Προς το περιεχόμενο

Δικτυο σε vista

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν μπορω να βρω παλιο θεμα. Τι ρυθμισεις θελουν τα vista ωστε απο ενα pc να βλεπω το αλλο pc ολοκληρο και οχι μονο τον κοινοχρηστο φακελο καθενος ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φτιάξε στον 2ο υπολογιστή έναν χρήστη με username και password που έχεις εσύ στο δικό σου μηχάνημα και θα μπαίνει αυτόματα. Ειδάλλως, βάλε τα login στοιχεία κάποιου χρήστη του 2ου υπολογιστή. Δοκίμασε Administrator και το password άφησέ το κενό.

Δημοσ.
Φτιάξε στον 2ο υπολογιστή έναν χρήστη με username και password που έχεις εσύ στο δικό σου μηχάνημα και θα μπαίνει αυτόματα. Ειδάλλως, βάλε τα login στοιχεία κάποιου χρήστη του 2ου υπολογιστή. Δοκίμασε Administrator και το password άφησέ το κενό.

Ευχαριστω.Με κενο pasword δεν γινεται.

Δεν υπαρχει απλος τροπος οπως στα xp με οικιακο δικτυο ????

Δημοσ.

Δεν εχω καταφερει τιποτα !!!!

Απο τα δυο pc με Vista βλεπω μια χαρα και πληρως δυο αλλα pc με xp αλλα μεταξυ τους τα pc με vista βλεπουν μονο τον κοινοχρηστο φακελο καθενος.

Αν μπορει καποιος αλλος ας βοηθησει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε από το Κέντρο Δικτύου και Κοινής χρήσης να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης".

Σε όλες τις εγκαταστάσεις Vista που έχω δει μέχρι στιγμής (+ την δικιά μου στο Laptop) είναι πάντα εξ ορισμού ενεργοποιημένο.

Φρόντισε να το κάνεις Ανενεργό και μετά ξαναδοκίμασε!

Επίσης Ενεργοποίησε την "Κοινή χρήση αρχείων" στο ίδιο panel.

Μετά από αυτό κάνε ένα share και δώσε δικαιώματα κοινής χρήσης στον φάκελο που θες στο Everyone ως co-owner (για πλήρη πρόσβαση/διαγραφή-αλλαγή των κοινόχρηστων αρχείων) ή ως reader (για απλή ανάγνωση των κοινόχρηστων αρχείων).

Δεν παίζει να γίνει πιο εύκολο αυτό που γράφω, οπότε αν έχεις κάποιο πρόβλημα μάλλον έχεις πειράξει άσχημα τις ρυθμίσεις δικτύου ή/και έχεις firewall που κόβει τις εισερχόμενες IPC$ συνδέσεις!

Cheers και καλό κουράγιο με τα Vista!!!

Δημοσ.
Δοκίμασε από το Κέντρο Δικτύου και Κοινής χρήσης να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης".

!!!

Αυτο ηταν φιλε μου !!!! Ευχαριστω παρα πολυ !!!!:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...