maqqis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Έχετε να προτείνετε κάποιο θερμοστάτη χώρου με μικρή απόκλιση ? Αυτός που έχω τώρα, έχει σίγουρα ανοχή 5 βαθμούς C ( σύμφωνα με τη ένδειξη κατα την περιστροφή). Είδα κάποιους της siemens με display και προγραμματισμό.Exετε υπόψι κάποιο e-shop ?
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 έχω τον siemens rev11. Πάρα πολύ καλός. Δες εδώ ένα e-shop που έχει siemens. δεν έχει τον rev11. Ο rev12 που έχει είναι πιο ψαγμένος, με εβδομαδιαίο προγραμματισμό. Ο 11 έχει ημερήσιο. Πάντως νομίζω αξίζουν τα λεφτά τους. Ο αλγόριθμος ελέγχου (δες λινκ) είναι όλα τα λεφτά: ακρίβεια και οικονομία.
maqqis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ. Πολύ καλό και το e-shop που λινκαρες...
harrysvr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εκτός απο θερμοστάτη χώρου, στην ίδια συσκευή, μπορεί να μας δείχνει και τη θερμοκρασία του μπόιλερ;
ata1983 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά ένας καλός θερμοστάτης μπορεί να έχει διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου?
grigas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ναι μπορεί. επίσης είναι διαφορετικό πράγμα ο ψηφιακός θερμοστάτης (αυτός που ελέγχει την διακύμανση της θερμοκρασίας και αναλόγως ανοίγει/κλείνει την θέρμανση) και ο θερμοστάτης με ψηφιακή ένδειξη.
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 αγορασα περισυ απο ebay τον SIEMENS REV100 απο το ebay με λιγοτερο απο 70€ (και με τα μεταφορικα μεσα) λειτουργει μια χαρα, η τοποθετηση ειναι εξαιρετικα απλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.