Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά gamepad σε FPS, ντροπή. Εδώ χρόνια περιμένουμε πότε θα μπει και ποντίκι στις κονσόλες.

συμφωνω , μεχρι να σηκωνεις τον εναν μοχλο επιασε αραχνες ο αλλος ποντικι The best

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θέλετε fps στο pc από τον καναπέ τότε υπάρχουν σοβαρότερες προτάσεις από την Lapworks και με ένα σετάκι φθηνό ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι αραχτός άρχοντας ;)

Δεν παλεύεται fps με gamepad, εκτός κι αν έχει auto aim και χαζό AI :)

Δημοσ.

Ασχολούμαι μαζί του εδώ και 3 ημέρες. Μου μοιάζει περισσότερο για ένα expansion του bioshock παρά για το νούμερο 2.

Υπάρχουν διαφορετικά endings? Το τι θα κάνεις με διάφορους χαρακτήρες που βρίσκεις μέσα στο παιχνίδι (αν θα τους αφήσεις δηλαδή ζωντανούς ή όχι) διαδραματίζει κάποιο ρόλο εκτός από τους διαλόγους που επακολουθούν της επιλογής σου?

Το online λέει τίποτις? Στο manual βλέπω ενδιαφέροντα modes, λέω να το δοκιμάσω αν και πραγματικά δεν είχα σκοπό.

Επίσης μια ερώτηση για τον αρχικό τίτλο. Τον εγκαθιστώ αλλά αρνείται να τρέξει, εκτός και αν βάλω δίπλα στο exe -dx9. Έχει πρόβλημα δηλαδή να αρχίσει το game σε dx10. Έχω περάσει το patch, το game είναι γνήσιο αλλά άκρη δεν έχω βρει. Έτρεχε μια χαρά στο σύστημα μου με nvidia, το πρόβλημα προέκυψε όταν ήρθε η ATI.....Από google δεν βρήκα λύση, αν έχει κανείς καμιά ιδέα....Είπα την περασμένη εβδομάδα να το τερματίσω επιτέλους - είχα φτάσει δις κοντά στο τέρμα αλλά χωρίς επιτυχία μιας και για διάφορους λόγους το άφηνα - αλλά όπως φαίνεται δεν με θέλει :<

Δημοσ.
Ασχολούμαι μαζί του εδώ και 3 ημέρες. Μου μοιάζει περισσότερο για ένα expansion του bioshock παρά για το νούμερο 2.

Υπάρχουν διαφορετικά endings? Το τι θα κάνεις με διάφορους χαρακτήρες που βρίσκεις μέσα στο παιχνίδι (αν θα τους αφήσεις δηλαδή ζωντανούς ή όχι) διαδραματίζει κάποιο ρόλο εκτός από τους διαλόγους που επακολουθούν της επιλογής σου?

Το online λέει τίποτις? Στο manual βλέπω ενδιαφέροντα modes, λέω να το δοκιμάσω αν και πραγματικά δεν είχα σκοπό.

Επίσης μια ερώτηση για τον αρχικό τίτλο. Τον εγκαθιστώ αλλά αρνείται να τρέξει, εκτός και αν βάλω δίπλα στο exe -dx9. Έχει πρόβλημα δηλαδή να αρχίσει το game σε dx10. Έχω περάσει το patch, το game είναι γνήσιο αλλά άκρη δεν έχω βρει. Έτρεχε μια χαρά στο σύστημα μου με nvidia, το πρόβλημα προέκυψε όταν ήρθε η ATI.....Από google δεν βρήκα λύση, αν έχει κανείς καμιά ιδέα....Είπα την περασμένη εβδομάδα να το τερματίσω επιτέλους - είχα φτάσει δις κοντά στο τέρμα αλλά χωρίς επιτυχία μιας και για διάφορους λόγους το άφηνα - αλλά όπως φαίνεται δεν με θέλει :<

chekare αυτο.

http://thunderpeel2001.blogspot.com/2007/08/bioshock-direct-10vista-problems.html

έμενα δούλεψε κ στο 1 κ στο 2 με gtx275.

Δημοσ.

Πάντως Bioshock 2 δεν είναι, 1.5 ίσος αλλα παρόλα αυτά δεν είναι αρκετό για να με κάνει να το παίξω...απορώ...το 1 ήταν τέλειο αυτό έγινε κουραστικό k επαναλαμβομενο...το the side.

