xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Γειά χαρά. Έχω κάποια αρχεία avi/mpg. Επειδή θα με ενδιέφερε να τα δω στην τηλεόραση μου και το dvd μου δεν υποστηρίζει divx ποιός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάψω τα αρχεία αυτά; Να τα κάνω vcd ή dvd? Και με πιό πρόγραμμα? Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο μου είχε πάρει τουλάχιστον κανα 2ωρο Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Τα mpg συνήθως δεν χρειάζονται μετατροπή, παίζουν όπως είναι. Γενικά πάντως, το πιο γρήγορο πρόγραμμα μάλλον είναι το ConvertXtoDVD (σε ρύθμιση Low quality/Fast encoding για τη μέγιστη ταχύτητα).
bill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Γειά χαρά. Έχω κάποια αρχεία avi/mpg. Επειδή θα με ενδιέφερε να τα δω στην τηλεόραση μου και το dvd μου δεν υποστηρίζει divx ποιός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάψω τα αρχεία αυτά; Να τα κάνω vcd ή dvd? Και με πιό πρόγραμμα? Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο μου είχε πάρει τουλάχιστον κανα 2ωρο Ευχαριστώ εξαρτάται και τι υπολογιστή έχεις. με vcd χάνεις ποιότητα και μπορεί να μην χωράει το αποτέλεσμα σε 1 cd-rom... (το υποστηρίζει το dvd player σου ?) dvd έχεις καλύτερη εικόνα αλλά θες περισσότερη ώρα σίγουρα winavi convert και convertxtodvd τα προγράμματα που θες
accipio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ενδεικτικός χρόνος για το ConvertXtoDVD v3: Ταινία δυόμισι ωρών τη μετέτρεψε σε DVD (σε max ποιότητα, χωρίς προεπισκόπηση), σε 24 λεπτά (Q6600 2,4).
bill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ενδεικτικός χρόνος για το ConvertXtoDVD v3: Ταινία δυόμισι ωρών τη μετέτρεψε σε DVD (σε max ποιότητα, χωρίς προεπισκόπηση), σε 24 λεπτά (Q6600 2,4). νομίζω είσαι μια χαρά κάπου εκεί κάνω και εγώ με p4, 3ghz 512ram
christian-ago Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Με το Winavi Video Converter μπορείς να κάνεις vcd, svcd, dvd ό,τι θες. Με μέτριες ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο, μπορεί να τελειώσει την επεξεργασία σε λίγα λεπτά. Δοκίμασε svcd να κάνεις. To winavi δε φημίζεται για την ποιότητα εικόνας που βγάζει. Αλλά και πάλι, πολλά εξαρτώνται από τον υπολογιστή που έχεις και το σύνολο/είδος διάφορων άλλων προγραμμάτων που τρέχουν κατά την επεξεργασία.
xpapias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Τελικά τα κάνω vcd με το Nero. Παίρνει κανα 10-15 λεπτό αλλά ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός.
Αλέξης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Εγω θα σου προτιενα το "Nti Cd Dvd Maker Platinum".Κανει πολλα πραγματα. VIDEO Video CD Super VCD DVD Video_TS Cinematic Video DVD Fit DATA Data CD Data DVD Mixed Mode AUDIO Audio CD Live Audio Mp3 CD Wma CD CD Extra Wave Editor Audio Player PHOTO Photo Disc Slideshow VCD Slideshow SVCD Cinematic Slideshow COPY CD/DVD BACKUP
mihachris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 το convertxtodvd για μενα που δεν ξερω και πολυ καλα απο υπολογιστες ειναι το καλυτερο αφου ειναι και το πιο ευκολο στην χρηση.βεβαια κανει γυρω στη 1 ωρα για να μετατρεψω σε dvd και να το καψω.το καλο ειναι οτι τα κανει ολα εντελως μονο του και εχει καποιες επιπλεον ρυθμισεις οπως για παραδειγμα δημιουργια μενου!απο ταχυτητα παντως εχω ακουσει οτι καλυτερο απο ολα ειναι το winavi video converter αλλα τελικα προτεινω το convertxtodvd.πιστευω πως ειναι το καλυτερο.
