john2gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σας συνιστώ πάντως να αλλάξετε το FOV σε τίποτα σωικό, όπως το "91"
kostacurtas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 BioShock 2 DLC announced Multiplayer cap raised, new characters 2K Games announced today an aggressive post-launch downloadable content plan for BioShock2 that extends and enhances the single and multiplayer experiences by adding more glimpses into the award-winning world of Rapture. Downloadable content will be made available soon beginning with the Sinclair Solutions Test Pack, available this March from the Xbox LIVE Marketplace for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft and Games for Windows-LIVE for 400 Microsoft Points and from the PlayStationNetwork for $4.99. Future expansions into the world of BioShock 2 are slated to arrive over the coming months and will continue to expand on the stories of the denizens of Rapture. "The fans who waited in the snow, rain and cold for the midnight launch of BioShock 2 have spoken and their message is that Rapture still has many fascinating stories to tell," said Christoph Hartmann, president of 2K. "Downloadable content is a key part of our efforts to continue to entice the fans that have made 2K a household name - we intend to deliver single and multiplayer content that respects and expands upon one of the greatest fictional worlds ever created." Sinclair Solutions Test Pack, the first of several planned downloadable packages, contains a number of customization features that will allow players to further their character's development in BioShock 2's multiplayer modes and provide a deeper multiplayer experience. The pack includes: Rank Increase to level 50 with Rank Rewards New playable characters Louie McGraff and Oscar Calraca 20 new trials* A third weapon upgrade for each weapon Five additional masks* *Some items are only available after a player achieves a rank of 41 or higher. In the coming months, 2K Games will also be publishing downloadable extensions of the single player experience that provide new insight into the world of Rapture. These packages will include more narrative, new tools and new challenges that extend the lore and fiction of the failed Utopia under the sea.
ritak1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 οκ το τερματισα!τελικα το πρωτο ηταν λιγο καλυτερο!!!αλλα ενταξει καλο και αυτο!
JohNy_GR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εκανα εγκατασταση στο bioshock 2 και οταν παω να το ανοιξω μου λεει οτι λειπει καποιο μαρχειο dll απο το PC μου <<The programm can't start because xlive.ddl is missing from your computer>> τι να κανω?
Tigran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έλα http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xlive Αλλιώς μπορείς να κάνεις και setup το Live κατεβάζοντας από εδώ: http://www.microsoft.com/games/EN-US/LIVE/Pages/livejoin.aspx
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλύτερα να ξανακάνεις install το xlive.
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://kotaku.com/5478247/there-are-secret-messages-on-your-bioshock-2-posters Απίστευτο? Πραγματικά προσεγμένη CE......
outlaw star Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 http://kotaku.com/5478247/there-are-secret-messages-on-your-bioshock-2-posters Απίστευτο? Πραγματικά προσεγμένη CE...... πραγματικά τρομερό!
capitan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το τερμάτισα και γω. Δε μπορώ να πω, καλό είναι αλλά το 1ο πολύ καλύτερο. Το τέλος ψιλοαπογοήτευση...Περίμενα πως και πως ένα boss fight με lamb για να το βουλώσει επιτέλους... πω ρε συνέχεια μίλαγε αυτή. Επίπεδα σχετικά καλά σχεδιασμένα αλλά παραφορτωμένα. Από ένα σημείο και μετά τα πτώματα σε περίεργες πόζες τα βαρέθηκα.. και συνέχεια είχα πράματα να μαζέψω. Οι σκηνές που άφηνε να εννοηθεί ότι θα πέσει ξύλο ήταν και αυτές κάτω του μετρίου.. Δηλαδή αν θεωρήται κρεσέντο σκηνή που σου την πέφτουν 6-7 σπλάισερς που τους τρως μ' ένα απλό drill bash (το οποίο ήταν από τις λίγες επιθέσεις που σ' έκανε να νιώθεις big daddy) τότε τι να πω...Τσάμπα οι παγίδες που έστηνα. Επίσης απογοήτευση το ότι με πιστολάκια οι άλλοι σου κάνουν αρκετή ζημιά. Γενικά πάντως πολύ εύκολο. Και τι ήταν αυτό πάλι που από ένα σημείο και μετά σου έρχονταν μόνο houdini και leadhead...Οι 2 πιο εκνευριστικοί δηλαδή Ήχος/μουσική κλασσικά πολύ καλά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι η Lamb μας τα κανε............Καλο παιχνιδακι ηταν μωρε ( να πω οτι το πρωτο δεν το εχω παιξει )
