Προς το περιεχόμενο

Bioshock 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα ρε γαμώτο. Έχω το παιχνίδι εγκατεστημένο στο pc μ(δεν μπορούσα να περιμένω άλλο :P) άλλα μ τρέχει μόνο αν το τρέξω με συμβατότητα dx9(βάζω δλδ -dx9 στον προορισμό του .exe) αλλιώς μαύρη οθόνη->κλείσιμο προγράμματος απο τα windows.Σε vista sp2 το τρέχω με nvidia gtx275 κ μόλις έκανα install το direct x end users(febr 2010 ΑΥΤΟ) κ ξανα clean install τους τελευταίους drivers της κάρτας..Έχετε να προτείνετε κάτι?

edit:Το ίδιο θυμάμαι πάθαινα κ όταν έτρεχα το GearsOW με επιλογή dx10

Δημοσ.

Όχι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα.

Να περιμένεις να το παίξουμε εμείς πρώτα. :P

Btw, στην γνωστή έκδοση του γνωστού εκδότη, υπάρχει missing file corruption που δεν ξέρω που και τί επηρρεάζει, αλλά έχει ανεβεί ξεχωριστά-κατόπιν εορτής..

Δημοσ.

λιγο seed ρε παιδια!!!!!!!! :lol:

και να μην εχει και πολλα πολλα αμα ειναι σαν το πρωτο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι!!!!! ;)

Δημοσ.
Όχι δεν έχουμε να προτείνουμε τίποτα.

Να περιμένεις να το παίξουμε εμείς πρώτα. :P

Btw, στην γνωστή έκδοση του γνωστού εκδότη, υπάρχει missing file corruption που δεν ξέρω που και τί επηρρεάζει, αλλά έχει ανεβεί ξεχωριστά-κατόπιν εορτής..

Έχουν βγει κ κάτι άλλες πιο μικρές γύρω στα 3 π απλά σε βγάζουν απο τον κόπο να ψάξεις τι κ πως κ φυσικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς να λείπει τπτ.

Btw liopyr αυτήν τη στιγμή το παίζω κ το ευχαριστιέμαι απίστευτα!!Είναι θεϊκό.:devil:

Δημοσ.

Είναι λιγο βαρύ η μου φαίνεται με high ρυθμήσεις 86% o phenom II X4 955 3.2 στο dirt 2 πιάνει 50 -60% ο επεξεργαστής.

Πάντος το παιχνίδι είναι χάρμα ιδέσθαι δεν εχω αλα λόγια να πω.

Δημοσ.

Btw liopyr αυτήν τη στιγμή το παίζω κ το ευχαριστιέμαι απίστευτα!!

:-D:-D:-D:-D πάντως εμένα σε core2duo@3,9 100% τον επεξεργαστή...πάντως σε 1920χ1080 τρέχει smooth

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...