ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Downloading now. Θα φυγω για δουλεια σε λιγο και οταν γυρισω το βραδυ θα ειναι εκει να μα περιμενει
ScarletK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ίδια γραφικά με το πρώτο -αν και το νιώθω πιο ελαφρύ- κλασσική ατμόσφαιρα, ο daddy τα σπάει = good times.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Downloading NOW!.Πρεπει να τα σπαει το παιχνιδακι.
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ένα πρόβλημα ρε γαμώτο. Έχω το παιχνίδι εγκατεστημένο στο pc μ(δεν μπορούσα να περιμένω άλλο ) άλλα μ τρέχει μόνο αν το τρέξω με συμβατότητα dx9(βάζω δλδ -dx9 στον προορισμό του .exe) αλλιώς μαύρη οθόνη->κλείσιμο προγράμματος απο τα windows.Σε vista sp2 το τρέχω με nvidia gtx275 κ μόλις έκανα install το direct x end users(febr 2010 ΑΥΤΟ) κ ξανα clean install τους τελευταίους drivers της κάρτας..Έχετε να προτείνετε κάτι? edit:Το ίδιο θυμάμαι πάθαινα κ όταν έτρεχα το GearsOW με επιλογή dx10
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα. Να περιμένεις να το παίξουμε εμείς πρώτα. Btw, στην γνωστή έκδοση του γνωστού εκδότη, υπάρχει missing file corruption που δεν ξέρω που και τί επηρρεάζει, αλλά έχει ανεβεί ξεχωριστά-κατόπιν εορτής..
sozz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 λιγο seed ρε παιδια!!!!!!!! και να μην εχει και πολλα πολλα αμα ειναι σαν το πρωτο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι!!!!!
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα.Να περιμένεις να το παίξουμε εμείς πρώτα. Btw, στην γνωστή έκδοση του γνωστού εκδότη, υπάρχει missing file corruption που δεν ξέρω που και τί επηρρεάζει, αλλά έχει ανεβεί ξεχωριστά-κατόπιν εορτής.. Έχουν βγει κ κάτι άλλες πιο μικρές γύρω στα 3 π απλά σε βγάζουν απο τον κόπο να ψάξεις τι κ πως κ φυσικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς να λείπει τπτ. Btw liopyr αυτήν τη στιγμή το παίζω κ το ευχαριστιέμαι απίστευτα!!Είναι θεϊκό.
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αυτήν τη στιγμή το παίζω κ το ευχαριστιέμαι απίστευτα!! 10 χαρακτήρες
Jimys2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδες τα σπαει...!! πορωση λεμε btw daddy rules
zvarthangalos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Είναι λιγο βαρύ η μου φαίνεται με high ρυθμήσεις 86% o phenom II X4 955 3.2 στο dirt 2 πιάνει 50 -60% ο επεξεργαστής. Πάντος το παιχνίδι είναι χάρμα ιδέσθαι δεν εχω αλα λόγια να πω.
outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Btw liopyr αυτήν τη στιγμή το παίζω κ το ευχαριστιέμαι απίστευτα!! :-D:-D:-D πάντως εμένα σε core2duo@3,9 100% τον επεξεργαστή...πάντως σε 1920χ1080 τρέχει smooth
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αντε και το bioshock 3 console only οπως και το dead space 2.
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εσύ να φας την γλώσσα σου. Μαγειρεμένη special.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.