Προς το περιεχόμενο

Ας βρούμε εμείς ένα όνομα επιτέλους για τα Σκόπια

mamouxalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν εσύ έχεις μάθει έτσι στη ζωή σου καλά κάνεις.Μπορεί και να σ αρέσει το μαστίγωμα.Ξέρεις δε σημαίνει ότι κάποιος απαρνείται την αντρική του φύση.Εμένα όμως δε μ αρέσει και θέλω να μαι από πάνω.Επιβήτορας ένα πράμα.

Πω πω δώσεεεε , ρε δικιά σου ιδέα ήταν ο ζορρό; Αχαχαχαχαχαχα

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αφού λοιπόν δεν βγάζω ακόμη νόημα για ΄σενα,να σου προσφέρω "τη βοήθεια του washcloud",και να σου πω ανοιχτά ότι τα σχόλιά μου ήταν απλά το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που θα μπορούσαν να ήταν σ' ένα απλό φόρουμ,όπως καλή ώρα:ΕΙΡΩΝΙΚΑ.

και για να'χουμε καλο ρωτημα, ποτε σου εδωσα εγω το δικαιωμα να με ειρωνευτεις?

και ποτε στο 'δωσε και η γιαγια σου που εφυγε απο τη σινωπη?

μαλλον με τη βιτσα θα σ'επιανε, αλλα δυστυχως δεν φτανεις καν να το καταλαβεις..

τα υπολοιπα δεν τα κανω quote, απλα θα σχολιασω το <<food for thought>> που μου εδωσες:

καλυτερη σκεψη μου παρασχει ενα τσιζμπεργκερ απο τα mcdonalds.

ΕΓΩ,δεν έχω κάτι για να ντρέπομαι.Εκτός για ΚΑΠΟΙΕΣ ιδέες εντός των συνόρων μου.

απλα να ευχαριστεις ό,τι πιστευεις που υπαρχουν καποιοι αλλοι συμπολιτες σου που ΔΕΝ σου μοιαζουν και κανουν και θα κανουν μαζι με το δικο τους και το δικο σου καθηκον...

Δημοσ.

afentiko7 ,καλό θα ήταν να κρατάς τις ορμές σου στην καθημερινότητά σου και στο κραββάτι σου όπως οι περισσότεροι κι όχι στα εθνικά μας θέματα.Αυτές οι ορμές είναι που μας φάγανε άλλωστε,και μας τρώνε και από τις δυο μεριές.Και περί ορέξεως κολοκυθόπιττα επίσης,αλλά τί να λέμε...

p3tran ,όταν απευθύνεις δημόσιο λόγο,εκτίθεσαι σε σχόλια,ανάλογα του λόγου σου.

Επίσης,μη γενικεύεις τις τακτικές των προγόνων μας.

Αν μεγάλωσες εσύ με βίτσα....

Το μόνο δε που έχω να ευχαριστώ είναι ότι ιδέες σαν τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ περί καθήκοντος δεν τις βλέπω να ευδοκιμούν τόσο πολύ γύρω μου...

Κι όσο για τα τσίζμπέργκερ...καλή όρεξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...