chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μολις το ξεκίνησα το game και μου κανέ εντύπωση ότι τα γραφικά του μου φαίνονται χειρότερα από το πρώτο μέρος. Αν και δεν έχω dx10 και δεν μπορώ να δω αν βελτιώνουν καθόλου την κατάσταση. Πάντως σε σχεδιασμό των χώρων παραμένει πανέμοροφο και φυσικά το σκοτεινό κλίμα της rapture είναι όπως στο πρώτο game. Επαίξα και λίγο multiplayer και έχει αρκετό ενδιαφέρον. κάθε χαρακτήρα που διαλέγεις έχει και ένα bakcstory και σε βγάζει και στο διαμερισμά του που μπορείς να του αλλάξεις εμφάνισης οπλα κτλ.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τελικα παιδια το εφτιαξαν καθολου το multi ή ακομα στα 40fps κολλαει ?Το εχω τερματισει εδω και καιρο το game και χωρις να παιζω Online το εχω και καθεται εκει .Εχει βγει κανενα patchaki?Αν και το patch στο κανει κατευθειαν update το live
chek2fire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αρκετά δύσκολο δεν το έχουν κάνει? Το έχω στο medium και φτύνω αίμα για να βγάλω τις πίστες. Εχείς να παλέψεις με big daddy με τους κατοίκους σύν κάτι γομάρια μεταλαγμένα και το κερασάκι είναι να σου την πέφτουν ορδές όταν οι little sister παίρνουν adam. Συνέχεια χωρίς σφαίρες είμαι και χωρίς health
Tenshi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αρκετά δύσκολο δεν το έχουν κάνει? Το έχω στο medium και φτύνω αίμα για να βγάλω τις πίστες. Εχείς να παλέψεις με big daddy με τους κατοίκους σύν κάτι γομάρια μεταλαγμένα και το κερασάκι είναι να σου την πέφτουν ορδές όταν οι little sister παίρνουν adam. Συνέχεια χωρίς σφαίρες είμαι και χωρίς health Το μυστικό θα έλεγα οτι είναι το σωστό "planning",όσο και όπου μπορείς φυσικά. Ξεχνάω και εγώ πώς ονομάζονται τα γομάρια,θα έλεγα όμως οτι η καλύτερη λύση για να τους αντιμετωπίσεις είναι το research για να πάρεις και τα απαραίτητα atk bonus.Προς το τέλος θα τους ρίχνεις σχετικά εύκολα με lightning III plasmid+drill. Πρίν κάνεις adam harvest με τις little sisters,παγίδεψε τον χώρο όσο καλύτερα μπορείς.Τοποθέτησε trap rivets,turrets και proxy mines σε στρατηγικά σημεία και προσπάθησε να καλύψεις τα νώτα σου.Αν επιβιώσει κάτι απο τις παγίδες, θα έχει υποστεί μεγάλo dmg οπότε το ρίχνεις στο melee ή πολυβόλο και καθαρίζεις σε χρόνο dt. Για τους Ντάντυ-δες,προσπάθησε να έχεις stock απο armor piercing rounds.Επίσης κοίτα γύρω σου και θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το περιβάλλον προς όφελός σου!Lightning plasmid σε περιοχές με νερό,fire plasmid σε σημεία που υπάρχουν βαρέλια-πετρέλαιο-μπουκάλες κλπ. Τέλος,πρίν κάνεις harvest/save την τελευταία little sister,προσπάθησε να έχεις πυρομαχικά διαθέσιμα γιατι μια big sister καραδοκεί
john2gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ξεχνάω και εγώ πώς ονομάζονται τα γομάρια,θα έλεγα όμως οτι η καλύτερη λύση για να τους αντιμετωπίσεις είναι το research για να πάρεις και τα απαραίτητα atk bonus.Προς το τέλος θα τους ρίχνεις σχετικά εύκολα με lightning III plasmid+drill. Πρίν κάνεις adam harvest με τις little sisters,παγίδεψε τον χώρο όσο καλύτερα μπορείς.Τοποθέτησε trap rivets,turrets και proxy mines σε στρατηγικά σημεία και προσπάθησε να καλύψεις τα νώτα σου.Αν επιβιώσει κάτι απο τις παγίδες, θα έχει υποστεί μεγάλo dmg οπότε το ρίχνεις στο melee ή πολυβόλο και καθαρίζεις σε χρόνο dt. Για τους Ντάντυ-δες,προσπάθησε να έχεις stock απο armor piercing rounds.Επίσης κοίτα γύρω σου και θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το περιβάλλον προς όφελός σου!Lightning plasmid σε περιοχές με νερό,fire plasmid σε σημεία που υπάρχουν βαρέλια-πετρέλαιο-μπουκάλες κλπ. Τέλος,πρίν κάνεις harvest/save την τελευταία little sister,προσπάθησε να έχεις πυρομαχικά διαθέσιμα γιατι μια big sister καραδοκεί +1. Ή μπορείς όταν αναβαθμίσεις το Ice Blast (στο 2), να παγώνεις συνέχεια τον Big Daddy και να ορμάς με το Drill dash (shift + left mouse button) μέχρι να ψοφήσει . Drill dash FTW και στους Splicers όταν μαζεύουν το Adam τα κοριτσάκια
chek2fire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πρέπει να κάνεις harvest όλες τις little sister σε κάθε επίπεδο? Γιατί αν ναι τότε ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στα ύψη
lalanis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν είναι τόσο δύσκολο ρε παιδιά...Ηρεμήστε.....
