Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια γιατι ξαφνικα δεν μπορω να χρησιμοποιήσω plasmids;

Οτι κουμπί και να βαλω απλα δεν λειτουργεί..Ολα τα κουμπια δουλεύουν εκτος απο αυτα που ειναι για τα πλασμιντς(next/previous,fire plasmid)

Είναι bug μου έχει κάτσει κ μένα , απλά κάτσε να χάσεις και θα είναι οκ μετά

Δημοσ.

Μου ήρθε ο κολέκτορας. Απίστευτη συσκεασία και νομίζω μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον αντοίστιχο του warhammer online. Περιέχει ένα αρκετά πλούσιο artbook ένα cd με το soundtrack, μερικά poster βγαλμένα από την raptor και φυσικά το βινύλιο με την φοβερή κινηματογραφική μουσική του Gary Schyman από το πρώτο bioshock. Αυτό είναι όταν λέμε ότι τα games μερικές φορές είναι τέχνη.

• Moderators
Δημοσ.

^^ Με γειές.

Διάβαζα σε ένα πολύ εύστοχο (και λίγο χιουμοριστικό) άρθρο στο RPS ότι ενδεχομένως όσοι έχουμε κάποια μορφή δυσχρωματοψίας να τα βρούμε "μπαστούνια" στο Bioshock 2. Το πρόβλημα είναι βέβαια γενικότερο, αλλά το άρθρο έχει αφορμή το Bioshock 2.

Εκεί αναφέρει ότι περιμένουμε κάποιο patch που θα "διορθώνει" το θέμα. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Είναι όντως παίδεμα το παιχνίδι ως έχει για κάποιον που έχει δυσχρωματοψία;

Το άρθρο: Rock Paper Shotgun - Colourblind Gaming: Is It In His Eyes? από Dan Griliopoulos

Δημοσ.

Το παιχνίδι, όσο πιο πολύ το προχωράω, τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω ότι η διαστροφή του τύπου που έγραψε το σενάριο είναι κάτι παραπάνω από πρωτόγνωρη. Ίσως ο τύπος να κυκλοφορεί και ντυμένος big daddy σπίτι του. Πραγματική ανωμαλία, αλλά έχει το γούστο της...

Δημοσ.

ΡΕ, έκανες τρισμέγιστη μαλακίτσα που δεν έπαιξες πρώτα το πρώτο.

Αν δεν έχεις προχωρήσει πολύ, ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ.

(δε θα δεις γραφικά άλλης εποχής, τα ίδια είναι πάνω κάτω :P)

Δημοσ.
Είναι ακόμα πιο αρρωστημένο το σενάριο στο πρώτο?

Να πώ την αλήθεια,με τράβηξε περισσότερο το σενάριο του πρώτου απο άποψη μυστηρίου**.

Αν δέν σε έπεισα..."Play the game,**would you kindly**".:P

Παίζει και ο "a man chooses,a slave obeys",άλλα δέν είμαι σίγουρος αν παρουσιάζεται ακριβώς έτσι

Δημοσ.

Δεν έχω τερματίσει ακόμα το δεύτερο για να έχω άποψη, αλλά ναι, μέχρι στιγμής νομίζω το πρώτο είναι πιο creepy, έχει και πολύ Andrew Ryan μέσα, που όπως και να το κάνουμε δε συγκρίνεται με την γκομενίτσα που έβαλαν τώρα.

Δημοσ.

Εκτός απο creepy,είναι και η έκβαση του παιχνιδιού.Ασχέτως επιλογών και φινάλε,όταν πραγματικά μαθαίνεις τι γίνεται γύρω σου ( τι;/ποίος;/πού; ) μένεις κόκαλο.

Προσωπικά, δύο πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό:

Drop_the_Soap-Its_a_trap.jpg

pwned111za6.jpg

Γλυκανάλατο το "καλό" ending και μία απο τα ίδια (i rule the world) για τα "κακό" στο 1.

Δημοσ.

Καλά ναι, δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό γιατί μπορεί να κρύβει τίποτα καλύτερο το δεύτερο.

Επίσης ακόμα και την πληροφορία πως μένεις κόκκαλο την θεωρώ spoiler. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...