jiraya sama Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εχω ενα particion με windows το οποιο ειναι γεματο virus. θελω να το κανω fomrat. πρεπει να εχω το δισκακι με τα windows?? αν βαλω ενα δισκακι με τα windows πανω μπορω να τα ξαναβαλω?? το particion μου βγαζει συνεχεια ερρορ και παιρνει καπου που μου λεει να κανω format αλλα δεν καταλαβω
dali13gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Το error που στο βγάζει; Μέσα στα windows? Ναι, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν έχεις cd των Windows. Αν και το post σου είναι λίγο μπερδεμένο. Πες πιο αναλυτικά τι συμβαίνει.
jiraya sama Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το error που στο βγάζει; Μέσα στα windows? Ναι, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν έχεις cd των Windows. Αν και το post σου είναι λίγο μπερδεμένο. Πες πιο αναλυτικά τι συμβαίνει. το error ειναι στα windows. βασικα εγω θελω να κανω format τα windows και να βαλω ξανα τα vista.. εχω το cd των vista αλλα δεν ξερω πως να το κανω.
jiraya sama Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 διεγραψα το partition και τωρα προσπαθησα να καμω καινουργιο μεσω του boot camp assistant αλλα μου λεει οτι δεν μπορεσε να κανει verify το δισκο μου. καποια ιδεα.... ειναι επειγον και πρεπει να βαλω τα windows πανω.. βασικα καποια ιδεα για το πως μπορο να καμω partition. ευχαριστω..
dali13gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Utilities--> Disk Utility διαλέγεις τον δίσκο και κάνεις Repair Disk. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Boot Camp.
jiraya sama Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Utilities--> Disk Utility διαλέγεις τον δίσκο και κάνεις Repair Disk. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Boot Camp. Νομιζω εχει μονο verify να κανω.... δεν βρισκω repair
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Νομιζω εχει μονο verify να κανω.... δεν βρισκω repair Για να κάνεις Repair Disk στον δίσκο συστήματος, θα πρέπει να κάνεις boot με το δισκάκι του ΜacOS X και, διαλέγοντας Disk Utility να το κάνεις από εκεί. Περισσότερα εδώ: http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=3810
jiraya sama Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Για να κάνεις Repair Disk στον δίσκο συστήματος, θα πρέπει να κάνεις boot με το δισκάκι του ΜacOS X και, διαλέγοντας Disk Utility να το κάνεις από εκεί. Περισσότερα εδώ: http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=3810 και ενα καλο ερωτημα.... γιατι συνεβηκε αυτο? εκανα κατι λαθως? απλα εσβησα το partition απο το boot camp assistant.. επρεπε να το κανω αλλιως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.