Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις το τέλειωσα το game. Για άλλη μια φορά φοβερή εμπειρία το να ξαναμπείς στην rapture. Aν και μέχρι το τέλεος με δυσκόλεψε το game. Ιδίως στο τέλος είχα μείνει σχεδόν χωρίς τίποτα και επαίζα μόνο με meele.

Είχα το πολύ καλό τέλος και αυτό μάλλον γιατί έσωσα αρκετές little sister. Πάντως νομίζω ότι είναι το τελευταίο μέρος της σειράς. Αυτήν την αίσθηση μου έδωσε.

νομίζω ότι είναι σχεδόν βέβαιο και το τρίτο μέρος της σειράς..

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμμ το μονο που υπαρχει για prequel ειναι ο εμφυλιος . αρα αν ειναι ετσι δεν θα υπαρχει καν big daddy , θα ειναι ο final boss :lol: :P

Δημοσ.
λες να κραταμε την big sister ? :P

Στο επόμενο η Ελεονόρα(οχι η μελέτη) αφου θα είναι ενας άνθρωπος θαύμα,θα τα κανει όλα γης μαδιαμ,οπότε θα γίνει επι γης χαμός με αποτέλεσμα στο μπαιοσοκ 3 να μετατρέπεται σε ΑΙ και να μας κάνει τη σονταν στο συστεμσοκ

Δημοσ.

στο επομενο η ελεονορ δεν θα γινει αποδεκτη απο τους ανθρωπους αφου θα την θεωρουν φρικιο και θα την κυνηγανε . οποταν θα εχουμε πολεμο με τους ανθρωπους , αλλα τερατα εχουν βγει στην επιφανεια απο την rapture οπως οι brute slicers και θα πολεμας και αυτα μεχρι στο τελος θα σωσεις τους ανθρωπους απο τα τερατα και υα σε δεχτουν στην κοινωνια τους .

εκλεισε το σεναριο παμε για την παραγωγη τωρα :lol:

Δημοσ.
στο επομενο η ελεονορ δεν θα γινει αποδεκτη απο τους ανθρωπους αφου θα την θεωρουν φρικιο και θα την κυνηγανε . οποταν θα εχουμε πολεμο με τους ανθρωπους , αλλα τερατα εχουν βγει στην επιφανεια απο την rapture οπως οι brute slicers και θα πολεμας και αυτα μεχρι στο τελος θα σωσεις τους ανθρωπους απο τα τερατα και υα σε δεχτουν στην κοινωνια τους .

εκλεισε το σεναριο παμε για την παραγωγη τωρα :lol:

Πάνε τα splicer τωρα,τα τρώνε οι τσιπουρες,εκτος κι αν βγουν μεταλλαγμένα τσιπουρο-splicer οποτε καταλαβαίνετε τι θα γίνει!! Θα πάει το μεθύσι σ'αλλο τόπο!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Το νεο Ανταμ θα λέγεται τσιπουρανταμ!! Ω ρε μαναμ!!

Δημοσ.

Οποίος είχε την υπομονή και διάβαζε τα ευχαριστήρια από τους developer στο τέλος θα έβλεπε ότι μάλλον κλείσανε την σειρά. Από την άλλη τα 3 μύρια αντίτυπα δεν είναι και πολλά για να τα αγνοήσουν.

Δημοσ.
Οποίος είχε την υπομονή και διάβαζε τα ευχαριστήρια από τους developer στο τέλος θα έβλεπε ότι μάλλον κλείσανε την σειρά. Από την άλλη τα 3 μύρια αντίτυπα δεν είναι και πολλά για να τα αγνοήσουν.

μηπως εννοης "δεν ειναι και λιγα για να τα αγνοησουν" ?;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση...

ειχα εγκαταστησει κανονικα το παιχνιδι, επαιζα κανονικα, μεχρι που για καποιους λογους επρεπε να κανω format στο Pc...

πλεον μετα το format και την επανεγκατασταση του παιχνιδιου, μου ζητειται σειριακος αριθμος του παιχνιδιου(τον οποιο δεν εχω) με αποτελεσμα να μην μπορω να σωσω το παιχνιδι..

(το ιδιο μου συνεβη και στο DiRT 2....)

εχει κανεις καποια λυση μηπως..?

Δημοσ.

Αν το παιχνίδι το έχεις αγοράσει, δες το serial number από το κουτί. Αν το έχεις κατεβάσει, βάλε το serial number που λέει το site από όπου το κατέβασες.

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση...

ειχα εγκαταστησει κανονικα το παιχνιδι, επαιζα κανονικα, μεχρι που για καποιους λογους επρεπε να κανω format στο Pc...

πλεον μετα το format και την επανεγκατασταση του παιχνιδιου, μου ζητειται σειριακος αριθμος του παιχνιδιου(τον οποιο δεν εχω) με αποτελεσμα να μην μπορω να σωσω το παιχνιδι..

(το ιδιο μου συνεβη και στο DiRT 2....)

εχει κανεις καποια λυση μηπως..?

Εκει που πας να κανεις profile για το gfwl οταν σου βγαζει ενα κειμενο με τους ορους η κατι τετοιο κανεις λιγο scroll κατω και πατας καπου στο text που λεει create a local profile

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

BioShock 2 DLC Coming to PC

Already available on XBox Live and PlayStation Network (800 MS Points or $9.99, respectively), the Rapture Metro Pack adds six new maps based on single player areas, a bump in max rank (up to 50), three new achievements / trophies, and the option for max rank players to have a ‘Rebirth,’ returning to level one and leveling up again to receive a special mask. You’ll also be able to pick up Zigo and Blache’s Character Pack for 160 MS Points or $1.99.

Also included in this update is the free Kill ‘Em’ Kindly multiplayer mode that pits players against one another to fight to the death using a golf club as a weapon. There is also a substantial PC patch rolling out as well.

You can get a full list of all the changes in the patch right after the break.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...