afentiko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πήρα καινούριο υπολογιστή αλλά έχω ένα σπαστικό θα έλεγα πρόβλημα.Κάθε φορά που τον ανοίγω μου ανοίγουν το Internet Explorer και το Windows Media Player.Πήγα στο msconfig αλλά δεν ήταν στη λίστα.Τι μπορώ να κάνω;
icyman_petros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πηγαινε στο C:\Documents and Settings\"το ονομα χρηστη σου"\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση και αν εχει συντομευσεις του ΙnternetΕxplorer και ΜediaPlayer διεγραψε τες.
afentiko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δεν τις έχει αλλά τις έχει μία θέση πίσω δηλαδή στο C:Docu.../Προγράμματα. ????
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ...δεν μας τα λες καλά αφεντικό...Αν δεν υπάρχουν στο startup του msconfig,τότε ΔΕΝ...εκκινούν με τα Win,ΔΕΝ τα βλέπεις,και μάλλον μας κάνεις πλάκα...Για ανέβασε 1 screenshot από το startup tab του msconfig με τί προγράμματα ανοίγουν χεράκι-χεράκι με τα win...
afentiko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Όχι δεν κάνω πλάκα.Ούτε και εγώ το καταλαβαίνω.Ορίστε τα screenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.