Δημοσ.

Ναι πραγματι σου δινει το συναισθημα οτι δεν ειναι must play τιτλος οπως το πρωτο. Επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι το level design ειναι βατο και μονοτονο. Δεν σου δινει ποτε την εντυπωση "ΩΧ που μπηκα τωρα? Που να παω? Μηπως ειναι καλυτερα απο εκει?" και παει λεγοντας οπως επισης και το γεγονος οτι εισαι Big Daddy δεν φενεται πουθενα. Ειναι δυνατον τωρα να μου τρωνε 50% health 2 πιρπιτσολια με πιστολακι και γαλικο κλειδι για οπλα σε χρονο DT κιολας? Ασε μας ρε φιλε...

Δεν μπορω να πω, ειναι πολυ καλο παιχνιδι αλλα το πρωτο το κοιταει απο μακρια. Και μονο ο Ανδρεας ο Ραιαν στο πρωτο φτανει.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν βγει και bio3, πόσο πιο εύκολο και σύντομο θα το κάνουν από αυτό? Στο πρώτο θυμάμαι είχα φτάσει τις 15+ ώρες και δεν το είχα τερματίσει, αυτό εδώ έφυγε στο τσακ μπαμ χωρίς να βρεθώ ούτε μια φορά σε vita chamber (μαλακία μου που δεν έσβησα τα vita chambers από τα options για να πάρω το achievement...που να το φανταστώ lol). Εντάξει από art/story τσακίζει αλλά σε γενικές γραμμές το θεωρώ κάτω του μετρίου ως fps (κυρίως λόγω της αστείας ευκολίας και της περιορισμένης δράσης) και έναν από τους πιο overhyped τίτλους των τελευταίων χρόνων.

Αναρωτιέμαι αν τον τερματισμό τον έκαναν έτσι για να μπουν στο κλίμα της εποχής? Αναφέρομαι στην κάκιστη ποιότητα του video :mad: .........

Online δοκίμασε κανείς τελικά?

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα έπαιξα κοντά στις 4 ώρες online........Είναι πάρα πολύ καλό το online παρά τα προβλήματα του, ειλικρινά δεν το περίμενα. Διάφορα γνωστά modes παραλλαγμένα για τις ανάγκες του bioshock (capture the sister π.χ. lol), τα δοκίμασα όλα και τα βρήκα πραγματικά εξαιρετικά αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος κόσμος για όλα πλην του civil war (team deathmatch). Με το ζόρι μπήκα στο online για να είμαι ειλικρινής και τελικά με βλέπω να πηγαίνω μέχρι το lvl 40 που είναι και το τελευταίο :lol:.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τραγικό lag πατήστε alt+tab να βγείτε desktop και καπάκι το ίδιο για να επανέλθετε στο παιχνίδι. Problem solved :-). Αν δεν το κάνετε το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable, εγώ ο κακομοίρης το πολέμαγα έτσι για αρκετή ώρα ώσπου έψαξα τα fora των gfwl :s. Ένα patch το προκάλεσε αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σε επόμενο update.

Εγκρίνεται με τα χίλια και δίνει πολλά +++ στον τίτλο

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανένας να μεταφέρει savegames σε άλλη εγκατάσταση γαμώ την windowslive και τον καθίκι που την σκέφτηκε;

(έχω μεταφέρει και τον φάκελο με τα savegames, και τον άλλο με το προφίλ από το appdata, αλλά δεν ψήνεται να "δει" τα saves).

:/

Δημοσ.

Είναι 2 οι παπαριές στα appdata που πρέπει να μεταφέρεις

C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\GFWLive

και

C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive

Δημοσ.

Τελικά υπήρχε και ένας φάκελος "bioshock2" μέσα σε ένα φάκελο "roaming" που δεν είχα ανακαλύψει.

Δούλεψε.

:)

Δημοσ.

ναι οντως αυτο με το windows live ειναι μεγαλο θεμα κ σπασιμο!το τερματισε κανει?ειμαι στο Persefone τωρα?εχω ακομα!αλλα ως τωρα ευκολα βγαινει αν και εχει πιο πολυ μαχη απο το 1!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...