Προς το περιεχόμενο

Ας βρούμε εμείς ένα όνομα επιτέλους για τα Σκόπια

mamouxalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βουλγάρα!!!!

πώς νιώθεις τώρα, πιστεύεις ότι άλλαξε κάτι;

Kαλά εσύ μπορεί να μη θίγεσαι με το Βουλγάρα εσύ μπορεί να θίγεσαι με το βλαμμένη.Αν σε αποκαλούσαν έτσι τι θα έλεγες?

Να τα βρούνε γρήγορα όμως και να κόψουμε τις πολλές μαγκιές γιατί το Καλομοιράκι χρειάζεται τα 12 πόϊντς.

:whistle::whistle:Τι λέει?ποια πόιντς?Και τι σχέση έχει η καλομοίρα με τη Βαρδαρία?

Μπορώ να σας πω εγώ, αν θέλετε για τις βουλγάρες.

Και οι Σκοπιανές μια χαρά είναι στα κάμπινγκ στη Χαλκιδική μέχρι να μάθουν ότι είσαι Ελληνας?Οπότε ή τις μεθάς ή το παίζεις νοτιοΙταλός.Αλλά άλλο το φικι φίκι και άλλο τα εθνικά θέματα

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευκαιρια κιολας να ανανεωσουμε λιγο απο τον οπλισμο μας..

δεν νομιζω να υποννοεις οτι οι αμερικανοι εχουν γενικα περισσοτερα ωφελη απο τους σκοπιανους απο οτι απο τους Ελληνες?

απλα ειναι γλυφτες και χεστηδες και κοντοφθαλμοι παρτακηδες ολοι αυτοι που ψηφιζουμε.

...Οπότε καλό είναι να πάρουμε τα "μπραφ" με τη σειρά:

"Σήμερα η Βουλή-αύριο ο Κόσμος όλος!"

...

Τσκ τσκ.

:whistle::whistle:Τι λέει?ποια πόιντς?Και τι σχέση έχει η καλομοίρα με τη Βαρδαρία?

...Είναι που μερικοί δεν βλέπουν τόσο κοντόφθαλμα,βλέπουν μακρυά,βλέπουν Eurovision,και βλέπουν κι ότι ένα γειτονικό "ντουζ πουά" δε θα έπεφτε καααααααθόλου άσχημο...(..μη σου πω κι ότι άμα μέσα σε 3 χρόνια ξαναχτυπήσουμε "Νο1",οι Ευρωπαίοι θ' αρχίσουν να μας έχουν σε περισσότερη υπόληψη,και μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις για μας,στη "μάχη του ονόματος"...)

*(... livewire ,έγραψες άσχημα man...:-D ;) )

@ IOSTEFO :

αποτέλεσμα από search σε slang.gr για "φίκι-φίκι"

αποτέλεσμα από search σε google images για "φίκι-φίκι"

Δημοσ.

...

Τσκ τσκ.

μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σχολιαζεις. το μπραφ δεν ειναι για τη βουλη, αλλα για το γειτονα.

καλως ή κακως, αυτη τη βουλη εχει ο Ελληνικος λαος σημερα, με αυτη θα πορευτει.

απλα συντομα ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ οι κοιλαραδες βουλευτες να αφουγκραστουν τον λαο και να κανουν αυτα που πρεπει.

Δημοσ.

όχι ρε παιδί μου,δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω,απλά επειδή σε είδα να έχεις πάρει φόρα,είπα μήπως λες μιας και οι χέστηδες μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε καμμιά ευκαιρία,ν' αρχίσουμε τις εκκαθαρίσεις από τη ρίζα...Και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα έτσι θα το δεις,κι ότι θα δεις κι ότι έχεις δίκαιο που το βλέπεις έτσι...

Δημοσ.

πλυμμενο συννεφο, καλα ειναι να εχεις ΚΑΤΙ ωστε να αντικαταστησεις αυτο που πας να ξηλωσεις, αλλιως ειναι στατιστικα σιγουρο οτι καποιος σε πιανει μαλακα.

Δημοσ.
Kαλά εσύ μπορεί να μη θίγεσαι με το Βουλγάρα εσύ μπορεί να θίγεσαι με το βλαμμένη.Αν σε αποκαλούσαν έτσι τι θα έλεγες?

δεν υπάρχει σύγκριση. ούτε δεύτερη απάντηση.

Δημοσ.

...

Τσκ τσκ.