konefsta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το τερμάτισα και γω. Δε μπορώ να πω, καλό είναι αλλά το 1ο πολύ καλύτερο. Το τέλος ψιλοαπογοήτευση...Περίμενα πως και πως ένα boss fight με lamb για να το βουλώσει επιτέλους... πω ρε συνέχεια μίλαγε αυτή. Επίπεδα σχετικά καλά σχεδιασμένα αλλά παραφορτωμένα. Από ένα σημείο και μετά τα πτώματα σε περίεργες πόζες τα βαρέθηκα.. και συνέχεια είχα πράματα να μαζέψω. Οι σκηνές που άφηνε να εννοηθεί ότι θα πέσει ξύλο ήταν και αυτές κάτω του μετρίου.. Δηλαδή αν θεωρήται κρεσέντο σκηνή που σου την πέφτουν 6-7 σπλάισερς που τους τρως μ' ένα απλό drill bash (το οποίο ήταν από τις λίγες επιθέσεις που σ' έκανε να νιώθεις big daddy) τότε τι να πω...Τσάμπα οι παγίδες που έστηνα. Επίσης απογοήτευση το ότι με πιστολάκια οι άλλοι σου κάνουν αρκετή ζημιά. Γενικά πάντως πολύ εύκολο. Και τι ήταν αυτό πάλι που από ένα σημείο και μετά σου έρχονταν μόνο houdini και leadhead...Οι 2 πιο εκνευριστικοί δηλαδή Ήχος/μουσική κλασσικά πολύ καλά. το τερματισα και εγω πριν λιγες μερες . Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο 2ο spoiler που ειπες Κορυφαια Γραφικα μπορω να πω οσο αφορα το περιβαλλον . οσο για τους splicers υπαρχει χορος για βελτιωση . οντως το τελος ηταν απογοητευτικο που δεν ειχε καποιο boss fight με την π... την lamb . επισης καλυτερα θα ηταν ενα απο τα εναλλακτικα endings να εμενε ζωντανος ο big daddy . Ηταν αρκετα προβλεψιμο .
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πράγματι σαν το πρώτο δεν ήταν, αλλά αναμενόμενα. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιχνίδι να καταφέρει να εντυπωσιάσει για δεύτερη φορά, όταν πάνω-κάτω ξέρεις τι να περιμένεις.
JohNy_GR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 εχω το bioshock 2 και το εχω τερματισει. λεω τωρα να το ξαναξεκινησω αλλα αφου το περασα ολο κανονικα λεω να παιξω τωρα just for fun και θελω να ξερω αν υπαρχει κανενος ειδους δωρεαν trainer που να πειλαμβανει health, eve, adam, ammo και λεφτα. επισης αν ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα mod που να το κανει (κυριως τα meters και ολα αυτα) να μοιαζει καπως οπως στα teaser videos που υπαρχαν πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι [ame] [/ame] edit: παρ'ολο που το video γραφει trainer δεν εχει καμια σχεση με τιποτα τετοιο. ειναι απλα το teaser trailer
polonos1313 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 εχω το bioshock 2 και το εχω τερματισει. λεω τωρα να το ξαναξεκινησω αλλα αφου το περασα ολο κανονικα λεω να παιξω τωρα just for fun και θελω να ξερω αν υπαρχει κανενος ειδους δωρεαν trainer που να πειλαμβανει health, eve, adam, ammo και λεφτα. επισης αν ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα mod που να το κανει (κυριως τα meters και ολα αυτα) να μοιαζει καπως οπως στα teaser videos που υπαρχαν πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι http://www.youtube.com/watch?v=FmYMZtfgGQI edit: παρ'ολο που το video γραφει trainer δεν εχει καμια σχεση με τιποτα τετοιο. ειναι απλα το teaser trailer Υπάρχει ήδη thread για το Bioshock 2 friend ! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=241765&highlight=bioshock+2 Use search next time... :-) Και για trainers αν μπορείς ψάξε στο http://www.gamecopyworld.com Σου έστειλα pm με link για trainers
JohNy_GR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 οντως δεν ειναι κατι groundbraking αλλα οπως και να το κανουμε ηταν καλυτερο απο το 1ο. και αρκετα δυσκολο σε ορισμενα σημεια (αν και λιγα). πολυ καλο sound design και τρομερη ατμοσφαιρα, αφου οταν επαιζα με ενα ζευγαρι καλα headset και μπηκε καποιος στο δωματιο μου πεταχτηκα απο τη θεση μου οταν τον προσεξα! βαβαια οι splicers οπως ειποθηκε και παραπανω εχουν περιθορια βελτιωσης κυριως στο θεμα των AI: συγκεκριμενα μια φορα δοκιμασα να μην κανω απολυτως τιποτα ενω ημουν μπροστα σε ενα leadhead. μου επιτεθηκε μια φορα και μετα επι 30 δευτερολεπτα γυριζε γυρω γυρω μου χωρις να χτυπα.... απο την αλλη οι houdini μου κανει εντυπωση πως παθαινουν ζημια με το Incinerate.... επισης με ενα εντελως αναβαθμισμενο drill και electro bolt (αντε και incinerate..) το παιχνιδι περνιεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.