Dr_73 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Settings Run on Windows Startup... δεν ήταν δύσκολο μου φαίνεται... Πειράζει αν ζητούσα πλήρη διαδρομή; Γιατί με αυτό άκρη δεν βγαίνει ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 zomg...έτοιμο μασημένο το θες? ανοίγεις το Rivatuner...καρτέλα Settings (είναι η 2η) και εκεί υπάρχει η επιλογή Run on Windows Startup...
Dr_73 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 zomg...έτοιμο μασημένο το θες? ανοίγεις το Rivatuner...καρτέλα Settings (είναι η 2η) και εκεί υπάρχει η επιλογή Run on Windows Startup... Θεωρείς δεδομένο μάλλον , ότι σε όλα τα pc, είναι όπως στο δικό σου ... Στο δικό μου λοιπόν, αν πας Start-->Programs-->NVIDIA Corporation βλέπεις δύο πράγματα: 1)NVIDIA Monitor και 2)NVIDIA Control Panel που έχει 3 επιλογές -Control Panel -Performance -Stability Test Κατά συνέπεια το δικό σου ανοίγεις το Rivatuner... απλά δεν παίζει στο δικό μου pc ... Στο Performance-->Adjust custom profiles προφανώς πρέπει να γίνεται κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 το Rivatuner δεν είναι πρόγραμμα της Nvidia, freeware overclocking tool & vga management program είναι με λίγα λόγια...το κατεβάζεις από το guru3d.com υπέθεσα ότι το είχες ακουστά...όλοι με αυτό (ή το ATI Tools) overclockάρουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.