Προς το περιεχόμενο

Αστοχια σκληρου δισκου και Aux temperature 120oC!!!!

gooug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!!!Θα ηθελα τη βοηθεια οποιου ξερει και μπορει να ασχοληθει λιγο με το προβλημα μου!!!

Πριν 2 μερες αγορασα ενα ολοκαινουριο Pc με τα εξης βασικα

cpu : quad Q6600 sta 2.4 ghz

m/b : asus P5KC

ram : 2GB

hd : seagate 500 Gb sta 7200rpm kai 16mb buffer size

Συνεβησαν λοιπον τα εξης...

Ανοιγω το Pc (32bita vista home premium) και αρχιζει το γλεντι!!!

Ο σκληρος μετα απο λιγο αρχιζει και κανει εναν παραξενο μεταλλικο ηχο!!Ωπα εδω ειμαστε!!Ολα τρεχουν κανονικα χωρις προβληματα..(εκτος απο το wow το οποιο δεν εγκαθιστα τα updates Για αγνωστο λογο)!!! Μου βγαινει μηνυμα λοιπον απο τα vista για αστοχια σκληρου δισκου. Μου λεει τελος παντων να κανω back up και να μη χρησιμοποιησω το pc αλλο!!! Εγω αρχισα να την ψαχνω τη δουλεια κι ετσι κατεβαζω το diagnostic tool ths seagate και αρχιζω τα tests. Ο σκληρος περναει ολα τα τεστ (short generic , short self test ktl ktl) Και προβληματιζομαι! Κατεβαζω και το Speed fan να δω τι μπορει να συμβαινει. Μου βγαζει φυσιολογικες θερμοκρασιες σε ολα και μου πεταει κι ενα Aux temp:120oC !!!! Διαβασα λιγα πραγματα γι'αυτο στο ιντερνετ αλλα δε καταλαβα πολλα..Βεβαια ολα αυτα εγιναν πριν λιγο και αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι οτι ο ηχος που λεγαμε...σταματησε!!!Οταν εκανα επανεκκινηση του υπολογιστη μου εωγαλε και μηνυμα το smart να κανω backup kai replace το σκληρο!! Αναρωτιεμαι αν υπαρχει περιπτωση να καταρρευσουν τα παντα καποια στιγμη , βεβαια η εγγυηση του υπολογιστη καλυπτει την αντικατασταση του σκληρου δισκου αλλα πριν προχωρησω σε αυτο θελω να ξερω αν μπορω να το αποφυγω. Το everest μου βγαζει τις εξης θερμοκρασιες: m/b 37oC - cores of cpu (ολα απο 44-47 οC) - hd : 36oC - gpu :72oC

Ξερετε κανενα εγγυημενο και αξιοπιστο προγραμμα που να ελεγχει και ακομη καλυτερα να επιδιορθωνει τον σκληρο δισκο???Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω??

Σας ευχαριστω εκ των προτερων που διαβασατε το μηνυμα μου!!!

Το mail μου αν θελει καποιος να με βοηθησει περαιτερω ειναι [email protected] και για να ριξετε συρμα γραψτε το ονομα μου (Γωγω)να καταλαβω οτι δεν ειναι spam!!!

Thx A lot!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...