johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εχουν όνομα και δεν πιστεύω πως πρέπει να το αλλάξουν.Το Σκόπια είναι μια χαρά όνομα είναι.Αν και θέμα για τα Σκόπια υπάρχει εδώ
slipknot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ο κοσμος το εχει τυμπανο και εμεις κρυφο καμαρι,αυτη η χωρα ΛΕΓΕΤΑΙ μακεδονια απ'ολο τον κοσμο εκτος ελλαδας- κυπρου,αλλα βεβαια ας το κανουμε αστειο... Πλάκα πλάκα,όντως όλοι οι άλλοι μακεδονία την λένε την χώρα.
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εχουν όνομα και δεν πιστεύω πως πρέπει να το αλλάξουν.Το Σκόπια είναι μια χαρά όνομα είναι.Αν και θέμα για τα Σκόπια υπάρχει εδώ rofl Kαι η χωρα που ζεις λεγεται αθηνα?
alexiou92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 "Μακακονία" ή αλλιώς σύνθετη ονομασία "Η χώρα του Μακάκα"
ferongr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Βορεια Μακεδονικη Δημοκρατια. Το ονομα μου αρεσει, και δεν με ενοχλει.
sodeli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Απο Sportday: Αμερικανική Δημοκρατία της Μακεδονίας των δίπλα,με την καλή έννοια(Ψινάκης voice)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οποιοσδήποτε προσδιορισμός με βάση το πολίτευμα είναι, κατά την άποψή μου, φαιδρός. Ας πούμε, Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τι σημαίνει; Ότι αν γίνει ένα δημοψήφισμα σε πέντε χρόνια και οι γείτονες αποφασίσουν πως εκτός από Μεγαλέξανδρο στο αεροδρόμιο, θέλουν και Μεγαλέξανδρο στο θρόνο, και το γυρίσουν σε Βασιλευομένη δημοκρατία, πρέπει να αλλάξουν και όνομα; Και οι κάτοικοι αυτής της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, πώς θα ονομάζονται; Δημοκράτες Μακεδόνες;
random Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ξέρεις κανέναν λαό που να ονομάζεται Ηνωμενοβασιλειώτες ή Ελληνοδημοκράτες;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ακριβώς επειδή δεν ξέρω λέω πως μόνο ένας γεωγραφικός προσδιορισμός θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι εφαρμόσιμος και κατ' επέκταση άξιος λόγου. Και λέω ενδεχομένως γιατί, παρότι υπάρχουν Βορειοκορεάτες και Νοτιοκορεάτες, δεν υπάρχουν Βορειοκύπριοι και Νοτιοκύπριοι, ενώ, παρότι υπάρχουν Βορειοηπειρώτες, δεν υπάρχουν Νοτιοηπειρώτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.