Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω για τους άλλους, ο Αχιλλέας με πήρε στο κινητό και λέει δεν θα 'ρθει.
soturin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ασε το μαλάκα, συνέχεια ακυρώνει πες δε θα ρθω από πριν αν είναι
paschalia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ναι . Και σε λίγα χρόνια να σκάσουν μύτη και οι βούλγαροι ζητώντας την υπόλοιπη Μακεδονία-Θράκη . Δεν ξέρω εσείς τι λέτε και τι δεν λέτε , αλλά εγώ μια φορά προτιμώ να μη ζω για να δω την στιγμή που θα με πει βουλγάρα κάποιος .
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν νομίζω να ζητάει κανείς τίποτα. Και αναφορικά με τις Βουλγάρες δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι άνδρας, είναι Σλάβες -είναι υποκειμενικό.
paschalia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Όλα από κάπου αρχίζουνε . Και ποιός μου λέει εμένα ότι θρασύδειλοι λαοί δεν θα πάρουνε θάρρος από το τίποτα και δεν θα ζητάνε γη και ύδωρ ? Παρεπιπτόντως , ασχολίαστη η αναφορά ως προς την καταγωγή μου . Δε σε συμφέρει μικρέ .
Garnele Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω εσείς τι λέτε και τι δεν λέτε , αλλά εγώ μια φορά προτιμώ να μη ζω για να δω την στιγμή που θα με πει βουλγάρα κάποιος . Βουλγάρα!!!! πώς νιώθεις τώρα, πιστεύεις ότι άλλαξε κάτι;
-nick- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ναι . Και σε λίγα χρόνια να σκάσουν μύτη και οι βούλγαροι ζητώντας την υπόλοιπη Μακεδονία-Θράκη . Δεν ξέρω εσείς τι λέτε και τι δεν λέτε , αλλά εγώ μια φορά προτιμώ να μη ζω για να δω την στιγμή που θα με πει βουλγάρα κάποιος . Κομπλιμέντο θα ναι
Achilles Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Με φώναξε κανείς; smartdeal έρχονται και τα τεθωρακισμένα Τσάμπα παρουσιαστήκαμε στο ΚΕΤΘ;
Fidelio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Και αναφορικά με τις Βουλγάρες δεν μπορώ να μιλήσω, ...(...) Μπορώ να σας πω εγώ, αν θέλετε για τις βουλγάρες. ..Μακεδονία ξακουστή του αλεξάνδρου η χώωωωρα ! λαα- λα λα λαα- λα λααα ...λα λα λα λα ..λα ..λαααααλα!
p3tran Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 εγω λεω να κανουμε ενα μπραφ και μετα να λεγονται "ας προσεχες" ειναι και της μοδας οι τσαμπουκαδες στα βαλκανια τωρα τελευταια.. δεν θα μας παρεξηγησει και κανεις ;p
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 εγω λεω να κανουμε ενα μπραφ και μετα να λεγονται "ας προσεχες"ειναι και της μοδας οι τσαμπουκαδες στα βαλκανια τωρα τελευταια.. δεν θα μας παρεξηγησει και κανεις ;p ...Ναι αλλά τα τσαμπουκαλεμένα βρακιά,θέλουν κι αμερικάνικους κώλους... smartdeal , επαυξάνω :Πού είναι ο Shrek !Πού είναι οι Fantastic 4 !Πού είναι οι Τransformers! paschalia , κάνεις λες και είναι να μη τολμήσουν να σου ζητήσουν γη και ύδωρ,γιατί αν το κάνουν θα είσαι υποχρεωμένη να τους δώσεις...
p3tran Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 ...Ναι αλλά τα τσαμπουκαλεμένα βρακιά,θέλουν κι αμερικάνικους κώλους... ευκαιρια κιολας να ανανεωσουμε λιγο απο τον οπλισμο μας.. δεν νομιζω να υποννοεις οτι οι αμερικανοι εχουν γενικα περισσοτερα ωφελη απο τους σκοπιανους απο οτι απο τους Ελληνες? απλα ειναι γλυφτες και χεστηδες και κοντοφθαλμοι παρτακηδες ολοι αυτοι που ψηφιζουμε.
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Να στείλονουνε τον κοργιαλά να τα κάνει όλα λίμπα !
livewire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Να τα βρούνε γρήγορα όμως και να κόψουμε τις πολλές μαγκιές γιατί το Καλομοιράκι χρειάζεται τα 12 πόϊντς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.