Προς το περιεχόμενο

L194WS display problem

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello guys πριν απο λιγο καιρο μου εκαναν δωρο αυτη την οθονη μαζι και το καινουργιο μου pc(η προηγουμενη μου ηταν η κλασσικη 15αρα 5ετιας:eek:) μπορω να πω οτι για τα λεφτα της ειναι μια χαρα, το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν μπαινω στην επιφανεια εργασιας η αριστερη πλευρα με τα icon ειναι μια χαρα ενω η δεξια ειναι κανα 2-3 εκατοστα πιο αριστερα αποτι πρεπει με αποτελεσμα να αφηνει ενα αρκετα μεγαλο κενο. δοκιμασα να το πειραξω απο την οθονη αλλα οταν το παω πιο αριστερα αφηνει κενο απο την αλλη...:mad: plz help!! και thanks προκαταβολικα:-)

Δημοσ.

lol....thanks ρε φιλε αλλα αν ηταν τοσο απλο δεν θα εκανα post...εννοειτε οτι το εχω δοκιμασει αυτο, εξαλου αν κανω autoadjust μου βγαζει αλλα νταλον, μου κολαει ολη την οθονη πανω

Δημοσ.

thanks δουλευει μια χαρα:-):-):-) αλλα καποιες φορες μου τραβαει το autopattern κανα 2 ποντους πανω...ειναι φισιολογικο?:mad:

Δημοσ.

υπάρχει η πιθανότητα κ με το autopattern να μην κάνει τέλειο adjust με την πρώτη, αν το κάνεις 2-3 φορές συνεχόμενα θα είσαι πιο σίγουρος. Διαφορετικά υπάρχει κ manual ρύθμιση από το menu της οθόνης (όχι το V-position όμως, pixel clock ή κάπως έτσι).

Δημοσ.

Μήπως η ανάλυση ή/και η συχνότητα λειτουργίας που έχεις δώσει στην κάρτα γραφικών δεν είναι η προτεινόμενη ή δεν υποστηρίζεται από την οθόνη?

Μόνο με μια ανάλυση (την προτεινόμενη) δουλεύουν σωστά οι TFT .

Τις άλλες αναλύσεις τις υποστηρίζουν με emulation και δεν δουλεύουν πάντα σωστά.

Συνήθως είναι 1280Χ1024 αλλά μπορεί και να είναι μεγαλύτερη για μεγαλύτερες οθόνες.

Δες το manual της οθόνης.

Το ίδιο ισχύει και για τη συχνότητα λειτουργίας (hz) . Αν έχεις βάλει στην κάρτα γραφικών 80HZ και η οθόνη δεν την υποστηρίζει έχεις προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...