fearwhatnow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ^ Τα παιχνιδια που ανεφερες αναπτυχθηκαν παραλληλα ή ξεχωριστα και σε pc.Το bioshock 2 εγινε straight port με ενασχοληση ενος μηνος το πολυ.Για αυτο εκαναν ΠΑΛΙ την υπερτατη γκαφα με widescreen και θα βγαλουν patch.Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια.Προχειροτητα,προχειροτητα,προχειροτητα.Παλι καλα που δεν χρεωνουν με 60Ε τα παιχνιδια pc γιατι θα τους επαιρναν με τις λεμονοκουπες.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Aν συμβιβαζεσαι με γραφικα απο το 2006, με textures αθλιοτατα και effects ταινιας του 1977 τοτε οκ ειναι παραδειγμα το παιχνιδι.Αν και εδω και λιγο καιρο ειμαι κατοχος και ps3 εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλη η ζημια που κανουν οι κονσολες ειδικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια.Δεν λεω οτι δεν ειναι fun το παιχνιδι,το art direction ειναι πραγματικο εξαισιο αλλα δεν μπορω να προσπερασω τα ξεπερασμενα γραφικα που σιγουρα αφεθηκαν στην μοιρα τους για να τρεχει το παιχνιδι ικανοποιητικα στις Past-Gen κονσολες. Με βλεπεις εκει στην απεναντι μερια του ποταμου? Μπορει τα γραφικα ως "ξερα" γραφικα να μην ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα η ατμοσφαιρα, το art direction (οπως λες) και η πραγματικα αψογη χρηση τους για να σου μεταφερει αυτο ακριβως που θελει σιγουρα μετραει πολυ περισσοτερο απο ενα σκετο καλο ξερο γραφικο. Παιχνιδι παιζουμε, δεν κοιταμε slideshow για να με ενδιαφερουν σε τετοιο βαθμο τα γραφικα σε απολυτες τιμες. Σιγουρα δεν θα με χαλουσε να ηταν και καλυτερα αλλα χωρις πλακα εινα τερμα κατω (στον πατο) απο τα πραγματα που θα ηθελα να δω να βελτιωνονται.
john2gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 όσον αφορά τη ζημιά που λες ότι κάνουν οι κονσόλες,εγώ πάλι θα πω ότι ειδικά σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών,που είναι απο τους κύριους λόγους για να έχεις gaming pc(ελέω mouse και keyboard) δε κάνουν ιδιαίτερη ζημιά στα γραφικά...σου αναφέρω το far cry2, το project origin ,το operation flashpoint 2,και το aliens vs predator που θα έχει dx11paths,πράγμα το οποίο απλά δεν παίζει στις κονσόλες...όλα αυτά που ανέφερα έχουν σαφώς καλύτερα γραφικά στο pc και είναι εμφανές αυτό...το πρόβλημα με τις κονσόλες σε αυτά τα παιχνίδια αλλού είναι...και αυτό ακούει στη νέα μόδα που λέγεται έλλειψη dedicated servers... Αυτό που εννοεί ο fearwhatnow είναι ότι εξαιτίας του multiplatform έχουμε κολλήσει στα γραφικά και ένας τίτλος του 2007 παραμένει ο καλύτερος οπτικά τίτλος. Το να πετάξουν μερικά φρουφρου και να ανεβάζεις την ανάλυση εξαιτίας του raw power των νέων καρτών δεν λέει στους περισσότερους κάτι TBH. Σκέψου πόσο θα είχε προχωρήσει το θέμα αν αντί για να έχεις Eyefinity με τρία monitor και ρευστό framerate, είχες έναν τίτλο που push-άρει περισσότερες λεπτομέρειες (ειδικά σε θέματα φωτισμού και σκιών τα πράγματα έχουν καταντήσει τραγικά, μιας και είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό αρκετές πηγές φωτός να μην δημιουργούν σκιές και να χαλάνε το καταραμένο το immersion) ώστε να είναι ρευστό σε 1080p μόνο. PS: Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, περισσότερο TC (Total Conversion) φέρνει το Bio2 παρά πραγματικό sequel (στα τεχνικά θέματα και μόνο). Πράγμα που το γνώριζα εξαρχής οπότε δεν χαλιέμαι, το έλεγα εγώ να μην περιμένετε διαφορές στα γραφικά
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μα ειναι ντροπη παιχνιδι του 2007 να μην εχει ξεπεραστει ακομα οπτικα,δηλαδη ειναι να τραβας τα μαλλια σου το θεμα.Βεβαια το bioshock ειναι αρκετο καλο σαν gameplay και δεν με αποσχολουν τοσο τα low-res textures που εχει,οχι οτι δεν θα τα ηθελα καλυτερα προς Θεου αλλα Consoles talked..... Αυτο που μου την δινει ειναι οτι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΑ grrrrrr.
VAssassin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Στο πρώτο, με -dx9 και ut3.exe παίρνει ΑΑ. Δεν πιάνει σ' αυτό; Edit: @@ δεν ξεκινάει καν έτσι
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καταφερε κανενας να το δουλεψει με AA?Απο οσο ειδα σε ενα thread guru3d ολοι εχουν προβληματα με SLI,AA. Δεν ακούει ΑΑ, όντως, αλλά λίγο με χαλάει. Όσον αφορά τα γραφικά, το αληθοφανές δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και ωραίο. Μπορώ να σκεφτώ ακόμα και 2d games που μου προσέφεραν πολύ πιο όμορφη-μαγική ατμόσφαιρα από τις υπέρτατες τεχνικές φυσικής του Crysis, που έπρεπε να κάνω 3 αναβαθμίσεις για να δω αυτό που έχει να προσφέρει οπτικά (και ακόμα όλα δε τα είδα), παρ'όλο που σαν παιχνίδι το βαρέθηκα στο μισάωρο και το τερμάτισα από αγγαρεία. Το warhead btw, το παράτησα κάπου στην μέση.
john2gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και βλέπω ότι έχεις Nvidia liopyr, βάλε στο shortcut "-dx9" και κάνε το force από το CC. Αν δεν σου δουλέψει, κατέβασε το nHancer
Erwdios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχούμε κανα νέο πότε έρχετε στην Ελλάδα ο κολέκτορας? Ήρθε!!!
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ήρθε!!! Λογικά μου το φέρνουν και μένα αύριο από πλαισιο. Είμαι περίεργος να ακούσω το βινύλιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μολις το τερματισα,πολυ καλο παιχνιδι με ωραιο story.Αλλα λιγο μικρο μου φανηκε
timekeeper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Κανένα αυθεντικό System Shock 3 θα δούμε;;;
konstantinos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Eγω παιδια οταν παω να βγαλω το v sync απο τις ρυθμισεις που πεταει μαυρη οθονη και το επαναφερω με alt τab.To κανει ομως μονο οταν παω να βγαλω το v sync.To εχει δει κανενας ?
ksaplostra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια γιατι ξαφνικα δεν μπορω να χρησιμοποιήσω plasmids; Οτι κουμπί και να βαλω απλα δεν λειτουργεί..Ολα τα κουμπια δουλεύουν εκτος απο αυτα που ειναι για τα πλασμιντς(next/previous,fire plasmid)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.