capitan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Απλά φρόντιζε να καθαρίζεις την πίστα από splicers πριν την πέσεις σε Big Daddy. O Μπιγκ Νταντης είναι αρκετά επικίνδυνος στο melee οπότε μη μένεις κοντά του αν δεν είναι incapacitated. Χρησιμοποίησε τα ελικοπτεράκια και ρίχνε του armor pierceing rounds. Με το ανταμ αγόραζε και eve/health upgrades. Εναντίον των splicers το πιο αποτελεσματικό (και απολαυστικό) είναι το drill bash. Με το rivet gun σημαδευέ τα στο κεφάλι για να πεθάνουν γρήγορα. Πριν μαζέψεις ανταμ στείνε παγίδες και κάνε hack ότι υπάρχει τριγύρω. Εύκολο το βρήκα και γω
Tenshi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πρέπει να κάνεις harvest όλες τις little sister σε κάθε επίπεδο? Γιατί αν ναι τότε ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στα ύψη Καλή ερώτηση... Ο Yahtzee,εμφανώς "ενοχλημένος" (λολ),σε κάποια φάση παράτησε οτι είχε να κάνει με το harvest, τους Νάντυ και το Adam.Αν δεχτούμε οτι τα κύρια plasmids βρίσκονται ελεύθερα τριγύρω σου,ο μόνος λόγος που κυνηγάς το adam είναι το upgrade Ι>ΙΙ>ΙΙΙ Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.
lalanis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Προσωπικά το μόνο plasmid που χρησιμοποίησα (κατά 90% είναι το telekinisis)...Μόνο με τα όπλα συν τα upgrade τελειώνει άνετα το παιχνίδι.... Απλά τα harvest (2 ανά little sister), είναι για ποικιλία, χαβαλέ και την ικανοποίηση τουνα βλέπεις τα splisers, να εκρήγνυνται από δω και από κει από τις παγίδες...
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μάλλον δεν έχω καταλάβει ακόμα τους μηχανισμούς του παιχνιδιού γιατί μου έχει φανεί πολύ παλούκι. Από την άλλη δεν θέλω να το βάλω στο easy γιατί πιστεύω ότι έτσι χάνει όλο το game.
konefsta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ρε συ αρκετα ευκολο ειναι το παιχνιδι , που ακριβως δυσκολευεσαι ποιο πολυ δλδ ? Παντως τους Νταντυ εγω τους παγωνα και εκανα επιθεσεις με το drill . το ειχα βεβαια upgrade στο τριτο επιπεδο το plasmid του παγου και ειχα και το τρυπανι upgrade στο τελευταιο επιπεδο και επισης ειχα και ενα (οχι τα πλασμιτσ τα αλλα ξεχασα πως τα λενε) που ηταν καλυμενο απο παγο το τρυπανι και οι επιθεσεις μου μπορουσαν να παγωσουν τον αντιπαλο. με αυτο το τροπο οι big daddys και οι big sisters δεν με κτυπυσαν ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . αλλα το παραδεχομαι οτι δεν μου αρεσε πολυ αυτο γτ καταντουσε ευκολο . κατι που μου αρεσε πολυ στο παιχνιδι ηταν που μπηκαμε στο σωμα μιας little sister και βλεπαμε απο τα ματια της ! το ολο περιβαλλον δλδ απο ερειπια και απο την creepy ατμοσφαιρα μεταμορφονονται σε κατι μαγικο να το πω σαν τον παραδεισο . Αναρωτιομουνα πως και δεν φοβοντουσαν οι little sisters σε ενα τετοιο περιβαλλον , να γτ , επδ εβλεπαν αλλιως αυτα που βλεπαμε εμεις !
ksaplostra Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μάλλον δεν έχω καταλάβει ακόμα τους μηχανισμούς του παιχνιδιού γιατί μου έχει φανεί πολύ παλούκι. Από την άλλη δεν θέλω να το βάλω στο easy γιατί πιστεύω ότι έτσι χάνει όλο το game. Εγω πάντως δεν έκανα χαρβεστ καμια,τις εβαζα να στραγγίξουν τα πτώματα,μετα σαν καλος daddycool που ειμαι,τις έχωνα μεσα στα σιφώνια,υπόψιν, υπαρχει ενα κοκτειλ με το οποιο παιρνεις επιπελον ανταμ οποτε δεν εχεις θεμα!
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Αν και ακόμα δυσκολεύομαι και έχω αντιμετωπίσω ορδές από όλους τους κατοίκους τις raptur τουλάχιστον είναι διασκεδαστικό σαν παιχνίδι και το καλό η κακό του είναι ότι θέλει πλέον στατηγική για να επιβιώσεις. Στο πρώτο μέρος μπορούσες να την βγάλεις με πέσιμο σε όλους. Εδώ δεν παίζει αυτό.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μόλις το τέλειωσα το game. Για άλλη μια φορά φοβερή εμπειρία το να ξαναμπείς στην rapture. Aν και μέχρι το τέλεος με δυσκόλεψε το game. Ιδίως στο τέλος είχα μείνει σχεδόν χωρίς τίποτα και επαίζα μόνο με meele. Είχα το πολύ καλό τέλος και αυτό μάλλον γιατί έσωσα αρκετές little sister. Πάντως νομίζω ότι είναι το τελευταίο μέρος της σειράς. Αυτήν την αίσθηση μου έδωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.