθως αυτο γινεται στις μεγαλες καφετεριες τις κεντρικες που δεν υπαρχει χρονος για χασιμο να περιμενουν να μαθεις. προτιμησε μικροτερες καφετεριες οχι τοσο κεντρικες.... ΜΗ ντρεπεσαι, μπες μεσα και ρωτα! εχουν σχεδον παντα αναγκη απο σερβιτορες γιατι "πανε κι ερχονται"! ασε που δεν ειναι ποτε στανταρ τα ωραρια.... αχ κριμα που δεν εισαι Αθηνα
johnnyestia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Την επόμενη δουλειά που θα πίνεις καφέ και θα δείς κοπέλες να μοιράζουν τσιγάρα κτλ, ζήτα το τηλέφωνο του γραφείου promotion που τις έστειλε για δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι λιγάκι εμφανίσημη. Λιγάκι λέω, όχι να είσαι και κανένα μοντέλο . Θα δουλεύεις όποτε μπορείς και γενικά είναι καλή φάση. Τα λεφτά είναι και αυτά καλά για την ώρα που διαθέτεις.
NoD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Κοίτα για δουλειά σε promotion. Είναι αρκετά καλή, συνδιάζεις δουλειά με έξοδο και γνωριμίες, με σχετικά καλούτσικα λεφτά. Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες, επειδή εργάζομαι περιστασιακά σε promotion, pm me.
jimarass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Κοίτα για δουλειά σε promotion.Είναι αρκετά καλή, συνδιάζεις δουλειά με έξοδο και γνωριμίες, με σχετικά καλούτσικα λεφτά. Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες, επειδή εργάζομαι περιστασιακά σε promotion, pm me. Για άντρες έχει????
jimarass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Σε τι σχολή είσαι ? Μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Εργάζομαι, απλά ψάχνω μια δουλειά με πολύ ελαστικό ωράριο για τα ρεπό μου...
Erunildo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ενα + για το promotion. Αρκετα ευκολη δουλεια και πληρωνει καλα.. Εναλλακτικα μπορεις να δουλεψεις και τηλεφωνητρια,αν και την βρισκω απιστευτα βαρετη σαν δουλεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.