berica Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΑ 2Κ8 ΚΑΙ 1 ΣΤΟ DESKTOP ΤΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΙΡΙΟΥ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE.
vfragos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μια απο τα ιδια και εμένα στο nba2k8 και σε έναν φίλο, μετά ήθελε reset.
gherudos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Έχω ακριβώς τη λύση για το πρόβλημά σας.Θα πάτε στο κοντινότερο carrefour της γειτονιάς σας και θα αγοράσετε λίγο φυστικοβούτυρο με μόλις 4.33Ε.Θα πάρετε ένα κουταλάκι,θα το βουτήξετε μέσα στο βαζάκι του φυστικοβούτυρου κι έπειτα θα το τοποθετήσετε στο στόμα σας.Έπειτα θα απενεργοποιήσετε το automatic sign in στο PSN και το πρόβλημά σας θα λυθεί!!!
xvagos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 gherudos έχω κάποιες απορίες για τη παραπάνω λύση που δίνεις: 1) Αν δεν έχουμε κοντά μας κάποιο κατάστημα Carrefour; Πειράζει να πάμε σε κάποιο άλλο; 2) Αν το φυστικοβούτυρο είναι ποιο ακριβο ή ποιο φτηνό πειράζει; 3) Αν αντί για κουταλάκι πάρουμε κουτάλα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Daredevil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ακομα κολαει το Ps3 οταν ειναι signed-in ?όχι παίζει ένα χρόνο τώρα να μου έχει κολλήσει 2-3 φορές συνολικά και πολλές λέω
gherudos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ακομα κολαει το Ps3 οταν ειναι signed-in ? Ακόμα η M$ κατασκευάζει σάπιες κονσόλες με RROD?
gherudos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 gherudos έχω κάποιες απορίες για τη παραπάνω λύση που δίνεις: 1) Αν δεν έχουμε κοντά μας κάποιο κατάστημα Carrefour; Πειράζει να πάμε σε κάποιο άλλο; 2) Αν το φυστικοβούτυρο είναι ποιο ακριβο ή ποιο φτηνό πειράζει; 3) Αν αντί για κουταλάκι πάρουμε κουτάλα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. 1)Ναι πειράζει,πρέπει να πας μόνο σε κάποιο κατάστημα που είναι κοντά στη γειτονιά σου,αν δεν βρεις carrefour πάνε σε Champion βρε παιδάκι μου. 2)Παίζει σημασία η τιμή,αν πάρεις κάτι ακριβότερο θα είσαι ΟΚ αλλά αν πάρεις κάτι που είναι φθηνότερο την πάτησες. 3)Που να χωρέσει η κουτάλα ρε στο βάζο ή στο στόμα σου;
pantnick Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Με nutella κάνει ή θα το χαλάσω? Το φυστικοβούτυρο μου προκαλεί αέρια..
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Με nutella κάνει ή θα το χαλάσω?Το φυστικοβούτυρο μου προκαλεί αέρια.. Ακόμα καλύτερα.. με τα αέρια θα ψύχεις (άν έχεις) το 360 σου η κάποιου φίλου σου για να αποφύγεις το rrod..
martsa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίξω κατεβασμένα παιγνιδια απο το ιντερνετ για το ps3..?καποια σελιδα με πληροφοριες?
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίξω κατεβασμένα παιγνιδια απο το ιντερνετ για το ps3..?καποια σελιδα με πληροφοριες? no way.. jose... Σε βάθος χρόνουν ίσως... Σήμερα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα
christos.p25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 εγώ νόμιζα πως τα ps3 δεν παρουσίαζαν προβλήματα με freeze κλπ. χμμ, ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα αλλά τώρα θα το ξανασκεφτώ... ίσως με το god of war αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα αυτά, γιατί έχω ακούσει πως κ τα 40ρια κάνουν κάτι κόλπα περίεργα με pro evo κ dead blue ray drives.
berica Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕ! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.