Προς το περιεχόμενο

format partition

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα particion με windows το οποιο ειναι γεματο virus. θελω να το κανω fomrat. πρεπει να εχω το δισκακι με τα windows?? αν βαλω ενα δισκακι με τα windows πανω μπορω να τα ξαναβαλω?? το particion μου βγαζει συνεχεια ερρορ και παιρνει καπου που μου λεει να κανω format αλλα δεν καταλαβω

Δημοσ.

Το error που στο βγάζει; Μέσα στα windows? Ναι, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν έχεις cd των Windows.

Αν και το post σου είναι λίγο μπερδεμένο. Πες πιο αναλυτικά τι συμβαίνει.

Δημοσ.
Το error που στο βγάζει; Μέσα στα windows? Ναι, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν έχεις cd των Windows.

Αν και το post σου είναι λίγο μπερδεμένο. Πες πιο αναλυτικά τι συμβαίνει.

το error ειναι στα windows. βασικα εγω θελω να κανω format τα windows και να βαλω ξανα τα vista.. εχω το cd των vista αλλα δεν ξερω πως να το κανω.

Δημοσ.

διεγραψα το partition και τωρα προσπαθησα να καμω καινουργιο μεσω του boot camp assistant αλλα μου λεει οτι δεν μπορεσε να κανει verify το δισκο μου. καποια ιδεα.... ειναι επειγον και πρεπει να βαλω τα windows πανω.. βασικα καποια ιδεα για το πως μπορο να καμω partition. ευχαριστω..

Δημοσ.

Utilities--> Disk Utility διαλέγεις τον δίσκο και κάνεις Repair Disk. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Boot Camp.

Δημοσ.
Utilities--> Disk Utility διαλέγεις τον δίσκο και κάνεις Repair Disk. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Boot Camp.

Νομιζω εχει μονο verify να κανω.... δεν βρισκω repair

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομιζω εχει μονο verify να κανω.... δεν βρισκω repair

Για να κάνεις Repair Disk στον δίσκο συστήματος, θα πρέπει να κάνεις boot με το δισκάκι του ΜacOS X και, διαλέγοντας Disk Utility να το κάνεις από εκεί.

Περισσότερα εδώ:

http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=3810

Δημοσ.
Για να κάνεις Repair Disk στον δίσκο συστήματος, θα πρέπει να κάνεις boot με το δισκάκι του ΜacOS X και, διαλέγοντας Disk Utility να το κάνεις από εκεί.

Περισσότερα εδώ:

http://kb.wisc.edu/helpdesk/page.php?id=3810

και ενα καλο ερωτημα.... γιατι συνεβηκε αυτο? εκανα κατι λαθως? απλα εσβησα το partition απο το boot camp assistant.. επρεπε να το κανω αλλιως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...