JimFit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Γειά σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ύστερα απο 3 μέρες κατεβάσματος του TUROK iso το έκανα κοπια με NERO και μου έβγαλε ότι είναι Unreadable όταν το έβαλα στο XBOX360, δοκίμασα και με Clone DVD έβαλα και την επιλογή κόπι ISO και μόλις το έβαλα στο XBOX έπαιξε μόνο το εισαγωγικό βιντεάκι που δείχνει όταν το βάζεις στο PC, Τι πρέπει να κάνω? Υπάρχει τρόπος εκτός του να συνδέσω το XBOX στο pc να αντιγράψω το iso που κατέβασα και να τρέξει??
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι λάθος. Μπορεί να φταίει και το iso. Αν και δεν το πολυχρησιμοποιώ το πρόγραμμα, νομίζω καλό είναι να κατεβάσεις το Xbox Backup Creator, να κάνεις check το αρχείο, και αν τα βγάλει όλα σωστά (πλην του splitvid που δεν θα είναι αυτό το πρόβλημα υποθέτω), να το βάλεις να το κάψει με το imgburn. Βασικά αν είναι σωστό το iso, πρέπει να έχει και ένα .dvd αρχείο εκεί. Αυτό το αρχείο το διαλέγεις να το κάψεις σε dvd + dl με το imgburn. Το .dvd ορίζει το layerbreak στο Imgburn, που δεν θυμάμαι πόσο πρέπει να είναι. To xbox backyp creator το κάνει αυτόματα
christos.p25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 πρέπει να ρυθμίσεις το layer brake ώστε να έχει τιμή 1913760 (χρησιμοποίησε το imgburn) και να αλλάξεις το booktype σε dvd-rom. Καλό googlarisma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.