όχι ρε παιδί μου,δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω,απλά επειδή σε είδα να έχεις πάρει φόρα,είπα μήπως λες μιας και οι χέστηδες μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε καμμιά ευκαιρία,ν' αρχίσουμε τις εκκαθαρίσεις από τη ρίζα...Και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα έτσι θα το δεις,κι ότι θα δεις κι ότι έχεις δίκαιο που το βλέπεις έτσι...

...μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σχολιαζεις

εσυ, καταλαβαινεις τι γραφεις?

Δημοσ.

Γ@μησε τα,

Εδω Ξεκινάει ένα τοπικ για πλάκα, και αρχίζουμε και μαλλιοτραβιόμαστε μεταξύ μας. Αυτα να βλέπουν και οι γειτόνοι να γελάνε με τα χάλια μας, που θέλουμε να έχουμε και άποψη..

Δημοσ.
Σαν θέλουν η Μακεδονία κι Ο Γαμπρός (που τυγχάνει και νόνος) ,τύφλα να 'χει Ο Πεθερός...

Εμείς καλα θα κάνουμε να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω εσαεί,όπως κάνουμε και για την..."Κωνσταντινούπολη".

Αυτό μου φαίνεται λίγο αντιφατικό ;)

Δηλαδή με τους Σκοπιανούς δεν θέλουμε να πάρουν το όνομα Μακεδονία επειδή μας ανήκει... αλλά με τους Τούρκους θέλουμε να πάρουν το Ελληνικό όνομα με το ζόρι?

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο washcloud

...

Τσκ τσκ.

Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο washcloud

εσυ, καταλαβαινεις τι γραφεις?

...ΑΠΟΛΥΤΑ.

Αυτό μου φαίνεται λίγο αντιφατικό ;)

Δηλαδή με τους Σκοπιανούς δεν θέλουμε να πάρουν το όνομα Μακεδονία επειδή μας ανήκει... αλλά με τους Τούρκους θέλουμε να πάρουν το Ελληνικό όνομα με το ζόρι?

Πρώτον The_Judas ,διαφωνείς ότι ΟΠΩΣ κάνουν και οι "άλλοι",ΕΤΣΙ και 'ΜΕΙΣ ως σύνολο,"τα θέλουμε όλα δικά μας" ;Και δε μιλάω για το πώς το βλέπω εγώ-μιλάω για το τί "θέλει" το "σύνολο".Και δεν επικροτώ τα πάντα που θέλει "το σύνολο" κατ' ανάγκη,ε;

Δεύτερον,δεν εννοώ ότι "θέλουμε" την...διεθνή μετονομασία της Ιστανμπούλ σε Κωνσταντινούπολή...αλλά την ΙΔΙΑ την πόλη!Έναν τεράστιο αριθμό συμπατριωτών μας να ρωτήσεις,θεωρούν "την Πόλη"...."δικιά μας" (...όχι; )

Τρίτον,αυτό που εννοούσα-αν και μου φαίνεται ακόμα ξεκάθαρο-είναι ότι

"όπως ακριβώς "διατυμπανίζουμε" παρουσία ξένων (ως "λαός" τουλάχιστον,κι όχι ως επίσημη πολιτεία) ότι "αυτά τα μέρη μας ΑΝΗΚΑΝ"(...το οποίο βέβαια έχει και την ειρωνική του χροιά από ΄μενα..)έτσι "το μόνο που μας μένει",στην περίπτωση του ονόματος της γείτονας,είναι να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να "χτυπιόμαστε" "περί δικαίου",για να ΜΗΝ μπερδευτεί "ποτέ" στη συνείδηση του Κόσμου το Μακεδονία,με το "Σλαβομακεδονία"...

Δεν βλέπω ΠΟΥ βλέπεις την αντίφαση...

Lobo 1 ,μπορεί όπως λες ν' άρχισε ως "χαβαλές" το topic, αλλά τί να γίνει όταν έρχονται τα κομάντα ,και προτείνουν γιούρια....Να μην ακουστεί και η άλλη πλευρά;

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο washcloud

...

Τσκ τσκ.

...ΑΠΟΛΥΤΑ.

icon5.gif

ακομα δεν βγαζεις νοημα.. αμα θελεις παρε τη βοηθεια 2.

Lobo 1 ,μπορεί όπως λες ν' άρχισε ως "χαβαλές" το topic, αλλά τί να γίνει όταν έρχονται τα κομάντα ,και προτείνουν γιούρια....Να μην ακουστεί και η άλλη πλευρά;

τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη...

οπως υπαρχουν καποιοι που χαμηλωνουν κεφαλι και σφυρανε αδιαφορα και "γουσταρουν" (μαλλον απο αγνοια)

να φοβουνται τους ξυπολητους αλλα και τους απατεωνες,

υπαρχουν και καποιοι αλλοι δεν δισταζουν να τους στειλουν εκει που τους αξιζει..

