brd3700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το καταστημα δεν παρεχει εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 φίλε με άζωτο δεν είναι για να παίζεις όλη μέρα είναι για λίγες ώρες και μετά τελειώνει είναι για benchmarks μόνο η εγκατάσταση γίνετε από εσένα και δεν είναι σαν τις συμβατικές ψύκτρες θες κάνιστρο και μονώσεις για τα οποία αν κρίνω από τις απαντήσεις σου (χωρίς θέλω να σε μειώσω η οτιδήποτε ) δεν έχεις ιδέα οπότε κοίτα το καλύτερα για την ψήκτρα με όνομα thermalright 12 Ultra extremed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Συμφωνώ με τον Πάνο ! Α, βρε Πάνο, η ψύκτρα λέγεται Thermalright Ultra 120 Extreme, μην ψάχνει το παιδί την thermalright 12 Ultra extremed και δεν τη βρίσκει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ε όπως διάολο λέγετε έχω καιρό πολύ να τσεκάρω ψύκτρες αέρα για να δω και να θυμάμαι ότι διαβάζω λέω πάνω στο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ναι βρε συ το ξέρω , απλά για μην μπερδευτεί το παιδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.