Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό το εμφανίζει σε αρκετούς απο ότι βλέπω...και σε μένα πάντως τρέχει κανονικά(έχω λιώσει κανά τετράωρο λέμε)..το παιχνίδι απλά τα σπάει όπως αναμενόταν

Εγώ το τρέχω σε windowed Mode κ μ τρέχει μια χαρά κ με dχ10 κ όλα high χωρίς να έχω κ το υπέρτατο pc!Αλλιώς μαύρη ημιδιαφανή οθονούλα, ctrl+alt+del κ dx9.:-(

Για κοιτάχτε θερμοκρασίες μήπως κ?:rolleyes:

btw βρήκα κ αυτό για να δοκιμάσετε αν κ άλλοι έχετε μαύρη οθόνη κ δεν δουλεύει ούτε το -dx9 αλλά ούτε το windowed mode(Tο ίδιο πρόβλημα υπάρχει κ στο bioshock 1 κ δουλεύει κ στο 2 :shock:).

Δημοσ.

Να πω κι εγώ ότι το παιχνίδι τρέχει "νεράκι". Σε Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ με 4 GB RAM DDR2, ΑTi Radeon HD3870 και Windows XP, πάει κομμάτια σε 1080p ανάλυση. Κανένα πρόβλημα, σταθερότατο framerate, ΑΑΑ γραφικά.

Γενικά, όπως έγραφα και στο review, αν και αισθάνθηκα κάπως παράξενα επιστρέφοντας στη Rapture (αυτό το "πέπλο μυστηρίου" που κάλυπτε το πρώτο BioShock, όσο να 'ναι απουσίαζε), εν τέλει το BioShock 2 το ευχαριστήθηκα. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό από κάθε άποψη FPS που θα εκτιμήσουν οι φαν του είδους και όχι μόνο. Good job :)

Δημοσ.

Εμενα πως γινεται να μου αρεσει το 2 ενω το 1 οχι???

Το πρωτο θα το ελεγα πιο ''μυστικο'' (πραγμα που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα) ή δεν το ειχα παρει με καλο ματι.

Δημοσ.

Απ'ότι είδα στο review που έκανε το παιδί παραπάνω μπορείς να κάνεις adopt τις Little Sisters.Όταν "φαρμάρουν" Adam από τα πτώματα το παίρνεις εσύ;Αν όχι με βλέπω να τις θερίζω όπως στο πρώτο Bioshock:devil:

Δημοσ.
Εμενα πως γινεται να μου αρεσει το 2 ενω το 1 οχι???

Το πρωτο θα το ελεγα πιο ''μυστικο'' (πραγμα που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα) ή δεν το ειχα παρει με καλο ματι.

Aκριβώς γι' αυτό, αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου BioShock. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει το αντίθετο βέβαια, δηλαδή να αρέσει η ύπαρξη ενός πέπλου μυστηρίου, γι' αυτό και για τους περισσότερους το BioShock υπερισχύει του BioShock 2 στα σημεία.

Απ'ότι είδα στο review που έκανε το παιδί παραπάνω μπορείς να κάνεις adopt τις Little Sisters.Όταν "φαρμάρουν" Adam από τα πτώματα το παίρνεις εσύ;Αν όχι με βλέπω να τις θερίζω όπως στο πρώτο Bioshock:devil:

Όταν υιοθετείς Little Sisters, καλείσαι να τις προστατέψεις ενόσω εκείνες "φαρμάρουν" ADAM από συγκεκριμένο αριθμό πτωμάτων. Αν τα καταφέρεις και μετά σώσεις τις Sisters, τότε παίρνεις αρκετό αλλά όχι όλο. Όλο το ADAM το παίρνεις αν τις προστατέψεις επιτυχώς και μετά τις σφάξεις.

Δημοσ.

Tweaks για όσους θέλουν να αλλάξουν το Field Of View και για διάφορα άλλα ;)

c:\Documents and Settings\Username\Application Data\Bioshock 2

Ανοίξτε με το Notepad το "User.ini" (καλού κακού, κάντε backup)

Κάτω από το "Default", βρείτε ένα από τα κουμπιά που είναι ελεύθερο όπως πχ. στο 'NumPad0' και κάντε το έτσι:

NumPad0=God

NumPad1=IGBigbucks

Η λίστα με τα διαθέσιμα tweaks:

God - Invincibility

Fly - Allows you to fly around

Walk - Disables fly and ghost mode

Ghost - Allows you to move through solid objects

Suicide - Kills your character

Killpawns - Kills all enemy on the level

ToggleshowAIs - Toggles the presence of enemy On/Off

Givehealth - Refills your Health bar

Givebioammo - Refills your Eve bar

IGBigbucks - Gives you $500

HideHUD - Disables the on-screen HUD elements

ShowHUD - Enables the on-screen HUD elements

ToggleHUD - Toggles the on-screen HUD elements On/Off

Slomo - Slows everything down

Freezeframe - Freezes the game

Shot - Takes a screenshot in BMP format and places it in the same folder as BioShock.ini

Togglesoundeffects - Turns sound effects (but not music or ambient sounds) On/Off

SetFOV [degrees] - Sets your Field of View to the specified degrees, e.g. SetFOV 90

ResetFOV - Resets Field of View to default

PS: Αποφύγετε τα NumPads μιας και δεν δουλεύουν σε μερικούς. Καλύτερα να βάλετε κάποια γράμματα ;)

PS2: Για το FSAA, οι Nvidia users θα πρέπει να κάνουν force το DX9 ("-dx9" στο shortcut) και από το nHancer να χώσουν το FSAA. Μιας και ασχολούμαι με το Call Of Pripyat τώρα δεν ξέρω τι παίζει με τα combatibility και τα σχετικά, αν και νομίζω ότι έχει βγει profile του για το nHancer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...