selmer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Χαιρετώ όλους τους...insomniacs Πριν απο 2,5 βδομάδες έκανα αίτηση στην HOL για σύνδεση hibox στα 24Mbit και ήδη από την πρώτη στιγμή που παρέλαβα τον εξοπλισμό δεν έχουν πάψει τα προβλήματα. Αρχικά,διαπίστωσα ότι όταν συνδέω το splitter μεταξύ της κεντρικής γραμμής του τηλεφώνου και του netmod, το netmod δεν μπορεί να συνδεθεί με το κέντρο και να πάρει τηλεφωνική γραμμή. Εκτός αυτού, το ΑDSL router, που είναι το Jetspeed 520+ ISDN της Intracom, έχει ως θύρα WAN μια RJ-45, ενώ το καλώδιο που μου έχουν δώσει καθώς και η θύρα του splitter για το DSL είναι τύπου RJ-11. Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της HOL, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να μου έχει γίνει δύο φορές αντικατάσταση εξοπλισμού, αλλά κάθε φορά να παραλαμβάνω τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό Σαν να μην έφταναν όλ'αυτά, δανείστηκα από τον αδελφό μου ένα spare splitter που είχε παραλάβει με την αναβάθμιση της Conn-x σύνδεσής του και αποφάσισα να δω αν όντως το splitter που μου έδωσε η HOL είναι ελαττωματικό. Τελικά, με το συγκεκριμένο splitter το netmod καταφέρνει να πάρει τηλεφωνική γραμμή, αλλά μόλις συνδέω και το router στο splitter, τότε χάνεται πάλι η γραμμή. Μόλις αποσυνδέω το router αμέσως πέρνω πάλι τηλεφωνική γραμμή Έχω παλαβώσει. Δε μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς φταίει και οι τεχνικοί της HOL κάνουν τα πάντα προκειμένου να μου σπάσουν περισσότερο τα νεύρα. Μου'ρχεται να σκίσω το πτυχίο μου . Υποτίθεται ότι έχουμε μείνει στο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να συνδέσω το RJ-11 kαλώδιo στη θύρα RJ-45 του router (κάτι που διάβασα και στο internet) και ότι θα μου αντικαταστήσουν για τρίτη(!!!!) φορά το splitter. Τώρα πια, ομως, δεν τρέφω αυταπάτες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία από τα ίδια. Ύστερα, λοιπόν, από ατελείωτες ώρες (άσκοπης) αναμονής στη γραμμή της τεχνικής υποστήριξης της HOL, αποφάσισα να αναζητήσω την τύχη μου κι εδώ. Please....someone give me some help!!!! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο post
ergidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εκανα και εγω αιτηση για το ιδιο πακετο, και μου στειλανε το 7140 ασυρματο ρουτερ που αφου το εγκατεστησα, απλα πραματα, δουλευει βελουδινα και αψογα, μερα νυχτα και παει και μεχρι το τριτο οροφο απανω χωρις κανενα προβλημα απολυτως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.