Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με mobo ASUS P5N32-E SLI PLUS

kosmo555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα με αυτή την μητρική,έβαλα 2 κάρτες γραφικών point of view 512 8600gt με την τεχνολογία sli,λοιπόν όταν ανοίγω το sli και μπαίνω σε κάποιο παιχίιδι αρχίζουν να τρεμοπέζουν τα textures....οταν κλέινω το sli και μπένω πάλι δουλέυει κυριλέ αλλά χωρίς τήν υποστήριξη τής 2ης κάρτας.

mobo : ASUS P5N32-E SLI PLUS

cpu : core duo 2.33

Ram : 4gb

Vga : 2x point of view 8600gt 512

Ξέρει κανείς τί μπορεί να φτέει ?

Δημοσ.

λοιπον,αλλαξα τροφοδοτικο και παλι τπτ συνεχιζει τις ιδιες δυσλειτουργιες,ειδα σε ενα φορουμ τις nvidia οτι πεζει να φταινε οι drivers...και να περασω τους 163.75_forceware_winxp64bit_english_whql για χp64 και 163.75_forceware_winvista_64bit_english_whql για vista64,θα τους δοκιμασω και επανερχομαι :D

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα ητανε στον sli connector(bridge)το εβγαλα και το προβλημα εφτιαξε :D παιζουν μια χαρα,απο οτι διαβασα σε κατι forums τις nvidia λενε οτι απλα χανεις περιπου 5% της αποδοσης αν το δουλεψεις χωρις το bridge

Δημοσ.

Το οτι είναι 2 εβδομάδων η μητρική δε σημαίνει οτι έχει και τελευταίο bios. Κάνε ένα update, δε χάνεις τίποτα, ίσα ίσα...

Δημοσ.
λοιπον το προβλημα ητανε στον sli connector(bridge)το εβγαλα και το προβλημα εφτιαξε :D παιζουν μια χαρα,απο οτι διαβασα σε κατι forums τις nvidia λενε οτι απλα χανεις περιπου 5% της αποδοσης αν το δουλεψεις χωρις το bridge

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με sli, μπορείς να βάλεις δύο ίδιες όπως στην περίπτωσή σου κάρτες γραφικών χωρίς να βάλεις τη γέφυρα και να δουλεύουν και οι δύο μαζί;

Δημοσ.
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με sli, μπορείς να βάλεις δύο ίδιες όπως στην περίπτωσή σου κάρτες γραφικών χωρίς να βάλεις τη γέφυρα και να δουλεύουν και οι δύο μαζί;

Ναι μονο ετσι δουλεψανε σε μενα και σε πολλους αλλους που κανανε sli me 8600gt...να το ξερετε αν σας κανουν νερα με την γεφυρα και αλλα προβληματακια απλα βγαλτε την...

Δημοσ.
Ναι μονο ετσι δουλεψανε σε μενα και σε πολλους αλλους που κανανε sli me 8600gt...να το ξερετε αν σας κανουν νερα με την γεφυρα και αλλα προβληματακια απλα βγαλτε την...

Σε ευχαριστώ kosmo555 για τη βοήθεια :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...