Προς το περιεχόμενο

Ας βρούμε εμείς ένα όνομα επιτέλους για τα Σκόπια

mamouxalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι .

Και σε λίγα χρόνια να σκάσουν μύτη και οι βούλγαροι ζητώντας την υπόλοιπη Μακεδονία-Θράκη .

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε και τι δεν λέτε , αλλά εγώ μια φορά προτιμώ να μη ζω για να δω την στιγμή που θα με πει βουλγάρα κάποιος .

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ζητάει κανείς τίποτα.

Και αναφορικά με τις Βουλγάρες δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι άνδρας, είναι Σλάβες -είναι υποκειμενικό.

Δημοσ.

Όλα από κάπου αρχίζουνε .

Και ποιός μου λέει εμένα ότι θρασύδειλοι λαοί δεν θα πάρουνε θάρρος από το τίποτα και δεν θα ζητάνε γη και ύδωρ ?

Παρεπιπτόντως , ασχολίαστη η αναφορά ως προς την καταγωγή μου .

Δε σε συμφέρει μικρέ .

Δημοσ.
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε και τι δεν λέτε , αλλά εγώ μια φορά προτιμώ να μη ζω για να δω την στιγμή που θα με πει βουλγάρα κάποιος .

Βουλγάρα!!!!

πώς νιώθεις τώρα, πιστεύεις ότι άλλαξε κάτι;

Δημοσ.
Ναι .

Και σε λίγα χρόνια να σκάσουν μύτη και οι βούλγαροι ζητώντας την υπόλοιπη Μακεδονία-Θράκη .

Κομπλιμέντο θα ναι

Δημοσ.
Και αναφορικά με τις Βουλγάρες δεν μπορώ να μιλήσω, ...(...)

Μπορώ να σας πω εγώ, αν θέλετε για τις βουλγάρες. :-)

..Μακεδονία ξακουστή του αλεξάνδρου η χώωωωρα !

λαα- λα λα λαα- λα λααα ...λα λα λα λα ..λα ..λαααααλα!

Δημοσ.

εγω λεω να κανουμε ενα μπραφ και μετα να λεγονται "ας προσεχες"

ειναι και της μοδας οι τσαμπουκαδες στα βαλκανια τωρα τελευταια.. δεν θα μας παρεξηγησει και κανεις ;p

Δημοσ.
εγω λεω να κανουμε ενα μπραφ και μετα να λεγονται "ας προσεχες"

ειναι και της μοδας οι τσαμπουκαδες στα βαλκανια τωρα τελευταια.. δεν θα μας παρεξηγησει και κανεις ;p

...Ναι αλλά τα τσαμπουκαλεμένα βρακιά,θέλουν κι αμερικάνικους κώλους...

smartdeal , επαυξάνω :Πού είναι ο Shrek !Πού είναι οι Fantastic 4 !Πού είναι οι Τransformers!

paschalia , κάνεις λες και είναι να μη τολμήσουν να σου ζητήσουν γη και ύδωρ,γιατί αν το κάνουν θα είσαι υποχρεωμένη να τους δώσεις...

Δημοσ.
...Ναι αλλά τα τσαμπουκαλεμένα βρακιά,θέλουν κι αμερικάνικους κώλους...

ευκαιρια κιολας να ανανεωσουμε λιγο απο τον οπλισμο μας..

δεν νομιζω να υποννοεις οτι οι αμερικανοι εχουν γενικα περισσοτερα ωφελη απο τους σκοπιανους απο οτι απο τους Ελληνες?

απλα ειναι γλυφτες και χεστηδες και κοντοφθαλμοι παρτακηδες ολοι αυτοι που ψηφιζουμε.

Δημοσ.

Να τα βρούνε γρήγορα όμως και να κόψουμε τις πολλές μαγκιές γιατί το Καλομοιράκι χρειάζεται τα 12 πόϊντς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...