totalius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αντε και το bioshock 3 console only οπως και το dead space 2. Κ τι έγινε μωρέ;Ο θείος να'ναι καλά να κατεβάζουμε από μούφες μέχρι παιχνιδάρες.32,5ευρά για το bioshock2 είναι τρελά λεφτά.
Jimys2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κ τι έγινε μωρέ;Ο θείος να'ναι καλά να κατεβάζουμε από μούφες μέχρι παιχνιδάρες.32,5ευρά για το bioshock2 είναι τρελά λεφτά. Εγω θα τα εδινα μονο και μονο για το multiplayer side του παιχνιδιου...!!! ΥΣ: Δεν ειναι βαρυ παιχνιδι παντως...!! εγω εδω με coreduo στα 2.2ghz, και 4850 τρεχει σχεδον αψογα..!! τερμα τα γραφικα εκτος απο τα shadow details:-)
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ΥΣ: Δεν ειναι βαρυ παιχνιδι παντως...!! εγω εδω με coreduo στα 2.2ghz, και 4850 τρεχει σχεδον αψογα..!! τερμα τα γραφικα εκτος απο τα shadow details:-) Φτιάξε με Και κάποιος να βάλει μια φωτιά στο ρδελο το steam που δίνει digital έκδοση 50€, όταν η retail κοστίζει 35€ και με κουτί να γουστάρουμε...
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κ τι έγινε μωρέ;Ο θείος να'ναι καλά να κατεβάζουμε από μούφες μέχρι παιχνιδάρες.32,5ευρά για το bioshock2 είναι τρελά λεφτά. 0 απλα
lalanis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έφυγε σήμερα από game.co.uk..... Μιλάμε θα καεί το πελεκούδι το σουκού.......
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κ τι έγινε μωρέ;Ο θείος να'ναι καλά να κατεβάζουμε από μούφες μέχρι παιχνιδάρες.32,5ευρά για το bioshock2 είναι τρελά λεφτά. Δεν δίνω φράγκο. Οι ντόπιοι έμποροι είναι λαμόγια και τάζουν collectors χωρίς να είναι σε θέση να την φέρουν και τα blahdvd, game.co.uk, συνεργάζονται με τους μλκες της Royalmail, με τους οποίους τραβιέμαι εδώ και 4 μήνες για να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου από την παραγγελία για το DAO και μία κάρτα του WoW που δεν έλαβα ποτέ. Ούτε στην Ελλάδα τέτοια γραφειοκρατία... Να μη μιλήσω για το Steam. Μόνο αν ζεις Αγγλία ή ΗΠΑ τελικά, παίρνεις ότι πραγματικά πληρώνεις, χωρίς καπέλα κ πουστιές...
EddieObscurant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανείς πρόβλημα με το παιχνίδι? Σε win7 64-bit , 4850, catalyst 10.1, είτε με dx10 mode είτε χωρίς , μετά απο κανα 5λεπτο η οθονη μου βγάζει out of range, και μετά απο λίγα δευτερόλετπα restart?
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον παιδια το εβαλα και τρεχει αψογα και με DX10 mode ανοιχτο κανονικα. Δεν επαιξα πολυ, μολις μιση ωριτσα αλλα το γουσταρω ως τωρα τρελα. Win 7 64bit και 5850 με catalyst 10.1
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Διαβάζω πολλά προβλήματα με την έκδοση που έχει ανέβει. Ikaruga, να είσαι standby για οδηγίες...
outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανείς πρόβλημα με το παιχνίδι? Σε win7 64-bit , 4850, catalyst 10.1, είτε με dx10 mode είτε χωρίς , μετά απο κανα 5λεπτο η οθονη μου βγάζει out of range, και μετά απο λίγα δευτερόλετπα restart? αυτό το εμφανίζει σε αρκετούς απο ότι βλέπω...και σε μένα πάντως τρέχει κανονικά(έχω λιώσει κανά τετράωρο λέμε)..το παιχνίδι απλά τα σπάει όπως αναμενόταν
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Θα συμφωνήσω πως το Steam είναι απαράδεκτο με τα 50€. Ίσως αυτο-στριμώχτηκαν επειδή είχαν την pre-order προσφορά πριν που έδιναν μαζί και το αρχικό Bioshock, (πάλι πάνω από 40€ ήταν), και εφόσον έληξε έπρεπε να επιστρέψουν σε κάτι πιο .. ακριβό. Όπως και να'χει, τέλος του χρόνου (ή και νωρίτερα) αναμένεται να πέσει κάποια τρελή προσφορά.
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Θα συμφωνήσω πως το Steam είναι απαράδεκτο με τα 50€. Ίσως αυτο-στριμώχτηκαν επειδή είχαν την pre-order προσφορά πριν που έδιναν μαζί και το αρχικό Bioshock, (πάλι πάνω από 40€ ήταν), και εφόσον έληξε έπρεπε να επιστρέψουν σε κάτι πιο .. ακριβό. Όπως και να'χει, τέλος του χρόνου (ή και νωρίτερα) αναμένεται να πέσει κάποια τρελή προσφορά. Και στην collectors του ME 2 αυτοστριμώχτηκαν? 59€ η collectors, 49€ η κανονική. Είμαστε σοβαροί? Και με το DAO, παιχνίδι 3 μηνών, που συνεχίζουν να το χρεώνουν 50€ την απλή έκδοση κι εκεί αυτοστριμώχτηκαν? Και στο borderlands, που έχει φτάσει η τιμή του 30€ σε retail, κι αυτοί την πουλάνε 50€ κι εκεί αυτοστριμώχτηκαν? Δεν αυτοκτονούν λέω εγώ να ησυχάσουμε? Ήθελα να ήξερα ποιός είναι τόσο ηλίθιος να ψωνίζει σε αυτές τις τιμές ψηφιακές κόπιες, όταν με μια βόλτα στην πανάκριβη ελληνική αγορά, παίρνει στην τιμή 2 παιχνιδιών από το steam, 3 ή και 4 παιχνίδια...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ^^^ Τα παίρνεις λίγο άδικα με το "αυτοστριμώχτηκαν". Δεν τους δικαιολογώ. Ήταν και είναι λάθος η στρατηγική τους, και θα είναι τρελός κάποιος να πάρει το Bioshock 2 από το steam αυτή την εποχή.
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ^^^Τα παίρνεις λίγο άδικα με το "αυτοστριμώχτηκαν". Δεν τους δικαιολογώ. Ήταν και είναι λάθος η στρατηγική τους, και θα είναι τρελός κάποιος να πάρει το Bioshock 2 από το steam αυτή την εποχή. Ναι βρε, δεν τη λέω σ' εσένα. Απλώς δεν θεωρώ ότι αυτοστριμώχτηκαν, αλλά θεωρώ ότι εκτόξευσαν τις τιμές με τις προσφορές του Δεκεμβρίου, όπου είδαν ότι μάζεψαν πολύ χρήμα. Πίστεψαν ότι το πλεονέκτημα του να αγοράζεις σε ψηφιακή μορφή είναι η άμεση απόκτηση του προιόντος έστω και σε υψηλότερη τιμή, ενώ στην ουσία η χαμηλότερη τιμή ήταν το κίνητρο. Δεν με πειράζει να περιμένω 2-3 μέρες παραπάνω και να το πάρω 20€ κάτω. Και σε retail έτσι? Να κοσμεί και το ράφι μου. Και το παιχνίδι περισσότερο θα ευχαριστηθώ και δεν θα αισθάνομαι μλκας, όταν θα το πουλάει σε 3-4 μήνες 70% κάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.