1234 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πως γίνεται να αποθηκεύσω κάποια σελίδα; Εννοώ μόνο τη σελίδα που βλέπω, π.χ. σε ένα forum θέλω να αποθηκεύσω τα θέματα που έχει όπως είναι, και να μπορώ να τα δω σαν εικόνα ας πούμε (όχι δηλαδή ολόκλητο το site). Γίνεται αυτό;
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς, μπορείς να σώσεις σαν εικόνα μία σελίδα με το plugin του firefox εν ονόματι Abduction!. Αν δεν ζητάς κάτι τέτοιο ξαναγράψε πιο λιανά.
1234 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αυτό ακριβώς θέλω, να σώσω σαν εικόνα μια σελίδα. Τώρα, έχω firefox και μπαίνω σε αυτή τη σελίδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι ή που θα βρω το Abduction!
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Εδώ (κλικ), θα βρεις το Abduction!. Πάτα το "εγκατάσταση τώρα" και θα σου το εγκαταστήσει στον firefox. Μόλις τελειώσει θα μπορείς να πας στο: Αρχείο -> Save Page as Image, και θα μπορείς να σώσεις την σελίδα σαν εικόνα (γίνεται και με δεξί κλίκ-> Save Page as Image)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.