kurkosdr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ναι... μονο που, αν τα φτιαχνεις σαν VideoCD, τοτε η αναλυση πεφτει στο 320χ240, ενώ η εικονα συμπιεζεται σε mpeg1. Δηλαδη... μπλιαχ ποιοτητα. Εγω προτεινω, (αν το υποστηριζει η εκδοση nero που εχεις) να το κανεις σε DVD Video. Αν η εκδοση nero που εχεις θελει να αγορασεις plugin (δηλαδη δεν κανει μετατροπή σε dvd video), τοτε χρησιμοποιησε το convertxtodvd. Γρηγορο και αποτελεσματικο. Μετατρέπει τα παντα. Ειναι μεν shareware, αλλα με ενα pm σε μενα μπορεις να το αποκτησεις χωρις να ψαξεις τα περιεχομενα του πορτοφολιου σου...
parsifal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ειναι μεν shareware, αλλα με ενα pm σε μενα μπορεις να το αποκτησεις χωρις να ψαξεις τα περιεχομενα του πορτοφολιου σου... Ας δοκιμάσει πρώτα ένα από τα πολλά αξιόλογα freeware που υπάρχουν γι' αυτόν τον σκοπό και έχουμε αναφέρει εδώ στο φόρουμ ουκ ολίγες φορές. Αν δεν τον ικανοποιήσει η ταχύτητα (γιατί σε ποιότητα είναι εφάμιλλα, αν όχι ανώτερα) τότε ας σου στείλει p.m. για...δανεικά (αυτό δεν εννοούσες; ). btw, η ανάλυση των VCD είναι κατά τι μεγαλύτερη από αυτήν που αναφέρεις...
kurkosdr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 btw, η ανάλυση των VCD είναι κατά τι μεγαλύτερη από αυτήν που αναφέρεις... Ε... ναι. Σωστα. Αυτη που ειπα ειναι μαλλον η αναλυση για το NTSC. Η κεκτημενη... Η σωστη αναλυση για το pal ειναι 352x288. Το ιδιο χαλια δηλαδη. Ευχαριστω για την επισημανση παντως. Ας δοκιμάσει πρώτα ένα από τα πολλά αξιόλογα freeware που υπάρχουν γι' αυτόν τον σκοπό και έχουμε αναφέρει εδώ στο φόρουμ ουκ ολίγες φορές. Αν δεν τον ικανοποιήσει η ταχύτητα (γιατί σε ποιότητα είναι εφάμιλλα, αν όχι ανώτερα) τότε ας σου στείλει p.m. για...δανεικά (αυτό δεν εννοούσες; ). Και εγω προσωπικα παντα ψαχνω πρωτα για freeware (πχ το antivirus μου ειναι avast). Αλλα, στο τομεα προγραμματων μετατροπής σε dvd, αγανακτησα. Το ενα δεν επαιρνε υποτιτλους, το αλλο δεν επαιρνε dvix, το αλλο επαιρνε υποτιτλους αλλα οχι ελληνικους, οπότε ζητησα ο ανθρωπος δανεικα και πηγα στο convertxtodvd...
xpapias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Χμ. Το Nero σταμάτησε να μου δουλεύει. Αυτό το "Nti Cd Dvd Maker Platinum" το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Επίσης το convertx2dvd το είχα σε πλήρη έκδοση αλλά σταμάτησε και αυτό.
mihachris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ναι... μονο που, αν τα φτιαχνεις σαν VideoCD, τοτε η αναλυση πεφτει στο 320χ240, ενώ η εικονα συμπιεζεται σε mpeg1. Δηλαδη... μπλιαχ ποιοτητα. Εγω προτεινω, (αν το υποστηριζει η εκδοση nero που εχεις) να το κανεις σε DVD Video. Αν η εκδοση nero που εχεις θελει να αγορασεις plugin (δηλαδη δεν κανει μετατροπή σε dvd video), τοτε χρησιμοποιησε το convertxtodvd. Γρηγορο και αποτελεσματικο. Μετατρέπει τα παντα. Ειναι μεν shareware, αλλα με ενα pm σε μενα μπορεις να το αποκτησεις χωρις να ψαξεις τα περιεχομενα του πορτοφολιου σου... δεν ξερω εαν λες για την ποιοτητα που βγαζει το converxtodvd.παντως εγω δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στην ποιοτητα ειδικα αμα βαλεις την εγγραφη σε high quality!!!
kurkosdr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 @mihachris. Αμα διαβασεις λιγο καλύτερα, θα δεις ότι το μπλιαχ παει στην ποιοτητα των videocd. Το convertxtodvd ειναι αυτο που χρησιμοποιώ και γω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.