Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ναι, δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό γιατί μπορεί να κρύβει τίποτα καλύτερο το δεύτερο.

Επίσης ακόμα και την πληροφορία πως μένεις κόκκαλο την θεωρώ spoiler. :P

Forget what i said,would you kindly...:P

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε αν το παιχνίδι θέλει ενεργοποίηση μεσω ιντερνετ ; Δηλ πρέπει να έχεις σύνδεση για να παίξει σα το πρώτο ;

Δημοσ.

Παμμέγιστη βλακεία πάντως η έλλειψη gamepad support. Γι' αυτούς που παίζουν από τον καναπέ (σαν την αφεντιά μου) είναι απαράδεκτο.

Λυπάμαι που το αγόρασα.

Δημοσ.
Παμμέγιστη βλακεία πάντως η έλλειψη gamepad support. Γι' αυτούς που παίζουν από τον καναπέ (σαν την αφεντιά μου) είναι απαράδεκτο.

Λυπάμαι που το αγόρασα.

Ευκαιρία να μάθεις να παίζεις fps σωστά :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

FPS και controller δεν δουλευουν καλα. Βλεπω αυτους που παιζουν με το controller και νομιζω οτι ποιο πολυ παλευουν με τα controlls παρα με τους εχθρους του παιχνιδιου. Για να μην πω οτι ετσι και δεις να παιζει θα νομιζεις οτι εκατσε πανω στο controller κανενα κατοικιδιο και κανει οτι να 'ναι.

Δημοσ.

Να σας δω βουλιαγμένους στον καναπέ 3,5m από την οθόνη να παίζετε με keyboard/mouse... Το PC δεν υπάρχει πια μόνο στα γραφεία, αλλά και στα σαλόνια (HTPC).

Επίσης το bioshock δεν είναι το κλασσικό fps που χρειάζεται γρήγορους χειρισμούς.

• Moderators
Δημοσ.

lol. Έβαλα στο google "sofa keyboard", μπας και υπάρχει κάποιο specific gadget (φυσικά δεν είναι και πολύ δύσκολο να σκαρφιστεί κάποιος καμιά πατέντα με δίσκο για φαγητο πχ) και ένα από τα αποτελέσματα μου έβγαλε αυτό :

Phantom Lapboard Review από Hardware Heaven

(Στο site της εταιρείας λένε ότι τους έχουν τελειώσει όσα είχαν έτοιμα και θα ανακοινώσουν πότε θα έχουν πάλι διαθεσιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουν πολλά προβλήματα οικονομικά και όχι μόνο).

Δημοσ.
lol. Έβαλα στο google "sofa keyboard", μπας και υπάρχει κάποιο specific gadget (φυσικά δεν είναι και πολύ δύσκολο να σκαρφιστεί κάποιος καμιά πατέντα με δίσκο για φαγητο πχ) και ένα από τα αποτελέσματα μου έβγαλε αυτό :

Phantom Lapboard Review από Hardware Heaven

(Στο site της εταιρείας λένε ότι τους έχουν τελειώσει όσα είχαν έτοιμα και θα ανακοινώσουν πότε θα έχουν πάλι διαθεσιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουν πολλά προβλήματα οικονομικά και όχι μόνο).

Αυτη η φαντομ δεν ηταν η εταιρία που θα έβγαζε την σουπερκονσολα που θα έπαιζε και τα πισι παιγνίδια;

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί. Αναφέρουν κάτι για κακό παρελθόν και ότι η νέα ομάδα δεν έχει σχέση κλπ.

Εφόσον έχει γίνει review για το Lapboard, είναι κάτι υπαρκτό :-)

Άσχετα αν είναι πιθανόν να μην κυκλοφορήσουν άλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...