στην τελικη εσυ μαλλον ανηκεις στους <<freeriders>> -για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη για να περιγραψω ενα ποσοστο των συμπατριωτων μας- ,

οποτε στην ουσια και για σενα ειναι καπως <<ο,τι βρεξει ας κατεβασει>>, σωστα?

τι σκας τοτε?

να εκφρασεις την αποψη της αλλης πλευρας? ....αληθεια, εχουν ολοκληρωμενη αποψη οι freeriders?

εγω μεχρι σημερα δεν εχω γνωρισει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ τετοιον που να ειναι ικανος να κανει κατι καλυτερο απο το να ψελλισει 5 αποσμασματικες κουβεντες παπαγαλια..

στην 6η ειναι συνηθως να φευγουνε ντοματες(!!)

οσο για το <<χαβαλε>>, καποια στιγμη ακομα και ο πιο γελοιος κλόουν σοβαρευεται..

και σχετικα με την Πολη, τραβα ρωτα καμια γιαγια σου να μαθεις τιποτα και μετα ξανασχολιαζεις....ντροπη!!

Δημοσ.

αφού λοιπόν δεν βγάζω ακόμη νόημα για ΄σενα,να σου προσφέρω "τη βοήθεια του washcloud",και να σου πω ανοιχτά ότι τα σχόλιά μου ήταν απλά το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που θα μπορούσαν να ήταν σ' ένα απλό φόρουμ,όπως καλή ώρα:ΕΙΡΩΝΙΚΑ.Διότι σ' ένα φόρουμ τίποτα δεν έχει "περισσότερη αξία",απ΄το να σχολιάσει κανείς τις ιδέες του άλλου.Ούτε η αντέγκληση έχει αξία,ούτε και μπορώ ν' αλλάξω κάτι σ' αυτές.

..Σκέφτηκα επίσης να σου πω να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το ποιόν,τα επιχειρήματα,και τις ιδέες του άλλου πριν ΚΑΝ τον καταννοήσεις...αλλά μάλλον είναι μάταιο(...μιας και όπως φαίνεται,και από τα όσα διάβασες περί "Πόλης" που έγραψα,καταλαβαίνεις μόνο αυτό που θέλεις να καταλάβεις...)Πες πως δεν το ανέφερα.

Κι όχι ότι "σου χρωστάω" κάτι,αλλά έτσι,για food for thought,να σχολιάσω ότι την μάνα της μάνας μου την ρώτησα χρόνια πριν...Όσο ακόμα ζούσε,και μπορούσε η ίδια να μου πει για τον ξεριζωμό της από τη Σινώπη.Είμαι παρ' ολ' αυτά βέβαιος,ότι αν της μίλαγα για "μπραφ" και "ξυπόλυτους" σήμερα,το λιγότερο που θα μου έλεγε θα ήταν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σοβαρευτώ...

ΕΓΩ,δεν έχω κάτι για να ντρέπομαι.Εκτός για ΚΑΠΟΙΕΣ ιδέες εντός των συνόρων μου.

Δημοσ.
Εμείς καλα θα κάνουμε να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω εσαεί,όπως κάνουμε και για την..."Κωνσταντινούπολη".

Aν εσύ έχεις μάθει έτσι στη ζωή σου καλά κάνεις.Μπορεί και να σ αρέσει το μαστίγωμα.Ξέρεις δε σημαίνει ότι κάποιος απαρνείται την αντρική του φύση.Εμένα όμως δε μ αρέσει και θέλω να μαι από πάνω.Επιβήτορας ένα πράμα.

αλλά με τους Τούρκους θέλουμε να πάρουν το Ελληνικό όνομα με το ζόρι?

Μύγα οι Τούρκοι δν λένε πουθενά πως θα αναπροσαρμόζουν τα σύνορα τους όποτε τους καπνίσει ούτε λένε πως Βασίλειος ο Β' ειναι ΤουρκοΜόγγολος

Όσο ακόμα ζούσε,και μπορούσε η ίδια να μου πει για τον ξεριζωμό της από τη Σινώπη

σε παρακαλώ συνωστισμός ήταν.Η γιαγιά σου θέλησε και έφυγε .Είναι δυνατόν ο τουρκικός όχλος αυτός ο περιλάλητος λαός να προέβησε σε τέτοιες ενέργειες?Είναι δυνατόν να πστεύουμε την προπαγάνδα των Αρμενίων ή μέχρι σήμερα των Κούρδων Αμερικανοτσολιάδων?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...