Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Αυτό το fast&destroy χαλάει όλη την ατμόσφαιρα.

Δεν έπρεπε να βάλουν multiplayer σε αυτό το παιχνίδι.

Γιατί όμως; Δείχνει fun, με δυνατότητες να δώσει κάποια "ενδιαφέροντα" multiplayer modes (πχ Big Daddy vs All και το άλλο το thingie που κάνουν με τις φωτογραφίες). Νομίζω αυτός είναι ο σκοπός τους και αυτό που θέλει ο παίκτης από ένα multiplayer Bioshock. Και αν δώσουν αυτή τη φορά modding tools, θα είναι ευχαριστημένοι και οι επίδοξοι modders.

Την single player εμπειρία δεν θα την επηρεάσει καθόλου και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. ;)

Δημοσ.

Δε μου κολλάει με τίποτα.

Νταξ, το single player μπορεί να μην επηρρεάζεται, αλλά δεν γίνεται να το αγοράσεις και να μην δοκιμάσεις (έστω) το multi.

Και αν το δοκιμάσεις, αυτή η fan-party φάση θα επηρρεάσει την τελική εντύπωση από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Και άμα δω παρέα 15χρονων στο μαγαζί να παίζει bioshock multi θα χρειαστώ τριπλή δόση ηρεμιστικών.

Ίσως έχω τα ψυχολογικά μου after all.

:o

• Moderators
Δημοσ.
στο πρωτο ειχαν πει, οτι δεν εβαλαν multi γιατι δε χρειαζοταν...απ οτι φαινεται τωρα χρειαζεται...

Αυτό είναι ίσως και το πιο ανησυχητικό. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το βάζουν απλά για να αποστομώσουν όσους γκρίνιαζαν (και ήταν πολλοί) για την απουσία του από το αρχικό παιχνίδι, και συνεπώς να είναι πραγματικά χάλια και πρόχειρο και να παραμείνει η έμφαση στο single player story.

Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ακουγόταν για το Bioshock (πέρα από το ότι απλά δε χρειάζεται multiplayer) ήταν πως η απόφαση ήταν να επικεντρωθούν στο να φτιάξουν μια "τέλεια" single player εμπειρία και να μην αποσπαστούν από ένα ανούσιο multiplayer mode, που θα επέφερε μέτρια αποτελέσματα στο παιχνίδι γενικότερα.

Btw και το System Shock 2 είχε multiplayer, αλλά τουλάχιστον εγώ το θυμάμαι μόνο σαν καταπληκτική single player εμπειρία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

New BioShock 2 info and footage coming this Thursday

Geoff Keighley’s tweeted that you’ll be seeing some new footage and hearing new info on BioShock 2’s single player in a new GameTrailers TV this coming Thursday. Oh, and new characters will be introduced too in the show.

Huge BioShock 2 episode of GTTV coming on Thursday. Lots of new single player info and footage! You’ll meet new characters too…”

One to look forward to. Game’s out on February 9 worldwide for PS3, 360 and PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...